- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Колір футболки не відповідає дійсності, він темно-синій в не чорний
- ИВАН В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сталевий сірий
Оригінал. Якість топ. Далі побачимо
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Оливковий
Гарна футболка
- Переваги:
- Відповідає розміру, приємний колір
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Хороша футболка !
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Світлий пісочний бежевий
Легка, якісна, колір відповідає фото.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Гарна якість
- Сергій Ш***
Не раджу прати в пральній машині. Тільки ручна. Я кожен раз після носки прав руками, все було нормально, а вчора закинув в пральну машину з білою білизною, віджим на 900.. дістаю, а у футболки нитка знизу зачепилась за щось та частково підворот розпустився.
- Виталий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Асфальтовий сірий
на рост подойдет 175 и вес 83 кг обхват 111см сядет как на модели фото
- Переваги:
- качество изделия соответствует фото
Завелике
- Альона Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Блакитний
Колір відрізняється в реалі, більш блакитний
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Асфальтовий сірий
Треба прати вивернутою на ззовні щоб не було «катешків»
- Переваги:
- Легка, зручна, швидко відводить вологу, не мнеться сильно
- Недоліки:
- Не забувати про делікатне прання
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Асфальтовий сірий
Можно брать !
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Блакитний
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшов
- Валерія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Оливковий
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Синій
Футболка крайне низкого качества. После второй стирки появляются катышки и воротник в гармошку превращается. Своих денег не стоит. Не рекомендую, просто деньги на ветер.
- Переваги:
- Лёгкая, хорошо продувается
- Недоліки:
- Низкое качество. Почти одноразовая футболка.
- Яна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Асфальтовий сірий
Все добре
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Размер подошел, футболка понравилась в общем, думал ткань плотнее,а она тонкая и качество такое, чтоб хоть сезон прожила. За такую цену дороговато, как по мне.
- Переваги:
- Белая, фасон
- Недоліки:
- Ткань
- Максим Т***
Они все у этого бренда такие, больше не беру, деньги на ветер
- Рябицкий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Асфальтовий сірий
Совершенно не стоит своих денег, пару стирок и закошлатилась.
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество ткани
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Синій
ок.
- Переваги:
- качество
- ДжонниВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Легкая и тонкая футболка из качественной смесовой ткани - то, что нужно на лето. 60% хлопка и 40% полиэстера - хорошая износостойкость. На рост 187 см брал в размере M - не короткая, длинный рукав, приталенного кроя и не висит мешком, в меру эластичная. Не линяет после стирки.
Единственное, цвет на соответствует описанию - она скорее антрацитовая чем черная.- Переваги:
- Качество пошива, легкая тонкая дышащая ткань, приталенного кроя
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Синій
Приємна до тіла. Дякую
- Переваги:
- Хороша якість. Дякую
Відповідає
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сталевий сірий
Футболка якісна. Відомий бренд.
- Переваги:
- Приємна до тіла
- Недоліки:
- Після декількох днів носіння з'явитились ковтунці
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Асфальтовий сірий
Стильна літня футболка. Легка і комфортна. Розмір XXL відповідає українському 58-60-му. На зріст 192 см довжина нормальна.
- Переваги:
- Пошиття якісне
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Білий
футболка так себе.
она прозрачная, по качеству ок, но плотность ткани - такое
зимой под кофты и рубахи пойдёт.- Переваги:
- цена, цвет
- Недоліки:
- плотность ткани
- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Асфальтовий сірий
#МойЛук футболка мені сподобалась дуже легенька, мій розмір м та зріст 175 см повністю співпадае,рекомендую
- Переваги:
- якість
- Олександр
Вам очень идёт эта футболка. Предложите Under Armour сотрудничество в качестве модели.
- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сталевий сірий
ег #МойЛук футболка мені сподобалась дуже легенька, мій розмір м та зріст 175 см повністю співпадае,ще не стірав , рекомендую
- Переваги:
- якість
- НилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Синій
качественная футболка, цвет глубокий
- Переваги:
- качественная
- Алексей Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Жалею о покупке
- Переваги:
- Недоліки:
- Выгарает на солнце
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сталевий сірий
Хорошая футболка для занятия спортом, для летней погоды в самый раз, приятная легка ткань. Если бы еще прислали правильный размер, цены бы не было!
- Переваги:
- отличная футболка
- Кира
А что прислали не тот размер? А какой заказывали?
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Білий
Супер футболка брав на 175см і 67кг S сіла ідеально
- Переваги:
- Ціна по які брав...матеріал..
- Недоліки:
- Ціна без знижки..великомірять на 1 розмір
- Дима О***Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Жах
- Переваги:
- Недоліки:
- Футболка підробка. Вартість такої футболки 300 грн
Експерт RozetkaДоброго дня! Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
- Наталья Щ***Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Білий
Заказывала мужу в прошлом году, качество ужасное, ткань тонкая, появились мелкие катышки очень быстро износилась, буквально пару стирок и футболка выглядела как будто заношенная. Не стоит этих денег
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество
- Юлия Щ***Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Синій
Футболка не сходится с оригинальной ни по качеству, ни по размеру. Покупали оригинальную в магазине размер М, сидит хорошо и свободно, решили заказать ещё одну тут, села в облипку как будто S.
Качество материала тоже и близко не то.
На фото футболка довольно тёмная, но в реале очень ярко-насыщенно синяя.- Переваги:
- Это действительно футболка
- Недоліки:
- Это плохая футболка, точно не за такие деньги
- Константин
Тоже самое
- Харченко В***Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Когда-то брал,оказалась не чёрной,а темно темно синей.
- Переваги:
- Ткань ничё так
- Недоліки:
- Продавец не правильно указывает цвет.
- Гасюк В***Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Синій
К розетке замечаний нет.
Футболка не понятная, L по плечам норм, нониже как мешок. М, в плечах маленькая, но ниже норм.- Переваги:
- Недоліки:
- Размеры не стандартные
- Наталія М***Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний синій
Легка літня футболка. Розмір в розмір. Після прання не збігається . Якість тканини бомбезна.
- Переваги:
- Покупкою дуже задоволена .
- Недоліки:
- Недоліків не помітила .
- Наталія М***Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сталевий сірий
Дуже якісна футболка ) ціна топ і тканина топ. Після прання не збігається )
- Рус Д***Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сталевий сірий
Великолепная и качественная футболка как по цене так и по качеству и материала и пошива. На каждый день для лета лучше не найдете. Размерная сетка соотвецтвует на 100%. Брать стоит однозначно. Спасибо Розетке за качественный товар.
- Переваги:
- супер. цена качество. рекомендую.
- Недоліки:
- пока не обнаружил.