Відгуки покупців про Ремінець Base для Xiaomi Mi Watch (22 мм) White (23126-29)
- РомеоВідгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Dark Blue
Хороший ремінець,тримається на руці добре,також зручно одягати,світліший ,ніж оригінальний ,майте на увазі .Задоволений в принципі
- Переваги:
- Кріплення непогане
- Продавець SH Group
Дякуємо за Вашу довіру до нашого магазину. Будемо раді бачити Вас у числі наших постійних покупців!
- Едуард У***Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Blue
М'який ,колір як на фото ,перед тим в мене був нейлоновий він вбирає запахи ,а цей відповідно м'який і приємний
- Переваги:
- Дуже приємний на дотик
- Продавець SH Group
Дякуємо за такий чудовий відгук, нам дуже приємно, що Вам сподобався наш товар. Сподіваємося він довго Вам прослугує!
- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Black
Хороший ремешок , уже в использовании очень давно , досих пор держится все прекрасно , спасибо
- Переваги:
- Удобный не жмёт
- Недоліки:
- Их нет)
- Продавець SH Group
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Black
Ремінець нормальний
- Продавець SH Group
Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно чути, що ремінець Вас задовольняє. Сподіваємося на Ваш наступний замовлення, і щоб все було на найвищому рівні!
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Black
Ремінь супер, але немає кріплення вільного хвостика
- Переваги:
- Приємний на дотик
- Недоліки:
- Немає кріплення вільного хвостика
- Продавець SH Group
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобався ремінь і він приємний на дотик. Зрозуміло, що відсутність кріплення вільного хвостика викликає незручності. Але особливість цього ремінця в тому, що залишок хлястика загортається всередину, що додає зручності. Ваші зауваження дуже цінні для нас!
- Зайцев О***Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Black
лучше чем оригинальный!