- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: 3XL. Колір: Теракотовий
Гарно виглядає
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: 3XL. Колір: Блакитний
Приємна тканина, костюм зручний, але на мій зріст 168 штани задовгі, прийшлось відрізати.
- Переваги:
- Зручний
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Насичений бузковий рожевий
Продавець порадив при особистому спілкуванні брати на розмір менший.
Видався замалий.
Чекаю на заміну.- Переваги:
- Гарний костюмчик
Замале
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Салатовий
Костюм рекомендую.
Тканина приємна, тонесенька, на літо супер, навіть в спеку мені комфортно. Текстура наче трохи "жатка"
На свій зріст 165 см, довелось брючки підшити (на фото вже підшиті)
На мої параметри ОГ 94, ОТ 82, ОБ 109 сидить як на фото. Розмір ХL.- Переваги:
- Легенький, якісний
- Недоліки:
- Не виявила
- Анна О***
Не автору конкретно ответ, сидит на вас и правда костюм очень хорошо, цвет освежающий, очень идёт вам. Но горловина!!!! Неужели нельзя производителю было пошить ее ровно? Как можно в реализацию выпускать продукт с подобным дефектом? Отдел контроля качества существует у них в компании?
- Валентина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Бордовий
Дуже гарний костюмчик
- Переваги:
- Колір
- Недоліки:
- Не мае
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Темний хакі
На розмір 50-52 взяла 3xl і сів чудово, як на фото, трошки вільно. Тканина жатка невагома, приховує целюліт. Колір як на фото
- Марина
Перепрошую, а колір світліший, чи темніший, ніж на фото? Бо пишуть, що інший
- Таисия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Дуже гарний костюм. Замовила два розміра,щоб визначити свій розмір, і який підійшов придбала))
- Переваги:
- Ні треба прасувати),приємна тканина.
- Светлана П***Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Хакі
Приємно здивував цей костюмчик, ціна була 682 грн, а якість дуже прилична!!! Колір освіжає, я би сказала колір мʼятний) рекомендую до купівлі) магазину тільки лайки, все відмінно))
Розмір згідно таблиці співпадає !!!- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Немає, все добре
- Ілона Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Блакитний
Костюм дуже стильно виглядає і супер комфортний у спеку. Мені ідеально підійшов розмір і довжина, оскільки я маю зріст 182 см. Штани палацо вигідно підкреслюють довжину ніг.
- Светлана Г***Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Хакі
Чудовий костюм, тканина дуже приємна на дотик, гарний колір. Дякую.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Блакитний
Костюм невагомий, стильний, колір ніжний. Дуже задоволена покупкою. Пережив два прання, вигляд як у нового
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Темний хакі
Як на фото .все ок .тканина легенька
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Все супер!
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Митько А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Темний хакі
Рекомендую костюм, не жаркий, з гарної тканини жатки. У мене 171 ріст то я не вкорочувала, якраз на мене. Брапа 3хл на 50 розмір підійшов ідеально.
- Переваги:
- Легкий, якісний костюм. На літо саме то)
- Недоліки:
- не знайшла
Відповідає
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування.Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Бежевий
Дуже класний костюм, тканина дуже приємна на дотик. Мені важко підібрати довжину брюк (мій зріст 175 см) , але в цьому костюмі довжина мені підійшла ідеально.
- Переваги:
- Приємна на дотик тканина, розмір співпадає.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Светлана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Хакі
Ткань тонкая,не мнётся,приятная телу.
- Юлия Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Хакі
Гарний, легкий, розмір відповідає таблиці, на мій 44 підійшов ідеально.
- Інна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Бордовий
Дуже гарний костюм. На мій високий зріст як раз те що потрібно. Приємний до тіла. Тканина не дуже тоненька. На мій 48 розмір брала XL.
- Переваги:
- Натуральна тканина дуже приємна на дотик
Відповідає
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Блакитний
Костюм не подошёл ,РАЗМЕР НЕ СОВПАДАЕТ.
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Не подошёл размер. Очень жаль.
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Гарний костюм,
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Бежевий
Мені сподобався, якість тканини непогана. Розмір не підійшов.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Бежевий
Костюм гарний. Матеріал приємний до тіла, акуратно пошитий, розмір відповідає таблиці розмірів, розрахований на високий ріст, так що мені прийдеться обрізати штани, але блузка не виглядає задовгою.
- Переваги:
- Гарний костюм для літа
- Лілія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Рожевий
Задоволена і швидкістю доставки і якістю товару. Колір дуже приємний. На український розмір 52-54 підійшов.
- Недоліки:
- не виявила
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Бежевий
Приємний до тіла, легкий, добре пошитий. Підходить на 54 розмір
- Переваги:
- Чудовий костюм, гарний кольор
Відповідає
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Світлий зелений
Прекрасний костюм, якісна тканина
- Переваги:
- Недоліки:
- Один карман був з діркою (непристрочений)
- Любов Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Хакі
Дуже сподобалось, все підійшло. Я задоволена. Дякую
- Переваги:
- Зручний, приємний на дотик
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Темний хакі
Класний літній костюм піжамного) типу. Тканина - жатка, приємна до тіла, не мнеться, лягає добре. Штани, дійсно, на моїх 170 см зрозсту трішки задовгі, але вкоротити не проблема. І можна підібрати таку довжину, яка влаштовує до висоти каблука на взутті. Ціна/якість - супер.
Відповідає
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний хакі
Хороший костюм на лето! Не жаркий,приятный к телу материал. Единственный нюанс,очень длинные брюки. На рост 170 прийдётся укорачивать.
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Хакі
Костюм шикарний! Якісно пошитий, гарна тканина, колір як на фото! Рекомендую!!!
- Переваги:
- Якісний пошив і тканина.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Татьяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Хакі
Костюм сподобався. Легкий, для літа підходить. Розмір відповідає таблиці: розмір L (на ог 96, ос 99) вільний.
- Надежда П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Блакитний
Хороший костюм
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Радміла Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Бежевий
Гарний літній костюм на високих дівчат.Тканина просвічує білизну
- ІРИНА К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Гірчичний
Чудовий костюм.Легкий, зручний і комфортний.
- Переваги:
- Приємна тканина, легка.Чудовий костюм для подорожі.
- Аксьонова А*** .Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Гірчичний
Сподобався і ціна і якість .
На літо практично і комфортно.- Переваги:
- Ціна та якість.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Костюм супер. Підійшов по розміру ідеально. Після прання прасувати не потрібно
- Переваги:
- Якісний
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Бежевий
Отличный костюмчик
Ткань приятная, легкая, не парит сидит хорошо, размер соответствует таблице.
На рост 175 брюки полной длины , с каблучком отлично смотрится- Переваги:
- Универсальный