- Вікторія І***Відгук від покупця. Продавець: «L+L». Розміри: 160x190 см
- Продавець «L+L»
Добрий день! Дякуємо Вам за замовлення та позитивний відгук! Нам дуде приємно, що вам сподобалась якість товару! Звертайтесь до нас знову! З повагою, колектив магазину «L+L»
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: «L+L». Розміри: 160x190 см
З топером набагато краще спати, стики дивану , а в нас були солідні ,то не відчуваються наче, приходить на пошту габаритним скрученим в рулон враховуйте, а так в принципі задоволені, дякую
- Артем Ч***Відгук від покупця. Продавець: «L+L». Розміри: 140x190 см
Матрасом задоволена,рекомендую
- Переваги:
- Зручно спати,спина не болить
- Продавець «L+L»
Добрий день! Дякуємо Вам за замовлення та позитивний відгук! Нам дуде приємно, що вам сподобалась якість товару! З повагою, колектив магазину «L+L»
- Продавець «L+L»
Дякуємо Вам за замовлення та за Ваш відгук!
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: «L+L». Розміри: 80x190 см
- Продавець «L+L»
Дякуємо, за покупку та позитивний відгук! Нам дуде приємно, що вам сподобалась якість товару! Звертайтесь до нас знову! Гарних вам та безпечних покупок! З повагою, колектив магазину «L+L»
- Надія Т***Відгук від покупця. Продавець: «L+L». Розміри: 120x190 см
Доставили скоріше ніж було прогнозовано. Якість достойна - сон дитини став краще)
- Продавець «L+L»
Дякуємо Вам за замовлення та за відгук!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: «L+L». Розміри: 80x190 см
Відмінний матрац, ліг точно за розмірами, жорсткість відповідає опису. Старе ліжко заграло новими фарбами. Рекомендую
- Продавець «L+L»
Дякуємо Вам за замовлення та за відгук!
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: «L+L». Розміри: 160x190 см
Гарний матрас Для дивану саме те потрібно .Велика подяка менеджерам швидкого звʼязались та відправили товар!
- Переваги:
- Чудовий магазин Рекомендую
- Продавець «L+L»
Доброго дня. Дякуємо Вам за замовлення та за відгук!
- Валерій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Власник дому. Розміри: 70x190 см
Топер наче непоганої якості, принаймі на перший погляд, в процесі експлуатації буде видно чого він вартий. Чохол в комплекті можна сказати одноразовий, при постійному користуванні на довго його не хватить.
- Продавець Власник дому
Дякуємо за відгук, задоволені що Вам сподобалось.
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: M-Room. Розміри: 140x190 см
Топер дуже сподобався, тепер відпочиваю тільки на ньому. Спочатку здалося що він твердий, але потім через декілька днів зрозумів та відчув, що він просто супер, спина перестала боліти, сплю як немовля. Будьте уважні, що матраци підбирали потрібно персонально. Я брав на авось, і мені пощастило, все сподобалось.
- Переваги:
- Помірно твердий, але еластичний, та просідає саме під вагою тіла, що дуже подобається. Скручується в рулон.
- Недоліки:
- Не знайдено.