- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Розмір: 40
Супер дуже гарні
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Розмір: 40
Купувала на подарунок, переживала за якість капців, але все добре. Мордочки рівно пошиті. Можливо, розмір трохи менше заявленого, мені не критично, але на 43 точно будуть малі.
- Переваги:
- Теплі, красиві
- Недоліки:
- Катерина І***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Розмір: 40
Купувала тапочки, орієнтуючись на інформацію продавця про те, що розмір універсальний і підходить до 43-го. На жаль, це не відповідає дійсності. Вже на 41 розмірі вони почали сильно натягуватися і рватися по швах/у місцях з'єднання. Товар не відповідає заявленим характеристикам. Прошу виправити опис розмірної сітки, щоб не вводити інших покупців в оману.
Відповідність розміру
Замале
- Даниил А***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Розмір: 40
Неплохо)
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Розмір: 40
Тапочки чудові, якісний матеріал, гарно пошиті, теплі, на 39 розмір підійшли чудово.
- Переваги:
- Якість виготовлення
- Недоліки:
- Дідиченко Т***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Розмір: 40
Звичайні капці
- Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Розмір: 40
Капці чудові
Теплі
На 37 сидять ідеально Розташування вух трішки відрізняється від фота
Дякую- Переваги:
- Теплі, м'які та зручні
- Недоліки:
- Вуха не на тому місці
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Розмір: 40
Классные тапочки, очень тёплые.Подошли на 38 размер, свободные.
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Розмір: 40
Красиві, теплі, якісно пошиті, все як на фото. Швидко відправили,був дзвінок з магазину для уточнення покупки. Рекомендую. Дякую.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Не знайшла
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Розмір: 40
Дуже зручні та класні капці!
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Розмір: 40
Товар полностью соответствует фото. Материал приятный на ощупь. Тапки Выглядят очень круто. Отдельное спасибо за быструю доставку.
- Переваги:
- Внешний вид, универсальный размер
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Розмір: 40
Качеством тапочек довольна,прикольные смеялись всей семьёй, а вот размер я думаю у кого 43 их не натянуть, я со своим 39 ели одела, были бы на размер меньше мне бы уже давили,так что советую покупать у кого 39,40.
- Переваги:
- Прикольные
- Недоліки:
- Пока не увидела
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Акульонок. Колір: Сірий. Розмір: 40
Огромное спасибо за быструю отправку! Тапочки полностью соответствуют фото!
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Сірий. Розмір: 43
Тапки нормальні, все добре.
Доставка швидка )
Дякуємо - Виктор Ш***Відгук від покупця. Продавець: CID Shop. Колір: Сірий. Розмір: 43
Норм тапки