Відгуки покупців про Кухонний модуль Еверест Еко Верх 300 30х30х58 см Ясен Шимо Темний

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця ALBAMIX
  • Anna N***
    Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома

Пройшов рік, як я замовила у вас навісну шафу. Це вже третя від вашого магазину. І тільки нещодавно повісила.
    Збирала сама дуже легко і швидко. Дуже класно, що є можливість оновити кухню за невеликі кошти поступово.

Переваги:
    Ціна, легко збирати.
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  ALBAMIX

Дякуємо за ваш відгук , приємного користування .

• Ольга З***

Дуже гарні меблі. Все добре упаковано, без пошкоджень. Всі деталі на місці. Головне, що отвори симетричні. Посилка прийшла швидко, як і було обговорено. Дякую продавцеві. Меблі рекомендую.

Переваги:
    Всі
    Недоліки:
    Із недоліків відмічу те, що немає отворів для кріплення навісів.
    • Продавець  ALBAMIX

Добрий день! дякуємо за ваш відгук!

• Юлія

Дуже швидко приїхало, курьер занес аж до квартири, все ціле. Зібрали легко з дочкою вдвох.добротне таке і всі деталі в комплекті і все зійшлося! Мені сподобалось, дякую вам)

• Продавець  ALBAMIX

Добрий день! вдячні за ваш відгук, раді, що вам сподобалось!

• Наталія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Nicole Piliaieva. Колір фасаду: Сірий. Колір корпусу: Білий

Модуль гарний, маленький але компактний. З урахуванням, що раніше придбали ніжній модуль, то дуже дуже гарно.

• Продавець  Nicole Piliaieva

Дуже вдячні Вам за відгук!)

• Елена А***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір корпусу: Ясен Шимо світлий

Шкаф не соответствует заявленным размерам,по факту меньше