Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Набір Мус-автозасмага для тіла Hillary Self Tan Bronzing Touc + Рукавиця-аплікатор для автозасмаги Hillary HI-11-867

Оцінка користувачів 4.42/5
на основі 34 відгуки
  • Оксана Ш***

Мус- автозасмага.
    Я беру цю автозасмагу не вперше. І хочу ще раз поділитися своїми враженнями. На цей раз,я взяла разом з рукавичкою ( до цього брала без)
    Мус під час розтирання має кремову текстуру. Тож багато не наносьте. З рукавичкою набагато зручніше наносити. На пляшці є інструкція. Засмага проявляється через 5-6 годин. А що дуже класно,не залишає слідів на одязі. Колір засмаги не жовтий,а приємний бронзовий. Після першого купання засмага не змивається ( на відміну від інших автозасмаг. А я пробувала різні)
    Такої пляшечки мені вистачає на довго. Я також цю автозасмагу використовую на обличчі,головне гарно і рівномірно нанести невелику кількість.
    Ціна і якість відмінна

Переваги:
    Має природній відтінок засмаги
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за відгук. Реакція Майяра, завдяки якій зʼявляється відтінок засмаги, відбувається саме в роговому шарі, тому автозасмага не змивається ;) Користуйтесь із задоволенням!

• Дарья О***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

1. В мене немає тої липкості про яку пишуть. Так, вона є, але настільки незначна і недовго, що це не варте уваги.
    2. Засмага проявляється дуже натурально (бо лиш підсилює ваш тон).
    ! Обовʼязково гарно проскрабуйте шкіру, наприклад кавою з гелем. Якщо шкіра суха – зволожте кремом і на наступний день користуйтесь засмагою.
    Мені подобається наносити ледь вологою рукавичкою.
    Плями були один раз через відсутність скрабування.

Додаю фото (мій природній тон навіть після сонця - синій)

Переваги:
    Натуральний відтінок
    Недоліки:
    Швидко змивається
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо, що ділитесь своїм досвідом застосування! Радіємо Вашим результатам

• Аліна І***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Це моя перша автозасмага і сказати, шо я задоволена - нічого не сказати. Рукавичка так круто розподіляє по тілу мус. Руками теж добре, але руавичка все ж таки краще. Дуже гарно пахне, вже жалію, шо не взяла ще один мус. Не помаранчева, що мене дуже радує. Довго носиться, одяг не фарбує. Головне перед нанесенням десь за півгодини лікті й інші сухі місця замазати якимось кремом, бо буде негарно. Дуууже задоволена

Переваги:
    Довготривалий ефект, натуральний колір, аромат
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування і далі!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Набір хороший, приємний колір "засмаги" вже на 2й день після нанесення.
    Рекомендую рукавицю спочатку попрати, а потім вже робити нанесення - при першому нанесенні частина чорної фарби може опинитись на вашій шкірі.

Недоліки:
    Довга доставка в точку видачі
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо, що обираєте нас та вдячні за рекомендації! Також хочемо зауважити, що з термінами доставки можна ознайомитися при оформленні замовлення

• Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Класна пінка, беру її вже декілька років навесні. Після зими шкіра дуже вже біла і хочеться трохи "призолотити". Доречі попередня рукавичка вже 2 роки і як нова, а цю положу, хай чекає. Може наступного року візьму тільки автозасмагу. Ціна дуже вигідна, тому придбала набір.

Переваги:
    Гарний колір, не фартує одяг

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Доброго дня, товар прийшов швидко.Дуже сподобалась автозасмага, рекомендую.

Переваги:
    Якість товару та швидкість обслуговування магазину.
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

• Светлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Дуже швидко відправили, все супер задоволена, ще й подарунок пробник кремчику, дякую

Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

• Наталья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Дуже зручно для використання. Немає ніякого запаху. Пишуть про липкість, але в мене дуже суха шкіра, особливо на ногах, і після цього муса вона м’яка і зволожена. Однозначно рекомендую.

Переваги:
    Легко наносить, гарний відтінок
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за зворотний зв'язок, користуйтесь із задоволенням!

• Яна
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Упаковка как всегда на высоте! Рукавичка в отдельном пакете, все завернуто в фирменную бумагу.
    Пользовалась несколько раз. Очень прост в использовании. Результат легкого загара уже после первого применения. Нет разводов. На одежде следы не оставляет.
    Рукавичка очень облегчает нанесение.
    Рекомендую!

Недоліки:
    Не выявлены
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за Ваш відгук та рекомендації! Користуйтесь із задоволенням :)

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Сервіс чудовий, я задоволена! Оформлено ніби подарунок. Рукавиця в окремому зіп-пакеті.
    Подруга користується, виглядає шикарно! От і я замовила, сподіваюсь, результат теж буде крутий

Переваги:
    Гарне оформлення. На вигляд як люксова косметика
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за відгук та очікуємо на зворотній зв'язок після використання

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Відповідає опису і ефект помітний вже після першого нанесення.Повністю задоволена результатом. Вистачає на довго і буду брати ще

• Виктория С***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Класний набір, зручний формат автозасмаги та приємна рукавичка для нанесення.

Переваги:
    Зручність, швидкий натуральний ефект
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Мені дуже сподобався цей набір. Мус рівномірно наноситься за допомогою рукавиці, не залишає плям і дарує шкірі гарний природний відтінок засмаги. Зручний у використанні та дає помітний результат уже після першого нанесення.

Переваги:
    Зручність, натуральний колір засмаги
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо, що обрали нас. Радіємо, що маєте гарні результати

• Надія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Нарешті спробувала і можу сказати що це щось просто неймовірне Ще вчора ти була білосніжка, а сьогодні ти мулатка Крута штука, дуже мені сподобалась! Легка в нанесенні (класно, що є ця рукавичка в комплекті), дає на ранок помітний результат, немає якихось полосок чи рижого кольору. Короче, класна ввтозасмага, реально рекомендую

Переваги:
    Легко наносити, не дає рижого кольору, має приємний аромат, не липка
  • Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Чудовий набір, рукавичка дуже приємна на дотик, вже спробувала мус -мені сподобалось!

Переваги:
    Гарний склад, легке використання

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Я користуюся цією авто засмагою вже не вперше. Використовую для обличчя та тіла

Переваги:
    Не залишає слідів на білому одязі
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

• Євгенія С***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Замовила автозасмагу вперше. Так як шукаю альтернативні методи засмагі. Задоволена

Переваги:
    Легкий і зручно регулювати інтенсивність кольору
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

• Уляна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Гарно лягає, без розводів.

• Елизавета С***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Швидко відправити товар, все якісне
    Засмага рівномірно лягає на шкіру, на рахунок липксості, на початку після нанесення трохи є. Але потім зникає
    Результатом задоволена

• Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням

• Виктория Б***

Результат вразив. Дякую.

• Лара .***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Все підійшло. Результатом задоволена.

• Поліна
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Гарно лягає, результат гарний, рівномірний тон. Не сильний запах, але коли тільки намазала десь годину дуже липне тіло

• Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за відгук. Ймовірно забагато засобу нанесли. Також рекомендуємо через 5-6 годин прийняти душ, тоді всі подібні ефекти зникнуть ;)

• Вікторія Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Замовила собі такий набір, дуже сподобався, результат видно з першого разу через 8-10 годин.

Переваги:
    Ціна, якість на висоті.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

• Христина
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Дякую за чудовий продукт!!! Робила все по інструкції і на святі була з чудовою засмагою
    Буду замовляти ще!

Переваги:
    Класний результат гарний настрій)
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за відгук. Радіємо Вашим результатам та чекаємо на Вас знову :)

• Олена...
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Брала вперше, після першого нанесення дуже гарний результат. (Трішки не рівномірно нанесла ).
    Запах гарний, трошки липкий. Ну загалом результатом задоволена.

Переваги:
    Гарний результат. Працює.
    Недоліки:
    Трошки липкий.
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

• Элина К***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Мені сподобався засіб! Проявився добре саме після 5 годин, раніше не було видно. Тому вважаю, що вперший раз засіб можна і наніч наносити, але потім треба менше вже годин тримати) Трохи ліпкуват, але не критично і головне, плям не залишає!

• Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за відгук. Для того, щоб Ви могли отримати рівномірний відтінок автозасмагу не варто змивати раніше 5 годин після нанесення.

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Непоганий засіб, змивається рівномірно (ну у мене точно), робила все по інструкції. Моя порада, краще наносити на зволожену шкіру, тоді рівномірно береться засмага. Я після душу наносила зволожуючий крем на тіло, а потім одразу і засмагу, після дуже добре і рівномірно береться (якщо є ділянки тіла більш сухі, то може братися там темніше)

Переваги:
    Ціна, упаковка, колір засмаги
    Недоліки:
    На більш сухих ділянках тіла береться колір темніше (але це питання більш до мене, чому я їх не зволожувала раніше)
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за відгук та поради. Все вірно. Користуйтесь із задоволенням :)

• Илона Л***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Все б чудово аби не липкість,це єдиний і великий мінус,а так ок

Переваги:
    Швидко проявляється,пару днів
    Недоліки:
    ЛИПКІСТЬ
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за відгук. Рекомендуємо наносити меншу кількість засобу. Також після, в середньому, 5 годин рекомендуємо прийняти душ. Дуже зручним є варіант нанесення автозасмаги перед сном, зранку прокинетесь вже з результатом та можна прийняти душ ;)

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Шкіра після нього липка як стрічка для мух. Результат засмаги є, але чомусь не дуже рівномірний. Рукавичка незручна, ковзає.
    Не раджу через липкість, шкіра не дихає, ноги злипаються між собою, короче треш

Переваги:
    Засмагу дає
    Недоліки:
    Липкий
  • Олександра Б***

Ефекту майже немає

• Продавець  INNOVATION COSMETICS

Скажіть, чи користувались ви раніше іншими автозасмагами? І чи спостерігався подібний ефект? Реакція Майяра, завдяки якій зʼявляється відтінок засмаги, відбувається саме в роговому шарі. Подбайте про додаткове зволоження для шкіри до та після нанесення засмаги. Якщо ви дотримуєтесь усіх рекомендацій результат має бути

• Т.О.
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Перше, на що звернула увагу- це липкість((( просто жах, навіщо писати неправду, що він не липкий і як, взагалі, можна ходити 5 годин, наче намазаним медом, або заснути в такому стані.. саме по цій причині більше не хочу користуватись- це нестерпно. У кого плямами береться, звісно, якщо користуватись тією рукавицею, хто її придумав, вона абсолютно не зручна для цього. Беріть, нітрилові, одноразові рукавички, дуже зручно і без розводів, а такою рукавицею, хіба, що пил витирати вдома, відповідно, для чого я її і купувала))) Сам засіб- звичайний автозагар, колір, теж буде, не ваш природній, як після засмаги, а буде колір- автозасмаги, він завжди буде відрізнятись. Я багато автозасмаг використовувала, і люксові серії, у всіх колір схожий, більш жовтіший, ніж натуральний, а от така липкість, тільки в цьому..

Переваги:
    Запах
    Недоліки:
    Липкість, будьте готові, що змивається плямами..
    • Анастасия

А морський загар у вас не змивається плямами?)

• Горячева Т***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Не розумію позитивних відгуків. Тупо на них і купилась. Мало того що ходиш липка після нанесення, ну це ще терпимо. Так я тепер ще й леопард. Наносила рукавицею, все по інструкції. Але я вся в плямах. Що руки що ноги.

Переваги:
    Упаковка гарна
    Недоліки:
    Лягає плямисто і дуже липкий
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за зворотній зв'язок. По опису можемо порадити спробувати автозасмагу ще раз. Оскільки досвід нанесення не великий, таке буває. Шкіру треба сркабувати за добу до нанесення, оскільки в самих грубих і малозволожених місцях може давати темніший колір. Щоб уникнути такого ефекту рекомендуємо перед нанесенням наносити зволожувальний засіб. Результат Вас обов'язоково порадує!

• Анастасия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Замовляла цей мус для автозасмаги. Спочатку все було супер, наносила по інструкції три дні поспіль, перед цим скрабувала все тіло.
    Пройшов тиждень, засмага почала сходити і це просто жах! Ходжу у плямах як долматинець! Не раджу!

• Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за зворотній зв'язок. Дійсно, автозасмага для тіла може змиватися нерівномірно, особливо після відвідування бані, сауни, купання в морі та басейні. Надмірне потовиділення також може стати причиною появи світлих плям та розводів. Це пов'язано виключно з оновленням та відлущуванням епідермісу, що є циклічним природним процесом. Радимо ретельно підготувати шкіру до нанесення автозасмаги та уникати надмірних теплових впливів.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Мус дуже легкий у використанні. На ніч нанесла, а зранку прокинулась з карамельним відтінком шкіри. Я дуже задоволена, тому якщо використаю до кінця літа, то обов'язково буду замовляти ще

Переваги:
    Легко-просто, гарно
    • Продавець  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за відгук, радіємо Вашим результатам та чекаємо на Вас знову