Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Форма для випікання Kela Malin 11934 22.5х12.5х6 см чорна

Оцінка користувачів 4.57/5
  • Снежана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 4.7. Колір: Чорний

Форма красива, але при використанні потріскалась емаль, можливо , неправильне використання, можливо є правила поводження з подібним посудом

Доброго дня! Нам шкода чути, що ваша форма для запікання Kela Malin потріскалася. Це справді неприємно, особливо якщо вона вам подобалася.Так, керамічний посуд, зокрема форми для запікання з емальованим покриттям, вимагає певного поводження, щоб уникнути пошкоджень. Ймовірно, порушення цих правил і призвело до появи тріщин на емалі. Ось кілька можливих причин та правил використання керамічних форм для запікання:
      Можливі причини пошкодження емалі:
      Різка зміна температури (термічний шок): Це найчастіша причина тріщин. Наприклад, якщо ви дістали гарячу форму з духовки й одразу поставили її на холодну поверхню (стільницю, металеву підставку) або налили в неї холодну рідину.
      Механічні пошкодження: Удари, падіння або навіть використання металевих кухонних інструментів, які можуть подряпати або сколоти емаль.
      Перегрів: Хоча кераміка витримує високі температури(Kela Malin Max 280C), тривалий нагрів вище рекомендованих меж може призвести до пошкодження емалі.
      Сподіваємось, ця інформація буде вам корисною для майбутнього використання керамічного посуду!

• Софія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3. Колір: Червоний

Відмінна невелика форма для запікання за приємною ціною. Стійка до високих температур і забезпечує рівномірне розподілення тепла.

Переваги:
    Мені подобається
    • Представник бренду

Щиро дякуємо за вашу покупку та чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені.

• Анна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.4. Колір: Червоний

Добре підходить для запікання різноманітних блюд. Ідеально підходить для приготування малих порцій запіканок, ласощів та інших страв.

Переваги:
    Хороша якість
    • Представник бренду

Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що ви задоволені своїм придбанням.

• Ліза Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 4.1. Колір: Червоний

Якісна форма, випікати саме задоволення. Легко миється. Страви не підгорають і їжа не пристає.

Переваги:
    Все супер

• Ольга Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.4. Колір: Червоний

Використовую для запікання пирогів та запіканок. Все влаштовує, мені подобається нею користуватись

Переваги:
    Не пригорає
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже важливо знати вашу думку.

• Анжеліка
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 4.7. Колір: Чорний

Хороша форма, якісно виготовлена, зручна в користуванні

Переваги:
    Якість
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3. Колір: Червоний

Отличная форма для запекания, уже пробовала запекать в ней курицу - мясо хорошо пропеклось, при этом осталось очень сочным. К преимуществам можно также добавить наличие удобных ручек, и качественный материал, из которого изготовлена форма.
    Однако при выборе этой формы учитывайте, что в характеристиках товара размер указан с учетом ручек, т.е. "полезная" площадь будет немного меньше! Изначальная цена, по моему мнению, завышена, зато со скидкой получилась хорошая покупка.

Переваги:
    Удобство в использовании, качественный материал
    Недоліки:
    Высокая цена