- Василь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Натуральне дерево
Класна річ. Свої функції виконує
- Переваги:
- Класно виглядає. Свої функції виконує
- Недоліки:
- Не виявив
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам надзвичайно важливо знати, що ви задоволені.
- Валентина Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Натуральне дерево
Дуже органічний та зручний органайзер. За 2 місяці від води ще не розмок. Виглядає добре та органічно. Дуже задоволена покупкою.
- Переваги:
- Якісно зроблений
- Представник бренду
Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку. Щиро вдячні за те, що поділилися своїми враженнями.
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Натуральне дерево
Хороший органайзер, сподобалося, що можна регулювати ширину. Мінімум 28 см, максимум 39 см. Але через додаткові розсувні відділення, робоча висота органайзера 3 см, а загальна висота 5 см. Прийшов новий, запакований, але на поверхні були залишки якось речовини, можливо клею.
- Переваги:
- Красивий, можна регулювати ширину.
- Недоліки:
- Займає багато місця, але при цьому невисокий, багато предметів не поставиш.
- Татьяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Натуральне дерево
Якісний органайзер для столових приборів. Класно що є можливість регулювати його розмір. Але нам прийшовся впору.
- Переваги:
- Якісний, зручний
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Натуральне дерево
Чудовий органайзер. Довго такий шукав.
- Переваги:
- Складний - можна розсунути і отримати дві додаткові секції. Виконання і матеріал хороші.
- Недоліки:
- Зразу пілся розпаковки помітив що в деяких місцях лишилось декілька заноз - тому рекомендую перед використанням добре протерти поверхні чимось цупким типу рушника або серветок щоб все позабирати
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Натуральне дерево
Цена лучше, чем в других магазинах. Проверено.
- Переваги:
- Очень удобный, по дизайну супер!
- lola k***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Натуральне дерево
- Переваги:
- Супер
- lola k***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Натуральне дерево
- Переваги:
- Супер
- Катя А***Продавець: Rozetka. Колір: Натуральне дерево
Гарний дерев'яний органайзер. Дуже стильно виглядає. У мене кухонний сервіз і всі приладдя або керамічні, або дерев'яні. Тому такий органайзер добре вписується в стиль моєї кухні.
Зручно, що його можна помістити в середину шухлядки, або ж просто лишити зверху.- Лена
Подскажите пожалуйста размер органайзера в собранном и раздвижном состоянии. Спасибо