- Аліна П***Відгук від покупця. Продавець: SSShop. Кількість кольорів: 120
Дуже дякую прийшли цілі дякую за таку роботу .Гарного дня!
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: SSShop. Кількість кольорів: 120
Маркери дуже хороші є всі кольори що потрібно
- Переваги:
- Яскраво малюють та великий різновид кольорів
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: SSShop. Кількість кольорів: 120
Маркери чудові, пігментація і кількість відтінків просто , із 120шт тільки 1 сухий. Нічого не потекло, не пошкодилось. Сохнуть швидко, 2-4 секунди, що є теж великим ➕.
Заради експерименту, наводила в декілька шарів, після 3 шару почав "кошлатитись" папір, після 6 шару - прорвався.
Єдиний мінус, якщо малювати на звичайному папері (А4, зошити, альбоми), то колір перебивається на наступну сторінку, а інколи і на декілька сторінок. Я для зручності підкладала картон під сторінку на якій малювала)- Переваги:
- Пігментація кольорів
Кількість відтінків
2 сторони
Швидко сохнуть - Недоліки:
- Перебивається на наступну сторінку
- Дайнеко В***Відгук від покупця. Продавець: SSShop. Кількість кольорів: 120
Маркерами задоволені. Яскраві кольори.
З набору на 120 шт сухі 2 шт, всі інші добре пишуть.
Сумка для зберігання на трієчку, але то не критично. - Надія Д***Відгук від покупця. Продавець: SSShop. Кількість кольорів: 120
В цілому за таку ціну нормально як для себе, проте на подарунок я б не рекомендувала.
- Переваги:
- Прийшли всі 120 маркерів.
- Недоліки:
- Один маркер не малює і 2 потекло.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60
Брали маркери (набір 60 шт) на подарунок для дівчинки на 10 років. Досить якісні як на таку вартість. Двосторонні, усі гарно пишуть. Дуже зручний бокс на змійці - завжди будуть зібрані в одному місці. Яскраві кольори, широка палітра. Для дитини, що починає цікавитись малюванням - дуже гарний подарунок.
Замовлення прийшло досить швидко, не дивлячись на передноворічне навантаження на сервіси доставки- Переваги:
- Бокс для зберігання, яскраві кольори, швидка доставка
- Недоліки:
- Не виявили
- Олексій З***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60
Гарний набір. Але забагато схожих відтінків.
- Переваги:
- Багато яскравих кольорів
- Недоліки:
- Є дуже схожі, між собою відтінки.
- Дмитро Ф***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Хлопчику 37р. сподобалось, сподіваюсь дівчинці 10р. теж сподобається))
- Переваги:
- Зручна сумочка, гарна якість, багато кольорів.
- Недоліки:
- Поки не побачив.
- Продавець FaynaStore
Доброго дня, хлопчику 37р. і дівчинці 10р яскравих малюнків і веселого настрою)
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60
Замовляла маркери в даного продавця, прийшли швидко, але багато з них не писало.Після звернення до продавця швидко і без проблем замінили на нові, ще й з безкоштовною доставкою Дякую продавцеві за вирішення питання.
- Переваги:
- Якісні маркери, гарні та яскраві кольори.
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60
Класний магазин, обслуговування чудове. Замовлення надійшло швидко, а діти малюють із задоволенням. Дякую!
- Переваги:
- Швидко надійшло замовлення, всі маркери малюють
- Недоліки:
- Не виявив
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60
Замовляли маркери та альбом, все супер, якість гарна. Рекомендую
- Переваги:
- Гарна якість, швидка доставка.
- Єлизавета П***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 36
Чудові маркери, все влаштовує, відповідає опису
- Антон С***Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60
Добрий товар, дівчині дуже сподобалися
- Продавець LUJO
Доброго дня! Дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! З повагою команда магазину, LUJO!
- Кристина Г***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60
Всем очень довольна, быстро отправили, маркеры хорошие. Буду что-то заказывать ещё)
- Переваги:
- Яркий, насыщенный, сочный цвет, хорошие стержни
- Недоліки:
- На рыхлой, мягкой или недостаточно плотной бумаге краска отпечатывается на обратной стороне и задевает страницы под бумагой
- Продавець LUJO
- Людмила М***Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 48
Чудесные маркеры. Сочные цвета. Хорошая цена. Быстрая доставка. Спасибо. Очень довольны. Рекомендую!
- Переваги:
- Яркие, красивые цвета. Большая гамма. Хорошая цена.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 80
Маркери чудові, засохлих не виявилось. Дякую за вчасну доставку.
- Переваги:
- Гарні маркери
- Недоліки:
- Не виявилось
- Продавець FaynaStore
Дуже дякуємо за відгук! Яскравих малюнків малечі і дорослим. Повертайтесь до нас за дитячим транспортом і іграшками ;-)
- Таїсія Ч***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Маркери яскраві. Жодного сухого. Доня задоволена.
- Продавець FaynaStore
Велике спасибі за зворотній зв'язок! Малечі яскравих малюнків. Повертайтесь до нас за дитячим транспортом і іграшками)
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Маркеры хорошие,все ещё не пробовала,но выборочно, отлично пишут.продавец быстро вышел на связь, быстро отправил.Доставка бесплатная,рекомендую!
- Переваги:
- Цена ,качество!
- Продавець FaynaStore
Большое спасибо за обратную связь. Малышу ярких рисунков и хорошего настроения. Возвращайтесь к нам еще за детским транспортом и игрушками, будет рады помочь с выбором.
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: TM ENERGY
Спасибо большое. Ребёнок счастлив и в восторге
- Переваги:
- Цена, количество, качество. Всё супер
- Вероника К***Відгук від покупця. Продавець: TM ENERGY
Маркеры отличные, хорошо рисуют, цвета яркие, насыщенные. Продавец сразу звязался, отправка в день заказа. Рекомендую.
- Переваги:
- Качество, цена
- Евгений Д***Відгук від покупця. Продавець: TM ENERGY
Брал у этого продавца рекомендую качество маркеров на высоте
- Переваги:
- Насыщенные цвета
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Ребенок счастлив, это главное. Качество фломастеров достойное, своих денег стоят.
- Переваги:
- Продавец стработал оперативно, доставили на след. день.
- Продавець FaynaStore
Олег, большое спасибо за обратную связь. Команде магазина очень приятно.
- Наталия Ф***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Кількість кольорів: 80
Обожаю свои маркеры. Цвета сочные-картинки яркие.
- Переваги:
- Качественные, яркие
- Недоліки:
- их нет
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 24
Дуже дитині сподобалися
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Олександра Т***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60
Товар чудовий, ціна = якість. Зокрема чудова комунікація із продавцем, подзвонили попередили про відправку, перепитали інформацію, також ласкаво пояснили, що робити якщо якісь маркери висохли. Я максимально задоволена, і усі маркери малюють без проблем.
- Переваги:
- Яскраві кольори, різноманітні відтінки, хороша якість.
- Недоліки:
- Трохи перекидаються у сумочці, але це дрібниця.
- Анна Ю***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 36
Купували з донькою на подарунок однокласнику. Дитина задоволена)
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшли
- Продавець Lemeshop
- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 120
Маркери чудові. Якість дуже гарна
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 120
Великий, гарний набір. Всі фломастери малюють, мають красиві кольори.
- Продавець Lemeshop
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Гарна якість
- Мар'янаВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість кольорів: 120
Рекомендую, ідеальне співвідношення ціни та якості.
- Переваги:
- із 120 маркерів не було жодного засохлого
- Недоліки:
- Один із маркерів був занадто сильно наповнений рідиною і коли його відкрила краплі із нього потекли і забруднили малюнок і руки
- Продавець Lemeshop
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 80
Гарні маркери, брав такі не один раз, ціна також нормальна
- Олеся Л***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 168
Брала донці на подарунок. Дуже швидко прислали, якість гарна, в комплекті йде досить міцна сумочка-чохол. Все сподобалось, рекомендую!
- Переваги:
- Гарна якість, швидка доставка
- Недоліки:
- Не помітила
- Белинский А***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 168
Гуд, можно брать
- Ірина г***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60
Брала на подарунок. Все було чудово. Дуже швидко прислали і не було скарг на якість.
- Переваги:
- Швидко. Гарна якість.
- Недоліки:
- Не помітила
- Топал Е***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60
Все ок, якість гарна
Дякую - Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 80
Замовленням задоволені. Відправили швидко, маркери малюють гарно. Дякую!