Відгуки покупців про Концентрований комплекс для волосся Манго-Протеїни шовку Tink 10 мл x 4 шт 4823109403413

Код:  319280302
Оцінка користувачів 5/5
  • Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Об'єм: 10 мл

Завжди купую коли бачу в мережах. Ціна приємна, філер працює. Гарне пакування.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Об'єм: 10 мл

Використовувала концетрат протягом двох місяців. Волосся після застосування м'яке та блискуче

• Александра Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Об'єм: 10 мл

Концентрат мені сподобався, після першого використання волосся м'яке, легко розчісувати, блищить!

Переваги:
    Ціна, якість
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Об'єм: 10 мл

Користуюсь півтора місяця. Використала як і рекомендувала 8 саше. Ніжне, гладке та блискуче волосся.

Переваги:
    Ціна.
  • Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Об'єм: 10 мл

Філлер дуже класний, волосся наче після ламінування: гладеньке та шовковисте, легко розчісується та слухняне. Легкий приємний аромат

Переваги:
    Результат салону не виходячи з дому за помірну ціну
  • Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Об'єм: 10 мл

Якщо можна було б поставити 100 зірок, я б поставила! Насправді не очікувала, що буде такий класний засіб. Користуюсь філерами для волосся досить давно і цей точно буде в моїх топ5. Результат відчувається одразу як змиваєш, я можу навіть не вкладати волосся і буде шовковисте і рівне.

Переваги:
    Результат після курсу