Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Матрац Futon - 1/Футон - 1 Topper Futon (MatroLuxe (Матролюкс)) 80х200 см 1611105_24

Код:  320412760
Оцінка користувачів 4.49/5
на основі 123 відгуки
  • Светлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 150x200 см

В этот раз Розетка приятно удивила качеством продукции.Матрас удобный,мягкий ,средняя упругость.Отличная ткань на чехле,с резиночками по углам матраса.Молния с боку.Доставка -просто шумахерыприлетели раньше времени.Товар рекомендую.Всем Мирного неба,и качественых приобретений.

Переваги:
    В реальности красивее,на ощупь приятная ткань.Хорошо располагается на любом диване раскладном ,не слышно перехода под матрасом.Брали 1.50*2.00.Лег четко на диван.Рамеры соответствуют.Брали маме 110 кг
    Недоліки:
    Не має!!!!
      Представник бренду

Доброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.

• Лариса П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 65x180 см

Быстро доставили , никакого неприятного запаха , чехол сьемный очень удобно , мягкость идеальна для моего поясничного остеохондроза , да и цена бютжетная , очень довольна !!

Переваги:
    Все супер !!
    Недоліки:
    Нету
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Цей топер Дійсно зарекомендуваав себе як один із найкращих у своєму ціновому сегменті.

• Олексій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 135x190 см

Дякую. Добрий за свої гроші. Брали на полуторку діван, навіть був розмір 1в1 - 190х135.

Переваги:
    Добра якісь, великий вибір розмірів
      Представник бренду

Доброго дня . Дякуємо за высоку оцінку продукції нашої компанії ! Мы раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.

• Виктор П***

То шо доктор прописав.

Переваги:
    Норма.
      Представник бренду

Доброго дня Віктор. Дякуємо за ваш відгук.

• Лина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x180 см

2 недели спим на нем. И так, покупали для коррекции старого дивана, пружины очень чуствовались, положи сверху-отличный топпер, в меру мягкий и твердый, только положительные эмоции. Смело рекомендуем… не поняла негативных отзывов, это НЕ МАТРАС, ЭТО ТОППЕР

Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук

• Юрий Л***

Комфортний

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.

• Микола К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x190 см

Купляв на диван.Диван майже новий,але твердий.Реально стало краще спати,Не дуже вірив,що топер підвищить комфорт сну,але це факт,спати стало набагато краще,м'якше.

Переваги:
    Добре,що придбав
    Недоліки:
    Не знаю
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!

• Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 90x190 см

Все дуже якісно! Як власне завжди у цього виробника;)
    Зручніше було би отримувати матрас у скрученому вигляді.

Представник бренду

Доброго дня. Дякумо за ваш відгук. Сподіваємося будемо радувати вас і в подальшому. Що до скрутки - подамо пропозицію на виробництво.

• Юлія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 135x190 см

Це наш перший топер ,тому порівняти ні з чим, але ми їм залишилися задоволені. Брали для сина 10 років на новий диван, тому потрібен був саме такий невисокий. Спочатку здається, твердим і не зручно, но потім звикаєш і не хочеться навіть вставити.

Переваги:
    Легкий, розмір відповідає заявленому.
    Недоліки:
    Це більш побажання , а не недолік. Прийшов в розгорнутому вигляді, не зручно було нести. Дякую працівникам Розетки помогли його звернути та скотчем обмотали.
      Представник бренду

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук. Цей топер є лідером в цьому сегменті. Що до скрутки, він транспортується у розгорнутому вигляді, але вдому можна зберігати в скрутці.

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x200 см

Хороший топпер, пришло то что и заказывал, проблем никаких нет. Жаль что не чехла-сумки в комплекте. Это наверное его единственный недостаток

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x190 см

Користуємось вже півроку - нічого поганого сказати не можу. За свої гроші дуже гарний топер.

Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук.

• Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 70x190 см

Звичайний, гарний недорогий топер. В мене це вже третій. Дійсно спати стало зручніше. Вивітрився за день.

Переваги:
    Зручність
    Недоліки:
    За такі гроші недоліків немає
      Представник бренду

Доброго дня Вадим . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.

• Анатолій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 90x200 см

добре підходить для жорстких диванів,але великі провалля пружин не вирівнює.Дуже задоволений.

Переваги:
    ціна,якість
    Недоліки:
    чохол пошитий з цупкої тканини з об'ємним візерунком,який відчувається під час сну,але це не критично.

• Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x190 см

Добре

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш вибір!

• Евгений Ш***

Хороший,мягкий матрас

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 95x180 см

Качество товара хорошее. Все параметры соответствуют описанию. Выспалась отлично!)

Переваги:
    Хорошая жесткость. Плотный, приятный на ощупь чехол на змейке.
    Недоліки:
    Пока нет
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 80x190 см

Повністю вирівняв влежаний матрац. Спати одне задоврлення

Переваги:
    Зручний
      Представник бренду

Доброго дня Оксана . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x190 см

Дуже мякий та якісний топпер. Нарікань немає. Лише поверхя, на яку потрібно його поставити, повина бути більш-менш нормальною.

Переваги:
    Мяко

• Сергій Д***

Топер на диван ліг ідеально, 150х200
    тепер можна і виспатися, на ранок нічого не болить

Переваги:
    Доставка у точки видачі розетки

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x190 см

Брала на диван складний. Все підійшло, якість нормальна як на свою вартість.

Представник бренду

Доброго дня Олена. Дякуємо за ваш відгук.

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x190 см

Хороший, виправдав очікування (які не були дуже високими з огляду на ціну).
    Але слизький, ковзає по дивану і резинки не рятують

• Альона Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x200 см

Хороший топер. Брали для пом'якшення спального місця. Тепер спати зручніше і м'якіше, хоча він достатньо пружний і не деформується.

Єдиний момент- був у герметичній пльонці, але немає якогось пакування,сумки чи чого-небудь для транспортування.У точці видачі видали на руки розгорнутий топер 200×160 - то працівники його скрутили і зафіксували скотчем, щоб хоч якось його понести.

Переваги:
    пом'якшує тверде спальне місця
    Недоліки:
    Немає якогось пакування,сумки чи чого-небудь для транспортування.У точці видачі видали на руки розгорнутий топер- то працівники його скрутили і зафіксували скотчем, щоб хоч якось його понести.

• Инна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x190 см

Приємний на дотик з рифленим малюнком. Можна зняти з матрасу наволочку і випрати окремо. Спати зручно, значно краще аніж без топеру.

Переваги:
    В міру жорсткий, наявні кутові кріплення
    Недоліки:
    Досить слизький. Весь час треба підтягувати простирадло.

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 65x180 см

Дякую за товар. Відповідає опису. Якість чудова, ціна супер.

Переваги:
    Все як було очікувано
    Недоліки:
    Не помітила жодного

• Михайлок Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 95x180 см

Чохол з якісного матеріалу знімається для прасування, кутові фіксатори на матрац, просто гарний.

• Светлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 120x200 см

Дуже гарний топер. На кровать підійшов ідеально. Якість дуже гарна.

Переваги:
    Співвідношення ціна/якість чудове
    Недоліки:
    не виявлено

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 135x180 см

Отримала матрас! Дуже гарний і якісний. Була здивована, адже ціна не космос. Ще і дизайн гарний) Купувала на диван, щоб трішки пом'якшити.Розмір прийшов точний. Все чудово) дякую велике!

• Наталія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 65x190 см

Гарний матрацик за свої гроші. Достатньо пружній і в одночас м'який. Купувала дитині - задоволений. Рекомендую.

Представник бренду

Доброго дня Наталія. Дякуємо за ваш відгук.

• Егор Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 120x190 см

Норм. Своих денег стоит.

• Лина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x180 см

Месяц спим на нем, что могу сказать, это чудо стоит каждой копейки, и качество соответствует цене, да и описание соответствует) для небольших коррекций изъянов-идеально.

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 150x200 см

За такі гроші просто бомба !

Представник бренду

Доброго дня Сергій . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.

• Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x200 см

Постачальник спрацював за -1день (планувалось 2).
    Сам топпер - бомба:
    1. Для вирівнювання диванів потрібен помірно жорсткий - цей саме такий.
    2. Дуже приємно спати, матеріал пружний, держить тіло (тим хто пише дурості - наповнювач це НЕ паралон)
    3. Довговічність та якість матеріалів.
    4. Ціна. Топпер кращий більшості інших дорожчих такого ж класу. Порівнювати за 12 років є з чим.

Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за чудовий відгук.

• Сергій К***

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш вибір!

• Оксана Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 65x180 см

Гарний топер. Тепер встаю зранку без болю в спині.

Переваги:
    Легкий і зручний. Досить пружний.
    Недоліки:
    Немає.
      Представник бренду

Доброго дня! Дуже приємно, що вам спадобався)

• Снежана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 180x200 см

Моя спина сказала мені дякую.Це чудо,така річ і так змінила мій сон в кращу сторону.Зручний.

Переваги:
    Дуже зручний.
    Недоліки:
    Відсутні.
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! За ці гроші топпер дійсно ТОП! Не зважаючи на демократично ціну, використавуємо в ньому дуже якісну піну, це впливає як на комфорт, так і на термі служби.

• Анатолій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 125x190 см

Дуже зручний. Відповідає очікуванням.

Переваги:
    Відповідний розмір, гарне пакування, якість
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.