- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 150x200 см
В этот раз Розетка приятно удивила качеством продукции.Матрас удобный,мягкий ,средняя упругость.Отличная ткань на чехле,с резиночками по углам матраса.Молния с боку.Доставка -просто шумахерыприлетели раньше времени.Товар рекомендую.Всем Мирного неба,и качественых приобретений.
- Переваги:
- В реальности красивее,на ощупь приятная ткань.Хорошо располагается на любом диване раскладном ,не слышно перехода под матрасом.Брали 1.50*2.00.Лег четко на диван.Рамеры соответствуют.Брали маме 110 кг
- Недоліки:
- Не має!!!!
Представник брендуДоброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.
- Лариса П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 65x180 см
Быстро доставили , никакого неприятного запаха , чехол сьемный очень удобно , мягкость идеальна для моего поясничного остеохондроза , да и цена бютжетная , очень довольна !!
- Переваги:
- Все супер !!
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Цей топер Дійсно зарекомендуваав себе як один із найкращих у своєму ціновому сегменті.
- Олексій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 135x190 см
Дякую. Добрий за свої гроші. Брали на полуторку діван, навіть був розмір 1в1 - 190х135.
- Переваги:
- Добра якісь, великий вибір розмірів
Представник брендуДоброго дня . Дякуємо за высоку оцінку продукції нашої компанії ! Мы раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 135x190 см
То шо доктор прописав.
- Переваги:
- Норма.
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня Віктор. Дякуємо за ваш відгук.
- Лина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x180 см
2 недели спим на нем. И так, покупали для коррекции старого дивана, пружины очень чуствовались, положи сверху-отличный топпер, в меру мягкий и твердый, только положительные эмоции. Смело рекомендуем… не поняла негативных отзывов, это НЕ МАТРАС, ЭТО ТОППЕР
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x190 см
Комфортний
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x190 см
Купляв на диван.Диван майже новий,але твердий.Реально стало краще спати,Не дуже вірив,що топер підвищить комфорт сну,але це факт,спати стало набагато краще,м'якше.
- Переваги:
- Добре,що придбав
- Недоліки:
- Не знаю
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 90x190 см
Все дуже якісно! Як власне завжди у цього виробника;)
Зручніше було би отримувати матрас у скрученому вигляді.
Представник брендуДоброго дня. Дякумо за ваш відгук. Сподіваємося будемо радувати вас і в подальшому. Що до скрутки - подамо пропозицію на виробництво.
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 135x190 см
Це наш перший топер ,тому порівняти ні з чим, але ми їм залишилися задоволені. Брали для сина 10 років на новий диван, тому потрібен був саме такий невисокий. Спочатку здається, твердим і не зручно, но потім звикаєш і не хочеться навіть вставити.
- Переваги:
- Легкий, розмір відповідає заявленому.
- Недоліки:
- Це більш побажання , а не недолік. Прийшов в розгорнутому вигляді, не зручно було нести. Дякую працівникам Розетки помогли його звернути та скотчем обмотали.
Представник брендуДоброго дня, дякуємо за ваш відгук. Цей топер є лідером в цьому сегменті. Що до скрутки, він транспортується у розгорнутому вигляді, але вдому можна зберігати в скрутці.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x200 см
Хороший топпер, пришло то что и заказывал, проблем никаких нет. Жаль что не чехла-сумки в комплекте. Это наверное его единственный недостаток
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x190 см
Користуємось вже півроку - нічого поганого сказати не можу. За свої гроші дуже гарний топер.
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 70x190 см
Звичайний, гарний недорогий топер. В мене це вже третій. Дійсно спати стало зручніше. Вивітрився за день.
- Переваги:
- Зручність
- Недоліки:
- За такі гроші недоліків немає
Представник брендуДоброго дня Вадим . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.
- Анатолій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 90x200 см
добре підходить для жорстких диванів,але великі провалля пружин не вирівнює.Дуже задоволений.
- Переваги:
- ціна,якість
- Недоліки:
- чохол пошитий з цупкої тканини з об'ємним візерунком,який відчувається під час сну,але це не критично.
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x190 см
Добре
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш вибір!
- Евгений Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x200 см
Хороший,мягкий матрас
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 95x180 см
Качество товара хорошее. Все параметры соответствуют описанию. Выспалась отлично!)
- Переваги:
- Хорошая жесткость. Плотный, приятный на ощупь чехол на змейке.
- Недоліки:
- Пока нет
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 80x190 см
Повністю вирівняв влежаний матрац. Спати одне задоврлення
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня Оксана . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x190 см
Дуже мякий та якісний топпер. Нарікань немає. Лише поверхя, на яку потрібно його поставити, повина бути більш-менш нормальною.
- Переваги:
- Мяко
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 150x200 см
Топер на диван ліг ідеально, 150х200
тепер можна і виспатися, на ранок нічого не болить- Переваги:
- Доставка у точки видачі розетки
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x190 см
Брала на диван складний. Все підійшло, якість нормальна як на свою вартість.
Представник брендуДоброго дня Олена. Дякуємо за ваш відгук.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x190 см
Хороший, виправдав очікування (які не були дуже високими з огляду на ціну).
Але слизький, ковзає по дивану і резинки не рятують
- Альона Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160x200 см
Хороший топер. Брали для пом'якшення спального місця. Тепер спати зручніше і м'якіше, хоча він достатньо пружний і не деформується.
Єдиний момент- був у герметичній пльонці, але немає якогось пакування,сумки чи чого-небудь для транспортування.У точці видачі видали на руки розгорнутий топер 200×160 - то працівники його скрутили і зафіксували скотчем, щоб хоч якось його понести.- Переваги:
- пом'якшує тверде спальне місця
- Недоліки:
- Немає якогось пакування,сумки чи чого-небудь для транспортування.У точці видачі видали на руки розгорнутий топер- то працівники його скрутили і зафіксували скотчем, щоб хоч якось його понести.
- Инна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x190 см
Приємний на дотик з рифленим малюнком. Можна зняти з матрасу наволочку і випрати окремо. Спати зручно, значно краще аніж без топеру.
- Переваги:
- В міру жорсткий, наявні кутові кріплення
- Недоліки:
- Досить слизький. Весь час треба підтягувати простирадло.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 65x180 см
Дякую за товар. Відповідає опису. Якість чудова, ціна супер.
- Переваги:
- Все як було очікувано
- Недоліки:
- Не помітила жодного
- Михайлок Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 95x180 см
Чохол з якісного матеріалу знімається для прасування, кутові фіксатори на матрац, просто гарний.
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 120x200 см
Дуже гарний топер. На кровать підійшов ідеально. Якість дуже гарна.
- Переваги:
- Співвідношення ціна/якість чудове
- Недоліки:
- не виявлено
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 135x180 см
Отримала матрас! Дуже гарний і якісний. Була здивована, адже ціна не космос. Ще і дизайн гарний) Купувала на диван, щоб трішки пом'якшити.Розмір прийшов точний. Все чудово) дякую велике!
- Наталія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 65x190 см
Гарний матрацик за свої гроші. Достатньо пружній і в одночас м'який. Купувала дитині - задоволений. Рекомендую.
Представник брендуДоброго дня Наталія. Дякуємо за ваш відгук.
- Егор Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 120x190 см
Норм. Своих денег стоит.
- Лина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x180 см
Месяц спим на нем, что могу сказать, это чудо стоит каждой копейки, и качество соответствует цене, да и описание соответствует) для небольших коррекций изъянов-идеально.
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 150x200 см
За такі гроші просто бомба !
Представник брендуДоброго дня Сергій . Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді що вам сподобалась продукція компанії Матролюкс.
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 140x200 см
Постачальник спрацював за -1день (планувалось 2).
Сам топпер - бомба:
1. Для вирівнювання диванів потрібен помірно жорсткий - цей саме такий.
2. Дуже приємно спати, матеріал пружний, держить тіло (тим хто пише дурості - наповнювач це НЕ паралон)
3. Довговічність та якість матеріалів.
4. Ціна. Топпер кращий більшості інших дорожчих такого ж класу. Порівнювати за 12 років є з чим.
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за чудовий відгук.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 145x190 см
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш вибір!
- Оксана Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 65x180 см
Гарний топер. Тепер встаю зранку без болю в спині.
- Переваги:
- Легкий і зручний. Досить пружний.
- Недоліки:
- Немає.
Представник брендуДоброго дня! Дуже приємно, що вам спадобався)
- СнежанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 180x200 см
Моя спина сказала мені дякую.Це чудо,така річ і так змінила мій сон в кращу сторону.Зручний.
- Переваги:
- Дуже зручний.
- Недоліки:
- Відсутні.
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук! За ці гроші топпер дійсно ТОП! Не зважаючи на демократично ціну, використавуємо в ньому дуже якісну піну, це впливає як на комфорт, так і на термі служби.
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 125x190 см
Дуже зручний. Відповідає очікуванням.
- Переваги:
- Відповідний розмір, гарне пакування, якість
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.