- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Зелений
Прийшли якісно запаковані, тарілки супер!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Gradigen. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Зелений
Соответствует фото и описанию.
- Переваги:
- Приятный цвет, удобная форма.
- Недоліки:
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Fliggi. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Білий
Тарілки хороші. Дизайн подобається. Проте ставлю 4 зірки через видатну якість клею на який присобачили по декілька наклейок на кожну тарілку. Віддирали їх добру годину.
- Переваги:
- Сучасний дизайн. Не нав’язливий абстрактний експрессіонізм та мінімалізм.
- Недоліки:
- Супер клей та кількість наклейок на тарілках
- Анелия П***
Клей від етікеток треба знімати олією, змастити на 10хв. Діє як розчинник.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: raccoon tools. Діаметр: Ø 19 см. Основний колір: Синій
Тарілки дуже гарні, дуже красиві та якісні, але не розумію, чому їх не можна мити в ПММ. На сайті виробника деякі тарілки можна мити, деякі ні. Хтось знає через що не можна?
- Переваги:
- Красиві, якісні.
- Недоліки:
- не можна мити в посудомийці
- Кристина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Berling official
Тарілок дуже гарні.але вони не білого кольору як вказано.
- Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: Berling official
Дуже чудові тарілочки! Замовляла десертні та обідні окремо, запропонували одразу об’єднати їх задля дешевшої доставки. Наступного ж дня їх привезли. Запаковано було так, що мені довелося добре попоратися з усіма коробками, картонками та пупирцятим папером))) Одним словом, я надзвичайно вражена таким чудовим сервісом, швидкістю доставки і, звісно, сервізом, яким я тепер з задоволенням користуюся
- Переваги:
- Сервіс, швидкість доставки, самі вироби якісні та гарні
- Недоліки:
- Не знайшла