Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Портативна Bluetooth колонка Gelius Pro BoomBox S GP-BS500i, Red

Оцінка користувачів 3.75/5
  • Соломія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue-Yellow

Трохи жорстке звучання, а так задоволена колонкою

Переваги:
    Якість, дизайн, ергономічність, компактна,
    Недоліки:
    Не виявила

Вітаємо Соломіє!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас.
      Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Раді знати, що Ви задоволені і що наші зусилля допомагають Вам насолоджуватися використанням наших продуктів.
      Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!

• Юхимчук О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue-Yellow

На другий день перестала працювати синя частина колонки...

Недоліки:
    Я розчарований

Вітаємо Олександре!
      Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00

• Калиниченко И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue-Yellow

Чудова колонка,звучання просто супер,унікальний функціонал цієї колонки в тому що з однієї колонки я отримав дві,ніде такого не бачив,а патріотичний дизайн це взагалі ВАУ!!! Заряд держить довго,якість звука вражає,рекомендую!

Переваги:
    Дизайн, якість звуку
    Недоліки:
    Не помітив

Вітаємо!
      Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!
      Ми дуже раді, що Ви задоволені якістю звуку та функціоналом. Ми завжди намагаємося забезпечувати нашим клієнтам тільки найкращі продукти, тому використовуємо тільки найсучасніші технології та матеріали. Ми також дуже раді, що Вам сподобався патріотичний дизайн нашої колонки. Дякуємо, що порекомендували нашу колонку іншим. Ми завжди відкриті до відгуків та пропозицій.

• Дмитрий Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue-Yellow

Якісна, гучна, баси навіть на низькому рівні гучності. Однозначно крута плюс патріотичний окрас дуже стильно виглядає!

Переваги:
    Якість збірки і якість звуку, а також довго тримає заряд
    Недоліки:
    Не замітив

Вітаємо!
      Дякуємо Вам за такий чудовий відгук!
      Ми дуже раді, що наша акустична система викликає у Вас тільки позитивні емоції. Ми завжди стараємося дотримуватись найвищих стандартів якості, щоб наші клієнти могли насолоджуватись чудовим звуком протягом тривалого часу.
      Також раді чути, що Вам сподобалась патріотична нотка нашої продукції. Ми завжди пишаємося тим, що зможемо допомогти нашим клієнтам відчувати себе більш зв'язаними зі своєю країною та культурою через наші продукти.
      З повагою, український бренд Gelius

• Марина А***
    Продавець: Rozetka. Колір: Blue-Yellow

Дизайн це плюс, але звук мені взагалі ні про що, розчарована, буду повертати.

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Якість звуку

Вітаємо! Дякуємо за відгук. Нам дуже шкода, що ви розчаровані якістю звука. Кожен наш товар перед відправленням проходить перевірку якості, і ми стараємося забезпечити найвищий рівень задоволення для наших клієнтів. Наша акустична система Gelius by Krazi Shark2 є преміумкласу та має гарні відгуки від наших користувачів, тому ми хотіли б знати більше деталей щодо проблеми зі звуком. На жаль ми не можемо ідентифікувати вас, як покупця на Розетці. Ми рекомендуємо вам звернутися до місця придбання акустичної колонки. Дякуємо за розуміння.
      З повагою, Gelius by Krazi.

• Павел Ш***
    Продавець: Rozetka. Колір: Blue-Yellow

Задоволений!) Якісний звук, присутні баси. Дуже подобається кольорове рішення та форм-фактор роздільних колонок за бажанням. Особливості які мені не подобаються: за рахунок того кольорове рішення виконано тканиною - дуже швидко забруднюється.( І на данный час з перспективою на майбутнє пагано що роз'єми для заряджання не type-C a micro-USB.((

Переваги:
    Символічне, для нашої країни, кольорове рішення. І це 2 колонки, за потребою окремі.
    Недоліки:
    Кольоровий матеріал - тканина, швидко брудниться.( Зарядний роз'єм micro-USB а не type-C. (

Вітаємо!
      Дякую за Ваш відгук та оцінку за звучання та дизайну нашої колонки.
      Дякуємо що обрали нашу компанію та довірилися нашому бренду. Нам дуже важливо, щоб Ви були задоволені своїми покупками та отримували від них максимальну користь.
      Рекомендуємо для  очищення  використовувати слабкий розчин миючого засобу та вологу серветку. Важливо не залишати тканину занадто мокрою, а також дозволяти їй повністю висохнути перед використанням.
      Щодо роз'ємів для заряджання, ми завжди стараємося відповідати потребам наших клієнтів та слідкувати за останніми тенденціями на ринку. Тому ми зможемо врахувати це в подальшому розвитку наших продуктів.
      Ще раз дякуємо за Ваш відгук та за вибір нашої патріотичної колонки. Нам дуже важлива думка наших клієнтів, тому ми будемо продовжувати підвищувати якість та зручність наших продуктів на основі Ваших коментарів.