Топи продажів

Відгуки покупців про Ремінець Jsota для Mi Watch Lite Lilac (23538-3B)

Код :  321206530
Оцінка користувачів 3.75/5
на основі 4 відгуки
  • Іван Я***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Dark Blue

Ремінець не довговічний, через пів року почав тріскатися і згодом порвався

Переваги:
    Приємний у використанні
    Недоліки:
    Не довговічний
    • Продавець  SH Group

Дякуємо за оцінку! Нам дуже приємно, що Вам подобається ремінець
      і Ви активно користуєтеся ним уже 4 роки — Ваше замовлення було оформлене 17.12.2022.
      Термін експлуатації ремінця залежить від інтенсивності використання та зовнішніх впливів.
      Як нашому клієнту, з радістю пропонуємо Вам знижку на наступне замовлення.
      З повагою, SH Group

• Бабич Н***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Beige

Повністю задоволена покупкою ремінця!
    Недоліків не виявлено.

• Продавець  SH Group

Дякуємо за Ваш відгук! Радий чути, що Ви повністю задоволені покупкою ремінця. Чекаємо на Ваші наступні замовлення!

• Сергій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Black

Враховуючи це, будьте готові що вам доведеться власноруч виправляти всі помилки, бо носити його коли він всюди колиться дуже неприємно

Переваги:
    Гарний колір і приємний на дотик матеріал
    Недоліки:
    Дуже гострі місця склейки, і дуже неохайно зроблена застібка
    • Продавець  SH Group

Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що колір і матеріал Вам сподобалися. Звертаємо увагу на Ваші зауваження щодо якості виконання, передамо цю інформацію постачальнику. Сподіваємося, у майбутньому Ви отримаєте більш якісний продукт. Чекаємо на Ваше наступне замовлення!

• Анастасія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: SH Group. Колір: Khaki

Все підійшло, якісний товар, продавець зв'язався в день покупки, швидка доставка

• Продавець  SH Group

Дякумо за Ваш відгук! Приємно чути, що товар Вам підійшов і Ви задоволені обслуговуванням. Чекаємо на Ваші наступні замовлення!