Відгуки покупців про Ігрова миша CANYON Star Raider USB (CND-SGM01RGB)
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
2.5 років користування, все ще живе колесо та не скрипить, досить зручна
Представник брендуВітаємо Вас, Віталій!
Дякуємо за відгук і вибір техніки Canyon. Користуйтесь із задоволенням!
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Працює навіть на глянцевій поверхні, що для мене великий плюс.
- Переваги:
- Зручна, Працює на глянцевій поверхні
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Володимир!
Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!
- ЗинаПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошая качественная мышка, доволен качеством и работой с ней
- ЖеняПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Качественная мышка,работает хорошо,всем доволен
- ПашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышка удобная, собрана хорошо, внутри видимо есть утяжелитель (предыдущая мышь была легче).
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышка довольна не плохая удобная все работает на макрос не проверял
- Переваги:
- Недоліки:
- Не нашол
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Ми дуже раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!
- Лилия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышь хорошая, стильная, удобно сидит в руке(было лучше, если была подставка под безымяный палец и мизинец, но это не проблематично). Подлючилась сразу к ноуту. Работает, светится, понравилось
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мишка чудова!Купляв ще 03.12.20,і лише через 5 років почало заїдати колесо.Неодмінно куплю ще раз.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Максиме! Дякуємо за відгук і Вашу довіру до бренду Canyon. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудова мишка. Зручна вже два роки без нарікань
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Гримак С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличная мышка да ещё и по акции брал.
- Переваги:
- Цена, легкая настройка драйверов
- Недоліки:
- Не замечено
- Прохоренко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Синові подобається, якісно відкликається на рухи і натискання, привабливий дизайн, різні варіанти налаштування підсвітки, якісний пластик, Добра ернгономіка.
- Переваги:
- Якісна миша, приваблива ціна.
- Недоліки:
- Не виявлені.
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Крута мишка. Дуже зручна, я задоволений.
- Переваги:
- Зручна. Світловий індикатор - вночі не переплутаєш з чашкою
- Недоліки:
- Не виявив поки
- Дмитрий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Как по мне, крутая!!!
Послушная, не ярко светит, тихая (клавиш не слышно почти)
Хотелось бы что бы долго прослужила!!!- Переваги:
- Послушная!!!
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Дмитро!
Дякуємо за відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо подальшої успішної експлуатації та завжди відмінних результатів!
- Тарас т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличная мышь, уже вторая каньён мне оч нравится
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купил мышь, пришла быстро, забрал без проблем, на кнопках очень приятное на ощупь покрытие, все кнопки хорошо работают, за свои деньги - топовый товар, все отлично сделано, сенсор хороший, регулировка DPI работает, товаром доволен, но есть один маленький недостаток - на этом покрытии видны следы от пальцев
- Переваги:
- Цена, материалы
- Виталий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышь пойдет. В руке лежит удобно. В танках даже пару кнопок дополнительных использовал, вроде ниче. А вообще, я не геймер, и не залипало в инете, да и для супер точных задач её не использовал. Работает, не дёргается. Чего ещё надо от мыши?
- Переваги:
- Цена - качество.
- Недоліки:
- Не заметил.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошая мышь
- Переваги:
- Удобно
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
По качеству самой мышки никаких вопросов, а вот сопутствующее ПО... Полный хлам! Автозапуск приложения не работает, настройки слетают при перезагрузке компьютера. Нормальной связи с разрабом нет...
- Переваги:
- Мышь удобная, работает хорошо.
- Недоліки:
- Программное полный хлам...
Представник брендуДоброго дня, Олександр!
Дякуємо за вибір техніки Canyon. Щодо програмного забезпечення миші зверніться, будь ласка, в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть налаштувати пристрій. Бажаємо швидкого вирішення питання.- Александр М***
Представнику бренду
Я обратился, сказали " К сожалению описанная вами проблема скорее единичный случай. Чем Проблема ПО." Но в отзывах она описана в 3 из 30 - это минимум 10%.
И я думаю что многие из отписавшихся его даже не ставили...
- ТохаПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышка очень удобно ложится в руку. Отличный не дорогой вариант
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышка нормальная ,брал на подарок,но спустя время 1-2 мес пришлось возникла проблема с ПО
- Переваги:
- Хорошая цена,удобная
- Недоліки:
- Проблема с ПО
Представник постачальникаДякуємо за відгук і за Вашу довіру до бренду Canyon. Для коректної роботи миші рекомендуємо перевірити актуальність програмного забезпечення за посиланням: посилання
Для того, щоб розібратися в ситуації, нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посилання і надати більше деталей щодо роботи миші. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть розібратися.
- Сергій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Працює нормально
- Недоліки:
- Логотип на мишкі не такий як на фото
Представник брендуДобрий день, Сергій!
Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Це новий логотип, який в подальшому буде зображено на мишках в нових партіях. Рекомендуємо перевіряти товари при отриманні, якщо щось не підійде, можна відразу його обміняти.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- PUERCHIKВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купляв мишку знаючи що за такі гроші "Стіл сіріес" не буде. Віддаю належне вітчизняному виробнику "Каньйону" (хоч і в Китаї звісно складають), як для ігор досить не погана, зручна вага, довжина та ширина. Співвідношення:
Для роботи з док. 7/10
Для звичайних користувачів 8/10
Для геймерів 9/10
Ціна/якість 10/10
Звісно є і недоліки.. провалилась кнопка "DPI" (регулювання швидкості курсора), можна вставити її назад, але не хочу розбирати заводську збірку.
В цілому особисто для мене - 10/10- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- "DPI" (регулювання швидкості курсора)
- Геннадий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Геннадий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
На первое впечитление мишь хорошая. В руке лежит удобно. Есть разние подсветки. Но на каждой подсветки есть своя скорость передвижения курсора мишьки. Но я считаю, за свои денги мишь идиальная. Посмотрим что будет через месяц. И хотел задать один вопрос: куда обращатса, если вдркг с мишкой что то случилось, но есть еще гарантия?
- Переваги:
- Цена, удобность, дизайн
- Недоліки:
- При включение/виключение ПК-сбиваютса все настройки.
- Володимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нормальна мишка, з усіма необхідними для мене можливостями.
- Переваги:
- Новий предмет користування.
- Недоліки:
- Невідомо.
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший бюджетный вариант, с качественной китайской сборкой, удобная в руке, много настроек, в том числе и подсветки. Для игрушек любительского использования, редакторов - самое то.
- Переваги:
- дешевая, красивый дизайн, подсветка
- Недоліки:
- тонкий провод, необходимо перенастраивать настройки при загрузке системы
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
З доброго- норм сенсор. все інше таке собі. ставиш софт- відпадає миша посеред гри, лкм скрипить як двері клюба в Попєльні, лого ззаду миші взагалі не схоже на те що на фото.
- Переваги:
- робе, сенсор зірвати важко
- Недоліки:
- скрипить, рипить і тіліпаєця
Представник брендуДобрий день, Євген!
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Брала мышь как раз из-за ее настраиваемых кнопок. Но ПО мыши плохое: 1) все настройки кнопок слетают при первой же перезагрузке ПК; 2) физически не возможно настроить макрос на сочетания клавиш с участием alt, shift и ctrl; 3) макросы просто удаляются после перезагрузки ПК; 4) комплект не содержит диска в лицензионным драйвером, качать приходится в интернете, качаю вроде как с оф сайта, но все равно есть вышеописанные проблемы. Так что нужен ли такой полуфункциональный девайс Вам, решайте сами...
- Переваги:
- удобная в руке
- Недоліки:
- все настройки кнопок слетают при каждой перезагрузке ПК, так же слетают макросы + нет возможности настраивать комбинации типа alt+shift
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
С установленным ПО - мышка не работает. Снёс ПО - мышка вернулась в работу. Колесо тарахтит - впервые с таким сталкиваюсь. Немного великовата по руке, но надеюсь что привыкну. Первые впечатления - не очень хорошие. И да, логотип на мышке не тот что на заявлен на фото (на оф. сайте тоже такого логотипа не увидел).
- Переваги:
- Цена.
- Недоліки:
- При установке ПО (с сайта производителя) мышка потерялась. Ни курсора на экране, ни каких реагирований нанажатие кнопок. Тарахтит колёсико.
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Шкода, що миша не повністю виправдали Ваші очікування. Ви можете звернутися за місцем придбання пристрою, для діагностики і в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії.
- Михаил П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сломалось колесико через пол года
- Ян
В СЦ отдал?
- Ольга Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Плохой товар пришел с трешеной на корпусе, скрипит левая кнопка мыши что не выносимо просто ужасно хочу вернуть деньги!!!!!
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ни о чем. Полностью недоволен. Кнопки тяжелые, в руке неудобная.
- МаксимПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
в мишці є можливість регулювати підсвітку? Чи вона світиться поки включана?
- Doomsayzer G***
Подсветка горит пока идёт ток по юсб. Она либо выключить вместе с компом либо надо в биосе выключать
- Влад В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
При нагрузке на ЦП (даже не большой) начинает жутко лагать курсор.
- Переваги:
- Удобная, бюджетная
- Недоліки:
- Рваный DPI
- Влад В***
+ к этому всему ПО установленное для этой мыши с официального сайта, сбрасывает настройки при перезагрузке ПК, приходится заново настраивать кнопки
Не работают макросы с использованием командных кнопок ctlr , alt тп - Елена Б***
аналогичная беда со сбрасыванием настроек и невозможностью создания макросов с альт и контрол, злости не хватает((((