- Юліана Г***Відгук від покупця. Продавець: Belz
В мене курча 15 годин лампа перегоріла за 3 години мале мерзне не знаємо чим гріти
- Переваги:
- Недоліки:
- Перегоріла за 3 години
- Продавець Belz
Добрий вечір. На жаль з лампами розжарення таке трапляється, однак у випадку швидкого виходу з ладу ми їх обмінюємо за свій рахунок. Завтра Вам надішлемо.
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Гарна якість, продавця рекомендую.
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Дуже швидко перегоріла
- Продавець Belz
Добрий день. Ви купили лампу 6 січня, пройшло два місяці з дати купівлі. Лампи, які перегорають до 3 місяців ми замінюємо. Завтра Ваш вишлемо за свій рахунок.
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Belz
Все супер.
- Лилия Н***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Дуже задоволена товаром,лампа добре гріє,гарна ціна,доступна,рекомендую товар!!!
- Переваги:
- Гріє гарно
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Belz
Very good
- Переваги:
- Огого
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Лампа супер
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Все добре, товар як на фото. Світить гарно. По якості покаже час
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Брала лампы разных брендов для обогрева животных и птицы. Одни сгорели быстро, у других красное покрытие отслаивается. К этим претензий нет. Уже третий год покупаем у этого продавца этот бренд ламп. За три года из почти двух десятков сгорели две (одна по вине патрона).
- Переваги:
- Описаны выше
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Belz
Тільки отримав лампу, вкрутив, секунд через 30 вона згоріла. Дуже низька якість товару.
- Продавець Belz
Добрий вечір. Дуже шкода, вишлемо Вам заміну.
- Юрій
Продавець виявився відповідальним і таким, що цінує свою репутацію. Лампу замінили без зайвих питань і надіслали за власний рахунок. Наразі все працює справно.
- Виктор Д***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Нормалды
- Переваги:
- Работает
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Работает, греет.
- Переваги:
- То что работает
- Недоліки:
- Пока не понятно
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Тільки що отримала, лампа справна, дуже гарно гріє, мої папужки-пампушки трошки в шоці)
- Переваги:
- Працює, гріє
- Недоліки:
- Поки немає
- Александр О***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Вместо заказанной лампы 250 Вт - прислали лампу 150 Вт!
- Михаил П***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Спрашивал продавца перед покупкой подойдёт ли для перепелов) оказалось что при включенной лампе они сходят сума бегаут и клюют друг друга
- Переваги:
- Греет
- Недоліки:
- Приходится не до конца выкручивать лампу чтобы она работала и она не подходит для обогрева перепелов
- Продавець Belz
Для перепілок головним фактором запобігання канібалізму (а саме це у Вас відбувається - "клюют друг друга" ) є правильне їх утримання. В одній клітці їх повинно бути 25-30 шт. А лампа тут ні при чому. Свою функцію , а саме ГРІТИ, вона виконує на всі 100%.
- Михаил А***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Заработало, но нужно не до конца выкручивать)
- Переваги:
- Она есть
- Недоліки:
- Нужно правильно выкрутить))
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Товар топчик, шкварить, як Ярило-боженька) Думаю, у бабиних курочок яйця будуть виходити одразу смажені
- Переваги:
- Гріє моментально
- Недоліки:
- Нуль
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Лампочка сподобалось, для курятника супер
- Диана Б***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Товаром задоволена. Брала для обігріву курей.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Belz
Лампа греет, но очень ядовитый свет, правда я не для курей, а для себя )
- Переваги:
- Греет, не дорого
- Недоліки:
- Ядовитый свет
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Включаем на ночь в курятнике. Куры довольны.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Belz
Качественная лампа. Греет отлично, и не отклеивается от патрона как другие. Отправили в день заказа.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Працює,купувала для обігріву курятника(не великий +/- 10м²)поки на вулиці не мінусова температура то в приміщенні тепленько,як буде взимку і як довго буде працювати-час покаже.
- Переваги:
- Прцює
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Ковач Н***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Доставка супер. Лампочка те що потрібно.
- Переваги:
- Ціна. Швидкість доставки.
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Товар належної якості.
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Belz
Все быстро и качественно. Товаром доволен.
- Переваги:
- Скорость, качество
- ЛораВідгук від покупця. Продавець: Belz
Повелась на позитивные отзывы, купила 2 лампы . Продавец не соизволил набрать, хотя я указывала. На внешней упаковке Новой почты не было указано , что товар хрупкий! Внутренняя упаковка самих ламп / не первой свежести ! лампы в пыли !! И конечно же ни одна не работает !!!!
- Переваги:
- НЕТ
- Недоліки:
- Не рабочие лампы !!
- Продавець Belz
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Кожна лампа перед відправкою перевіряється - таким чином жодна не робоча лампа не може бути запакована. Але Ви праві в тому, що лампа крихка і в процесі прийомки, доставки і видачі перевізником, коробку кидають і відбувається обрив спіралі, відповідно лампа стає не робоча. Насправді це вже не перший наш випадок з Новою Поштою, тому надалі ми прийняли рішення не відправляти дану позицію цим пеервізником і максимально покращити пакування. Ще раз дякуємо за відгук. Наш менеджер сконтактується з Вами щодо заміни ламп.
- Лора
Приношу свои извинения, проблема была не с лампами, а с патроном. Лампы рабочие .
- Сергей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Belz
отличная лампа котам на улице тепло даже жарко
- Переваги:
- супер
- Ольга У***Відгук від покупця. Продавець: Belz
Замовлення опрацьовано дуже швидко. Відправлено було в той же день. Товар якісний. Все підійшло. Дякую!
- Продавець Belz
Дякуємо Вам за відгук! Бажаємо приємного користування.