- Катерина А***Відгук від покупця. Продавець: Topik. Колір: Чорний. Розмір: 40
Дуже класні.ленкі та теплі
- Переваги:
- Все клас
- Федір М***Відгук від покупця. Продавець: Topik. Колір: Чорний. Розмір: 38
Замовляв для мами. Розмір точно відповідає. Зручні, м'які, легкі. Зроблені якісно. Дякуємо виробнику та продавцю за якісний виріб, сервіс та оперативну доставку.
- Переваги:
- Якісне взуття за недорого.
- Продавець Topik
Федір, ми дуже щасливі отримати від Вас таку оцінку! Наша команда висловлює подяку за високу оцінку та рекомендації. Ваша довіра для нас теж була дуже цінною, бо ви готові були оплатити наперед і ми щасливі, що ваші сподівання виправдали! Хай ваша мама носить із задоволенням
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Topik. Колір: Чорний. Розмір: 38
Купую ці дутики вдруге, дуже зручні, на стопу середньої повноти, акуратно пошиті, виглядають стильно, точно краще ніж більшість моделей Columbia, носяться добре, на два сезони їх вистачає, за ці гроші взагалі ніяких претензій до цього взуття. Устілка тонка, але це не проблема, поки що її вистачить, а пізніше вставлю додаткову. Продавець працює на відмінно, швидко перетелефонували і швидко відправили. Логотип з часу моєї першої покупки змінився, але це для мене не важливо. Рекомендую товар і продавця
- Переваги:
- Якість, ціна, швидка доставка
- Недоліки:
- Мене все влаштовує
- Продавець Topik
Олена! ми дуже щасливі отримати від Вас такий відгук! Наша команда висловлює подяку за високу оцінку та рекомендації. Ваша довіра для нас найцінніша!)
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Topik. Колір: Чорний. Розмір: 41
Тёплые полусапожки - дутики.
На широкую ножку. Очень понравились. Удобные.
Змейка снаружи, для пожилого человека - то, что надо.
Перезвонили почти сразу, как оформила заказ.
Посылка пришла быстро.
Рекомендую этот магазин! - МариамВідгук від покупця. Продавець: Topik. Колір: Чорний. Розмір: 41
Отличные дутики за свою цену.
Добротные, качественно пошиты.
Бабушке, очень понравились.
Продавец вежливый, внимательный и оперативный.
Спасибо большое:)- Переваги:
- Цена=Качество
- Продавець Topik
Благодарим вас за ваш чудесный отзыв о наших дутиках! Мы рады, что они оправдали ваши ожидания и понравились вашей бабушке. Рады также слышать хорошие слова о нашем продавце - ваше удовлетворение обслуживанием для нас очень важно. Спасибо, что выбрали нас, и надеемся видеть вас снова в будущем!
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Topik. Колір: Чорний. Розмір: 37
Повністю задоволені, гарна якість, підійшли по розміру.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Topik. Колір: Чорний. Розмір: 38
Теплі, зручні, на ковзають
- Маргарита
То якісь не ті черевики, бо в рекламі нема надписів на п"ятах!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Topik. Колір: Чорний. Розмір: 38
Брала для прогулянок з собакою. Теплі, не ковзають, дуже зручні. Продавцю окремо подяка за уточнення розміру взуття
- Переваги:
- Зручні, теплі, не ковзають
- Недоліки:
- Надпис Timberland
- Світлана
Хочу добавити недолік - прослужили мені рівно три місяця і лопнула підошва. Неприємно
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Topik. Колір: Чорний. Розмір: 38
дякую продавцю. відправили швиденько.
- Переваги:
- прикольні сапожки. взяли дитині. побачимо, як будуть носитися
- Недоліки:
- поки нема
- Продавець Topik
Дякуємо за ваш щирий відгук, працюємо для вас))). Дуже раді, що ви задоволені, чекаємо вас знову
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: Topik. Колір: Чорний. Розмір: 39
Проходила всю минулу зиму.
Відповідність повноті
Відповідає
Комфортне для температури до
-5°C
- Продавець Topik
СУПЕР! Дякую за ваш цінний досвід! Будемо чекати вас знову у нашому магазині)))
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Topik. Колір: Чорний. Розмір: 37
Нормальные сапожки, вроде тёплые и подошва не скользкая, вес лёгкий. В морозы проверю, дополню. Думаю, и в -15 будет ок. Но стелька - ни о чём, картонка с небольшим количеством меха, под ней сразу резина. Надо сразу добавлять поверх стельку или менять на войлок или овчину. Молнии нормальные. Ношу 37 размер, обычно стелька в обуви 23,5 см. Здесь 24 см. Но мне хорошо подошло, как раз можно будет положить хорошую стельку. На узкую ногу может будут свободными.
Не понравилось, что налепили логотип тимберленда, ещё и с ошибкой. Зачем, не понятно. На фото продавца были без лого. Отправили и доставили быстро, 2-3 дня где-то.- Переваги:
- Лёгкие, вроде бы тёплые и не скользкие, цена
- Недоліки:
- Логотип тимберленда, тонкая стелька
Відповідність повноті
Відповідає
Комфортне для температури до
-15°C
- Оксана
Старалась, фоткала, а фото не загрузились, жалко. Посмотрела в истории, покупала в конце августа за 750, вообще выгодно было.
- Продавець Topik
Оксана, дуже дякую за розгорнутий опис товару. Дуже цінуємо такі відверті відгуки. Будемо чекати вас знову в нашому магазині.)))
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Topik. Колір: Чорний. Розмір: 37
Отличные дутики! Тёплые, удобные и, что важно для зимней обуви, легко надеваются.
Идут размер в размер, даже чуть с запасом.
Быстрая доставка.
Отдельное спасибо продавцу за правильный совет по поводу размера.- Продавець Topik
Спасибо за обратную связь и информативный отзыв. Носите с удовольствием!
- Ирина А***Відгук від покупця. Продавець: Topik. Колір: Чорний. Розмір: 39
Спасибо большое , сапожки отличные , у мамы проблемы с ногами очень тяжело подобрать обувь , но эти сапожки одела и как в тапочках удобно и комфортно
- Переваги:
- Комфорные
- Продавець Topik
Спасибо за Ваш отзыв. Обращайтесь к нам снова, всегда будем рады Вам помочь!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Topik. Колір: Чорний. Розмір: 41
Очень тёплые и удобные ботиночки-кеды.
Продавец ответственный.
Перезвонили быстро.
Посылка пришла через день.- Продавець Topik
Дуже дякуємо за відгук! Звертайтесь до нас ще!