- Антоніна В***Відгук від покупця. Продавець: Айзек
Гарні та зручні рукавички.
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Айзек
Большой плюс - натуральный состав - шерсть
- Переваги:
- Точно четко работает сенсор.
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Айзек
Дуже гарні,теплі,приємні на дотик.Розмір підійшов чудово.
- Переваги:
- Колір насичений,руки в теплі,ціна приємна.
- Александр С*** ГусенкоВідгук від покупця. Продавець: Айзек
Це вау для моєї дружини!Яка дуже любить на вулиці (і не тільки) спілкуватись з друзями у соціальних мережах.Та щє не потрібно знімати на вулиці оці чудові жіночі рукавички у холодну пору року.
- Переваги:
- Висока якість виробництва,насичений чорний колір,зручність у використанні,приємна ціна.
- Недоліки:
- Не виявив.Тому що їх немає.
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Айзек
Рукавички класні, з сенсором працюють без проблем. Швидка доставка (замовляла на розетку), сьогодні замовила, на наступний день забрала. Щодо розмірів, я чесно кажучи не дуже розбираюся, але, наприклад господарські рукавички я купую розміру М, ці мені по розміру підійшли, пальчики навіть трошки великуваті, але це не критично. Рукавички теплі, зручні, в подаруночок прийшли наклейки (це прикольно, мені вони подобаються), та детальна інструкція як за ними доглядати\прати (не те щоб я не знала))), але дуже приємно, що піклуються, щоб рукавички служили довго). Недоліків не помітила, нитки не стирчать, дірок і т.д. немає. Все супер!
- Переваги:
- Теплі, працюють із сенсором
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Айзек
Гарні сенсорні рукавички, працюють з смартфоном. Дуже зручно у прохолодну чи морозну погоду)
- Переваги:
- Сенсорні, м'які, комфортні
- Недоліки:
- Не помітила