- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Бордовий
Сьогодні забрала чохли,замовляла 2 . Нажаль один чохол з диркою . Шкода витрачених коштів
- Переваги:
- Гарний колір
- Недоліки:
- Брак, тоненька тканина
- Продавець MiConfort
Доброго дня. Ми завжди перевіряємо продукцію на дефект перед відправкою. Надішліть будь ласка фото нам через Написати продавцю. Ми віришимо ваше питання.
ШАНОВНІ КЛІЄНТИ, ЯКЩО У ВАС ВИНИКАЮТЬ БУДЬ ЯКІ ПИТАННЯ, ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО НАС БУДЬ ЛАСКА, МИ ОПЕРАТИВНО ВИРІШЕМО БУДЬ ЯКЕ ПИТАННЯ! (Дана позиція продається кожного дня у великих об'ємах, але на жаль дуже мало мало клієнтів залишають відгуки)
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий
Чудові чохли, сіли відмінно
- Переваги:
- Якість матеріалу
- Продавець MiConfort
Дякуємо за зворотній зв'язок! Нам дуже приємно за високу оцінку нашої продукції! Раді старатися для Вас, дорогі клієнти! Нехай оновлений інтер’єр радує Вас кожного дня та не забувайте про особливості догляду за товаром. Чекаємо на Вас знову.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий
Дякую, чудово виглядає, якість відмінна.
- Продавець MiConfort
Нам дуже приємно за найвищу оцінку нашої продукції! Дякуємо за довіру та приділений час на відгук! Раді старатися для Вас, дорогі клієнти!
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Какао
Класний чохол! Гарно виглядає на стулі, хорошої якості. Раджу)
- Переваги:
- Універсальний
- Тети Т***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Кремовий
Колір трошки не такий як на фото, має рожевуватий відтінок, майте на увазі, а так норм
- Продавець MiConfort
Дякуємо за зворотній звʼязок. Так і є. На фото чітко видно, особливо на першому фото товару, по швам цей відтінок, та на останньому фото зліва видно відтінок. Та назва кольору відповідає фото - Кремовий а не молочний.
- Ксенія Г***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Кремовий
Товар повністю відповідає заявленим параметрам. Отримала замовлення швидко
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Коричневий
Виглядають охайно
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Коричневий
Замовила спочатку одне, а потім ще 5 таких самих чохлів, усі крім одного підійшли. Одне має брак- глибина сидіння менша на 1 см і ширина сидіння менша на 1,5 см ніж у всіх інших, тому на крісло не налазить. Чи можна тепер повернути кошти або обміняти товар на товар без браку??
- Зоряна В***
Продавець дуже оперативно зв‘язався, одразу повернув кошти і прокунсультував щодо товару.
Приємно мати справу!
- Нина Р***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Какао
Нормальный чехол. Ожидала, что ткань будет немного плотнее
- Продавець MiConfort
Дякуємо Вам зворотній зв’язок. Товар повністю відповідає заявленим характеристикам. Наша головна ціль співвідношення ціна-якість. За дану ціну тканина дуже непогана як показала практика.
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий
Если у вас старый и не приглядный стул, то этот чехол неплохая альтернатива. Если у вас красивый, добротный стул, то цей чехол страхiття.
Доброго дня.
Хотілось би підтвердження конкретикою у вашій думці та оцінці.
Товар повністю відповідає опису, якості та ціновій політиці.
99% задоволених клієнтів даним продуктом. Та 1%, які очікують за дану ціну чогось неймовірного.
- Татьяна Е***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Кремовий
Дякую) сподобались
- Продавець MiConfort
Щиро Вам дякуємо за вибір нашої продукції та найвищу оцінку! Раді старатися для Вас.
- Марусечко Н***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Коричневий
Гарно лягло на крісло, виглядає гарно, хотілося б трішки дешевше.
- Переваги:
- Підійшов на радянський стілець
- Недоліки:
- Можливі затяжки
- Продавець MiConfort
Дякуємо Вам за високу оцінку нашої продукції. Нажаль ситуація в нашій країні дуже вплинула на цінову політику. Ми робимо все можливе для того щоб товар завжди був в наявності по доступній ціні.
- ростислав н***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий
Вживу колір і структура дуже класна, сучасний сірий колір. Гарна текстура. Замовив один на пробу, сподобався, дозамовив на решту стільців
- Переваги:
- колір, ціна, розмір
- Продавець MiConfort
Дуже Вам вдячні за найвищу оцінку нашої продукції та приділений час на відгук. Заради задоволених клієнтів ми й працюємо. Також рекомендуємо, в майбутньому, спробувати дану модель в інших кольорах, наприклад ГРАФІТ (темно-сірий) або КОРИЧНЕВИЙ, виглядають дуже ефектно. Дану модель у нас замовляють для готелів та ресторанів.
- Леонид В***Відгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий
Покупкою задоволені.
- НинаВідгук від покупця. Продавець: MiConfort. Колір: Сірий
Гарні якісні чохли.
- Продавець MiConfort
Дякуємо щиро за відгук та приділений час!