- Сергиенко А***Відгук від покупця. Продавець: ZHURAVLYK. Розмір: 56. Колір: Чорний
Костюм очень понравился. Качество хорошее, ткань приятная к телу. По размеру на бедра 114 взяла немного с запасом 120 (что бы не обтянуло, это не пижама) - село идеально, длина тоже. Кофта тоже все хорошо, свободно, как и хотела. Костюм нужен был срочно, спасибо за быструю доставку!!!!
- Переваги:
- Качество, цена
Відповідає
- Тамара П***Відгук від покупця. Продавець: ZHURAVLYK. Розмір: 60. Колір: Чорний
Костюм понравился, спасибо!
- Переваги:
- Хороший
- Недоліки:
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: ZHURAVLYK. Розмір: 56. Колір: Чорний
Чудовий костюм.
- Переваги:
- Ціна і якість
- Любов Я***Відгук від покупця. Продавець: ZHURAVLYK. Розмір: 50. Колір: Чорний
Все ок.
- Переваги:
- Все получили,а гроші?я хвилююсь,ви отримали гроші за костюм?
- Недоліки:
- Наталия Г***Відгук від покупця. Продавець: ZHURAVLYK. Розмір: 56. Колір: Чорний
Костюм по параметрам подошёл,штаны длиноваты.Шнурок в капюшоне куцый и нелепый,велюром сложно назвать,скорее бархат.
- Переваги:
- Размер,не маломерка
- Недоліки:
- Ткань бархат,куцый шнурок на капюшоне
- Білик В***Відгук від покупця. Продавець: ZHURAVLYK. Розмір: 56. Колір: Чорний
Загалом, покупкою задоволена. Якби були презентовані моделі інших кольорів із зазначеними вище параметрами, то придбала б ще щось свіжішого кольору. Дякую.
- Переваги:
- Приємна на дотик тканина, акуратність у виконанні швів, оздоблення - це в плюсі.
- Недоліки:
- розробники повинні враховувати, що такі речі купуються не тільки 20-30-річними стрункими дівчатами, а й люди старшого покоління. Тому треба подбати про екземпляри не зі штанами-дудочками (до речі, вже не модними у всьому світі), а з дещо ширшими брючинами.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: ZHURAVLYK. Розмір: 50. Колір: Чорний
Костюм шикарный!
Цвет очень красивый, фото не передает всей глубины и яркости цвета!
Хорошо пошит, очень удобный, качественный!
Покупкой очень довольна, РЕКОМЕНДУЮ!- Недоліки:
- Ирина А***Відгук від покупця. Продавець: ZHURAVLYK. Розмір: 60. Колір: Чорний
Костюм очень хорошего качества, размеры совпадают с таблицей
- Софія П***Відгук від покупця. Продавець: ZHURAVLYK. Розмір: 56. Колір: Чорний
Товар рекомендую
- Переваги:
- Товар якісний. Професійний підхід до покупця
Відповідає
- Печатнова М***Відгук від покупця. Продавець: ZHURAVLYK. Розмір: 60. Колір: Чорний
Я конечно не ожидала такого качества за такую цену.....получив костюм' действительно удивилась.
Очень довольна и продавцом и костюмом.- Переваги:
- Хорошая плотность, качество велюра отличное.
- Недоліки:
- Не обнаружила.
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: ZHURAVLYK. Розмір: 50. Колір: Чорний
Костюм пришел очень быстро. Была приятно удивлена) Ткань очень приятная, размер соответствует, очень довольна, спасибо продавцу! Рекомендую
- Переваги:
- Цена, качество, доставка, обслуживание
- Алла Б***
Добрый вечер, у Вас есть фото как он выглядит?