ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Чехол для ноутбука AirOn Premium 15.6" Grey (4822356710622)

Немає в наявності

3.3/5
Оцінка користувачів 3.3/5
  • Виктория О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Брала для ноутбука 16 діаметрів. Підійшов чудово

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо за ваш вибір та детальний відгук!
      Приємного використання!

• Нікіта З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Занадто великий для ноутбука заявленого розміру. В рюкзак не влізає, сенс товару втрачається. Дуже багато вільного місця в чохлі для ноутбука 15,6 дюймів. Хіба що зберігати ноубук дома в цьому чохлі в шафі.

Переваги:
    Якісний матеріал
    Недоліки:
    Величезний, невідповідний функції розмір
    • Надія І***

Згодна на 100%! Сьогодні не стала забирати замовлення саме з цієї причини.

Доброго дня, Надія. Нам дуже шкода, що чохол вам не підійшов.Ми обовʼязково врахуємо ваш відгук в майбутньому. Вибачте за незручності.Будь ласка, зверніться до форми зворотного зв'язку Розетка, або офіційний сервісний центр AIRON в Україні для проведення гарантійного обслуговування/обміну/повернення.

Доброго дня, Нікіта. Нам дуже шкода, що чохол вам не підійшов.Ми обовʼязково врахуємо ваш відгук в майбутньому. Вибачте за незручності.Будь ласка, зверніться до форми зворотного зв'язку Розетка, або офіційний сервісний центр AIRON в Україні для проведення гарантійного обслуговування/обміну/повернення.

• Иван К***
    Відгук від покупця. Продавець: V & A Trade. Колір: Dark Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Магазин не дал обратную связь и не перевёл деньги, досихпор.

• Продавець  V & A Trade

Здравствуйте, менеджер с вами связался.

• Svitlana G***

Чехол хорошего качества. Но очень большой на 15.6 (видно на фото). В рюкзак с чехлом не помещается. Назначение кармашков непонятно, туда не помещается ни мышка, ни кабель.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Размер
  • Анастасия И***
    Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Чехол огромный, не на 15,6
    Исправьте размер и не вводите людей в заблуждение. Мне нужно было срочно, а в итоге просто потеряла время

Переваги:
    Хорошее качество
    Недоліки:
    Не соответствует заявленным размерам

Доброго дня, Анастасія. Нам дуже шкода, що чохол вам не підійшов.Ми обовʼязково врахуємо ваш відгук в майбутньому. Будь ласка, зверніться до форми зворотного зв'язку Розетка, або офіційний сервісний центр AIRON в Україні для проведення гарантійного обслуговування/обміну/повернення.

• Євгенія Д***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6

Для мого хромбука 14' чохол підійшов із запасом. Мене все влаштовує. Чохол, як папка. Мені зручно пересуватись з ним в приміщенні між кабінетами. На роботу ношу в сумці-шопері на плечі. Є відділення для документів, а кишеньки використовую для флешок, мобільного телефону, тонкого павербанку та дрібних дротів.

Переваги:
    Форма, матеріал, функціональність, відповідає моїм очікуванням.
    Недоліки:
    Немає.

Доброго дня,Євгенія!Дякуємо за ваш вибір!Приємного використання!

• Антон Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3

Отличнейший чехол!Брал в черном цвете этот чехол,все-таки практичней для меня по темнее.Хорошо прошит и материал плотный,удобный как и в рюкзаке носить так и просто если не нужно мно чего брать с собой или просо кинуть в машину,при этом внутри есть куда положить зарядку и мышку.Вешь классная,рекомендую!

Переваги:
    Качественный и удобный чехол
      Представник бренду

Здравствуйте, Антон! Спасибо за ваш выбор! :) Приятного использования! ;)

• Іван
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3

Найкращий чохол для мого ноутбука. Я залюбки його щодня використовцю, бо він прекрасно захищає мій ноутбук від будь-яких механічних пошкоджень. Чохол якісний, виготовлений надійно та міцно, ідеально підходить за розміром. Я раджу для Вас придбати саме його.

Переваги:
    Захист, зручний, якість, дизайн
      Представитель бренда

Доброго дня, Іван! Дякуємо за ваш вибір! :) Приємного використання! ;)