- AI аналіз відгуків56 відгуків: приблизно 70% позитивних, 10% нейтральних, 20% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Земфира М***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Купила сину на День народження. Син в захваті,мріяв про таку лампу. Дякую.
- Жанна Б***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Замовляла вдруге тут. Перше замовлення було добре ,світло було ок,штатив теж на свою вартість. Друге кільце нажаль лише для декорації) що вкл,що викл - ніякої різниці .
- Недоліки:
- Якість світла погана
- Діана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Лампа прийшла швидко
Відповідає опису
Досить непогана на свої гроші- Недоліки:
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Лампа достойна своих денег,есть ньюансы по штативу уж очень он ,,нежен,,но за эту сумму это норм
- Переваги:
- Цена,свет есле для запасного освещения
- Недоліки:
- Шаткость конструкции и не надежные фиксаторы высоты
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Лампа працює. Є кілька режимів світла.
- Недоліки:
- Немає інструкції щодо використання. У комплектацію не входить блютуз- кнопка
- Продавець Exclusive For You
Дякуємо за Ваш відгук! Радий, що лампа працює справно та режими освітлення Вам підійшли. Стосовно блютуз-кнопки — вона не входить до стандартної комплектації, але є в наявності окремо. Якщо б Ви повідомили про потребу - ми б із задоволенням запропонували її додатково. Також дякуємо за зауваження щодо інструкції - вже працюємо над тим, щоб додати її в комплект або надати в електронному вигляді. Гарного Вам користування і завжди гарного освітлення!
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
нормальна лампа, опису відповідає, працює
- Переваги:
- все ок
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Чудова лампа
- Альона Б***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Лампа за свої кошти, просто супер
- Алла Т***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Не купляйте цей непотріб.Хочу доповнити попередній відгук, лампа просто стояла деякий час, сьогодні я вирішила дещо сфотографувати за її допомогою, але чуда не сталося, коли розкрутила болтик,щоб підняти штатив, закрутити так і не змогла, болтик провалився в дірку і не тримає тепер конструкцію. Жахіття. На фото показала, як "тримається" телефон
- Переваги:
- Недоліки:
- Все
- ГригорийВідгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Лучше взять подороже
- Переваги:
- Штатив
- Недоліки:
- Слабый свет, держатель телефона не выдерживает вес телефона, установить в горизонтальном положении невозможно,
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Света выдает крайне мало. Держатель вялый, не может удержать телефон.
- Переваги:
- Хорошая регулировка по высоте
- Елена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Классный штатив, и цена супер
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
На подарунок
- Переваги:
- Поки незрозуміло
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Лампа жахлива. Не коштує і 100 гривень, на жаль, вона ледь світить ввечері - з ранку до обіду взагалі не побачите різницю включена вона чи ні.
Булочка немає- Недоліки:
- Не світить
- Руслана Е***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Лампа прийшла швидко, всі деталі на місці. Працює. Відповідає опису.
- Переваги:
- Працює
- Алла Т***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Телефон тримає погано, світить так само... Хотіла повернути, але повернення за мій рахунок Новою поштою)).
- Недоліки:
- Не тримає телефон, хлипка конструкція.
- Христина В***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Все супер,особливо за цю ціну ,рекомендую
- Павло О***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Норм за свою ціну.
- Переваги:
- Висока, добре регулюється
- Недоліки:
- Поки нема
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Лампа прийшла повним комплектом, гарно світить і є різні режими. Легка в збиранні, за свої гроші топ
- Переваги:
- Ціна/якість
- Аліна П***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Штатив гарної якості,сама лампа світить не дуже яскраво,але на цей бюджет супер)
- Переваги:
- Швидка доставка від продавця
- ЄлизаветаВідгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Середньої якості. Кнопка погано натискалась через 2 неділі. А на днях і зовсім розклеялась. Як бути?
І шнур від лампи як тільки трохи тронеш то контакт відходить і вона виключається - Іван Т***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Досвід використання негативний, тому що телефон погано тримається і постійно випадає. Тому свою функцію не виконує
- Продавець Exclusive For You
Такого не може бути, тому що там є механізм, який стискає телефон, щоб він не впав. Надішліть фото докази.
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Купляла за 415 грн , за таку ціну все супер. Може працювати від павербака , що дуже зручно, коли вимикають світло .
- Переваги:
- Працює в любих умовах
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
За свої гроші, лампа супер, дитина задоволена на всі 100. Світить яскравіше, ніж очікувалося. Дякую за товар. Рекомендую для маленьких блогерів
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки що немає
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Придбав приблизно місяць тому, користуюсь кожного дня, світить добре. Але якість самого матеріалу жахлива.
- Переваги:
- Хороша якість світла, перемикач працює, можна живитись від павербанка
- Недоліки:
- Максимально дешевий пластик, який не дає зафіксуіатись по висоті, так як він розкришився і фіксатор просто перестав функціонувати.
- Анастасия Г***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Спасибі.Все супер
- Дмитрій К***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Дуже сподобалась топ за свої гроші.
- Переваги:
- Можно зробити світло такої якості як тобі треба. Компактна,легка у використанні.
- Недоліки:
- Не знайшли
- Максим Ж***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
За такие деньги отличный товар
Светит ярко- Переваги:
- Хорошая цена,достойный товар
- Татьяна Е***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Супер, экономно практично
- Оля Г***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Отличная
- Переваги:
- Легка
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Штатив супер! Легко зібрати штатив, лампа гарно світить. Рекомендую
- Переваги:
- зручний штатив, яскрава лампа
- Жанна Б***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Якість повністю відповідає вартості. Тому покупка ок. Як для першого досвіду зйомки домашніх відео це саме те.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Лампа супер! Світить ярко, навіть на теплому світінні! Три режими! Рекомендую!
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Дякую.
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
Гарна ціна !
Якість не найвищому рівні, але за ці кошти я не куплю кращу. Гарно світить.
Повна комплектація.
Швидка відправка , дуже дякую - Анастасия Х***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You
очень даже советую, я с опасением заказывала лампу за 415 грн, думала сразу не будет работать, или светить будет как фонарик на телефоне, но не тут то было, реально за свою цену крутая, светит отлично, штатив тоже нормальный, я специально на канун заказа заходила в магазин чтоб посмотреть вообще какие они должны быть, я посмотрела характеристики - точь в точь что и эта лампа, только та стоила 980 грн !! в общем я очень довольна, рекомендую только тем, кто понимает что это не прожектор, который будет видно из космоса, а лампа которая достаточно хорошо светит за 400 грн )
- Переваги:
- светит очень даже
- Недоліки:
- пока не увидела