- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: ТАКТИКА. Колір: Червоний. Розмір: 42
Кросівки зручні,теплі на нозі гарно сидять.Зовнішній вид кросівок порадував(навіть краще чим на фото)
- Переваги:
- Не дорого
- Ельчуков С***Відгук від покупця. Продавець: ТАКТИКА. Колір: Червоний. Розмір: 45
Г***о редкое (хотя на вид были красивые) - выбросил через три недели: ноги мокрые и полопались
- Александр А***Відгук від покупця. Продавець: ТАКТИКА. Колір: Червоний. Розмір: 43
Это обычный ширпотреб за бешеную стоимость.
- Переваги:
- Хорошие шнурки
- Недоліки:
- Все кроме шнурков
Відповідність розміру
Відповідає
- Борисова Т***Відгук від покупця. Продавець: ТАКТИКА. Колір: Червоний. Розмір: 43
Обувь только на один месяц.
- Недоліки:
- Полопал верх на большые полосы
- Ксюша К***Відгук від покупця. Продавець: ТАКТИКА. Колір: Червоний. Розмір: 44
Спасибо иагазину ТАКТИКА за замену брака.
- Недоліки:
- Пока нет.
- Руслан М***
Через який час замінили? Бо в мене місяць пройшов і починають лопати.
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: ТАКТИКА. Колір: Червоний. Розмір: 42
Качество на уровне обуви в дешевых магазинах типа "конфискат". Спустя месяц нерегулярной носки потрескались. Подошва промокала изначально. На такое качество даже эта цена высокая.
- Переваги:
- Внешний вид
- Недоліки:
- Некачественные материалы: кожзам трескается, подошва промокает.
- Руслан М***
Не вчасно ваш коментар я побачив. Купив перед новим роком, лише місяць ношу, а верх почав лопати. Г***о.
- Ксюша К***Відгук від покупця. Продавець: ТАКТИКА. Колір: Червоний. Розмір: 44
Не прошло и месяца, как на изгибах полопала кожзам.
- Недоліки:
- Материал.
- Руслан М***
Така ж сама х***я
- Валерия Л***Відгук від покупця. Продавець: ТАКТИКА. Колір: Червоний. Розмір: 42
Хорошие, мужу понравились, удобные и лёгкие. На ноге красиво смотрится.
- Переваги:
- Отличные, тёплые, красиво смотрятся, и главное удобно.
Ещё один плюс они прошитые. - Недоліки:
- Цены слегка завишеные.
- Руслан М***
До с***и та прошивка, коли верх лопає. Я теж повівся на прошивку і колір, бо ідеально підходив під зимову куртку.
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: ТАКТИКА. Колір: Червоний. Розмір: 44
в реалі кросівки, якщо їх так можна назвати, більше схожі на калоші або гумові чоботи (в простонароді гумаки) ціна якість не відповідає
не рекомендую!!!!- Переваги:
- поки буду оцінювати
- Недоліки:
- дєшман який не відповідає ціні
- ПоликарпВідгук від покупця. Продавець: ТАКТИКА. Колір: Червоний. Розмір: 42
за такую цену выглядит просто идеально, теплые, сидят отлично.
- Переваги:
- недорого, тепло, удобно
- Недоліки:
- пока не нашел
- Руслан М***Продавець: ТАКТИКА. Колір: Червоний. Розмір: 43
Руслан Мельник
Г***о, розчарований на 99%, чому лише на 99%, бо шнурки хороші.
Шкода що раніше не було адекватних відповідей, то тоді б не купував. Застерігаю інших, не купуйте це г***о.- Переваги:
- Колір чітко підходить під куртку
- Недоліки:
- Матеріал гірший за шкіру молодого дермантину.
- АлексейПродавець: ТАКТИКА. Колір: Червоний. Розмір: 42
Больше похожи на ботинки. Но это видно и на фото. Качество понравилось лёгкие, теплые и удобные. Носить очень комфортно. Ходил в дождь - не протекли. На каждый день отличная обувь.
- Переваги:
- Все понравилось.
- Недоліки:
- Для меня нет.