Відгуки покупців про Чоловіча шкіряна сумка месенджер через плече з натуральної шкіри для документів, вертикальна, коричнева 56849

Код:  323481997
Оцінка користувачів 3.67/5
на основі 4 відгуки
  • Олег В***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Супер!

• Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Олег, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Надежда К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купила сумку на подарунок чоловіку, на другий день користування вийшли з ладу застібки. Щодо шкіри, з якої виготовлена сумка, то під великим питанням. Не рекомендую даний товар.

Переваги:
    Можливо тільки зовнішній вигляд при купівлі
    Недоліки:
    Застібки-блискавки поганої якості, зовнішній матеріл шкіра не відповідає дійсності. Для даного товару завищена ціна.

Доброго дня, Надія. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Галина Б***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Сумка сподобалась , чоловік задоволений. Дякуємо.

Добрий день, Галина. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Валентина М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

По внешнему виду сумочка соответствует описанию. Кожа не плохая. Средняя вместительность. Аккуратно упакована.

Переваги:
    Цена-качество не плохое.
    Недоліки:
    Пока не обнаружено. V