- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Бежевий
Свитер очень понравился.К телу приятный, теплый.Цвет пудровый нежный.Покупкой довольна.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Молочний
#МойЛук
Мой рост - 170 см. Размер - 48-52 (обычно ношу М, поэтому такой и заказала). Идет как oversize модель. Ношу заправленным.
Очень теплый, мягкий и красивый свитер. Можно надеть как с джинсами, так и с кожаными штанами.
Объемный, конечно, но под большой пуховик мне нравится.
Качество хорошее. Рекомендую к покупке!- Переваги:
- мягкий, теплый, не колется
- Недоліки:
- не обнаружено
- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
Перший светрик взяла беж, свій 44р. Відчула себе стисло, як картопля в мішку. Поміняла на зелений, я русява і зелені в мене очі. Взяла 52р - сів ідеально! під колір очей гарно і сів дуже стильно і по сучасному! Светрик зручний і дуже теплий. Дякую.
- Переваги:
- Теплий, якісний, колір під мій цвітотип.
- Недоліки:
- немає.
- Яна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Коричневий
Дуже класний світер, дуже теплий!! Колір трохи світліше, ніж на фото, але він зручний, об'ємний і теплий. Дуже дуже теплий. Розмір 48-52 іде на 48. На розмір 52 буде облягати.
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Сірий
Заказали сначала меньший размер, смотрелся как немного свободная водолазка, перезаказали больше размер, выглядит лучше :)
К качеству претензий нет, спасибо розетке за промокод и быструю доставку!- Переваги:
- мягкий, теплый, не колется
- Недоліки:
- не нашли
Відповідає
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
Свитер - супер!!! Качество замечательное, добротный, теплый, однозначно присутствует в составе шерсть, может быть и не 70%, как в описании, но шерсть есть, это точно. Не кусается совершенно, очень мягкий и приятный к телу.
Единственное, на что надо обратить внимание - это на размер. Брала размер 48-52. Если вы носите 48-й размер, свитер будет сидеть так же свободно, как на фото, т.к. это размер L (на бирке так написано). А если носите 52-й, тогда будет "в обтяжку". Но тянется он хорошо, поэтому мал точно не будет.
Цвет, кстати, тоже очень красивый, насыщенный.
Рекомендую - не то слово!!! Хоть и дороговато, но для такой вещи - это нормально. Покупайте смело - не пожалеете. Лично я очень довольна!!!- Переваги:
- Красивый цвет, очень теплый, не кусается
- Недоліки:
- Вообще никаких нет
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Сірий
#МойЛук
Мой рост - 170 см. Размер - 48-52. Обычно ношу размер М.
Хотела модель oversize, поэтому заказали данный размер. Идет меньше по размеру, чем белая (молочная) модель свитера от этого же производителя.
Свитер на каждый день. Носила прошлой зимой, было тепло, несмотря на морозы.
Очень хорошо смотрится с черной дубленкой. Главное, чтобы дубленка была тоже чуть больше по размеру.
Понравился состав. В общем, можно брать :)- Переваги:
- oversize, большое горло, теплый, состав
- Недоліки:
- не нашла
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Сірий
#МійЛук. Розмір 46-48, зріст 162. Брали на РОЗЕТКА по акції. Почитали відгуки, вирішили придбати. Якістю задоволені, колір гарний, светр м'який. Фото додаю.
- Переваги:
- М'який, гарний колір, якісний
- Недоліки:
- поки не виявили
- ЮГВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Коричневий
Свитер очень понравился. 42-46 заявленный - по факту на изделии С. Сначала расстроилась, но померяв, все понравилось. На М сел хорошо, но хотелось бы чуть свободнее. Теперь хочу ещё другой цвет на размер больше, но опасаюсь, что будет огромный.... Придётся рискнуть. Качество отличное. Чувствуется заявленный состав.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Коричневий
Светр якісний, теплий! Розмір 46-52 -це M/L. Мій зріст/ вага - 167/60 cів ідеально.Рекомендую!
- Переваги:
- Натуральний, не акріл)
- Недоліки:
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Коричневий
Тёплый, мягкий, комфортный, то что нужно на холодное время года.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Коричневий
Светр сподобався, можу рекомендувати для придбання на холодну пору року.
- Переваги:
- Теплий, комфортний, не колючий
- Недоліки:
- не обнаружено
- Віта Т***
Фото можете добавить?
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Бежевий
Светр гарної якості, м'який, приємний до тіла, на Ог -100, от- 76, ос- 106, зріст 168 см, розмір 48-52 підійшов ідеально. Сидить вільно, довжина, як на фото. Дякую за якісну річь!
- Переваги:
- Якість, відповідність розміру
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Коричневий
Приєднуюсь до хвалебних од на адресу цього светрика )) Светр дуже теплий, але м'який і не кусається. З тих, які приміряла і знімати вже не хочеться. На зріст 170 рукава не короткі. Розмір 48-52 відповідає 48, якщо любите оверсайз, то можна навіть на 46 сміливо брати, на 52 буде облягати.
- Переваги:
- Склад
- Зоя Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Коричневий
Свитер понравился,давно такой искала.Теплый,уютный.
- Переваги:
- Качество хорошее,цвет красивый.Упакован был в коробку,что очень порадовало.
- Недоліки:
- Нет.
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Сірий
Мягкий, удобный, расцветка нежная , качество свитера 5+. Рекомендую!!!
- Переваги:
- Качество!
Відповідає
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Коричневий
Довго сумнівалася з приводу кольору, светр пропонується в кількох кольорах. На фото кольоропередача змінена, насправді він має трошки інший відтінок, скоріш світло-бежевий ніж кавовий. Але в моєму випадку це тільки плюс, не люблю жовтуватих відтінків. Якість чудова. Вигляд (окрім відтінку) як на фото, розмір відповідає заявленому
- Переваги:
- Якісний, теплий, красивий
- Комар А***
А можете показать фото цвета ?
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
Свитер очень понравился. Он плотный, теплый, уютный. Удлиненная модель, что очень важно для тех, кто носит зимой короткие куртки. Пряжа качественная, состав почти полностью натуральный (за исключением 20% синтетики), при этом свитер "не кусается", приятный к телу. Цвет , я бы сказала, темно-болотный, смотрится благородно.
- Переваги:
- Качество изготовления. Хорошая пряжа. Актуальная модель.
- Недоліки:
- Нет.
- Анатолий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Коричневий
В составе имеется шерсть. Несмотря на состав, свитер не кусается. Он комфортный, приятный телу, мягкий и уютный.
- Переваги:
- В целом, данная модель свитера мне нравится во всем.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
Рекомердаю к покупке, особенно в акцию. Я дороже заплптила, но я его ношу с удовольствием, он реальро крпсиво смотрится и очень комфортный
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
Отличный свитер, теплый и уютный. Цвет очень красивый.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Коричневий
Отличный теплый свитер из мягкой пряжи.
Соответствует размерной сетке. На рост 164 см, прикрывает бедра.- Переваги:
- Мягкий, теплый.
- Недоліки:
- Нет.
- ІнгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
Гарний.
- Переваги:
- Теплий, прикриває сідниці
- ПавелВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Молочний
Дочка довольна,но со своей стороны скажу материал не тот что в описании
- Переваги:
- Элегантное.
- Саша К***
а какой?
- Тамара Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Бежевий
Светр дуже сподобався. І якість гарна, і колір ніжний.
- Переваги:
- Приємний до тіла, зв'язаний дуже якісно, гарний фасон та ніжний колір.
- ДаринаПродавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Коричневий
Дуже теплий. Раджу для довгого перебування на свіжому повітрі або в приміщенні без опалення. Гарно буде виглядати на рослих і струнких дівчатах, брати на 2 розміри більший )
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Коричневий
на размер S взяла 48-52 не прогадала. Как и ожидала он сел свободно. При росте 162 длина до середины бедра. У меня цвет совпал с тем что на фото и всё-таки немного меня кусает, но не критично. Очень тёплый. Понравился.
- Переваги:
- очень тёплый
- Недоліки:
- пока не обнаружила
Відповідає
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Коричневий
Колір дійсно не співпадає з тим що на фото, але мені такий колір навіть більше сподобався.
- Переваги:
- Теплий, довгий, приємний на дотик.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Мария П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Молочний
хороша якість,приємний колір і оперативна доставка. Дякую.
Відповідає
- Наталия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
Цвет красивый. Очень теплый. К телу приятный. Лучше брать на рост 165 см, так как немного коротковаты рукава.
- Переваги:
- Качественный.
- Фідря Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
Свитер очень хорош. Ношу 52 размер. Взяла 48-52. Сел свитер идеально. Цвет тот ,что и хотела
- Переваги:
- Теплый свитер,крупная вязка, длинный.
- Недоліки:
- Не нашла,надеюсь и не найду.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Коричневий
Ну дуууже теплий, гарна крупна в'язка. Розмірна сітка правильна. Трохи товстуватий, але на зиму -те, що треба.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Молочний
Чудовий різдвяний подарунок отримала від чоловіка за допомогою Розетки. Швидко і вчасно опрацьоване замовлення.. При отриманні на Новій пошті тільки оглянула. Вдома примірила і зрозуміла що це моя річ. Мягкий. теплий. не кошлатиться.. Колір кращий ніж не фото. Об-ємний і добре підходить під зимовий одяг . Виглядає дорожчим ніж насправді. Пряжа дуже приємна на дотик. Дякую Розетці за обслуговування. Рекомендую
- Переваги:
- Зовнішній вигляд чудовий Пряжа подобається Якісно виконано
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Бежевий
Свитер очень классный : стильный, мягкий, теплый.
Размерная сетка соответствует. - ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Коричневий
Свитер приятный на ощупь. Цвет намного светлее, чем на фото.
- Ольга
Добалю, что на ощупь это не шерсть как заявлено
Експерт RozetkaДоброго дня, Ольга.
Склад - 70% вовна, 20% акрил, 10% мохер.
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Сірий
Очень понравился свитер, отличного качества, 42-46 на М сел отлично кто любит свободный можно брать 48-52.
- Переваги:
- Пошив, качество.
- Недоліки:
- Нет.Как будет в носке незнаю у меня не один свитер этой фирмы всеми довольна.