- Анастасия Ю***Відгук від покупця. Продавець: Nova
Долговатая доставка и сумки сильно воняют пластиком , а так норм
- Переваги:
- Цвет
- Недоліки:
- Вонь
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Nova
Отримала сумочки дуже гарна якість великі компактні те що треба!
- Переваги:
- Великі компактні
- Ліліана О***Відгук від покупця. Продавець: Nova
Отримала посилку, сумки чудові. Дякую))
- Переваги:
- Швидка, відправка. Ціна хороша)
- Продавець Nova
Дякуємо за відгук.Раді , що Вам сподобалися
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Nova
Сумки відповідають картинці. Напевно краще брати 2 великі, але то кому як зручно. По якості питань немає. Але з досвіду багатьох візьміть трошки заздалегідь і провітріть їх. Прийшли швидко. Дякую
Дякуємо за відгук.
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Nova
Все чудово. Замовлятиму ще.
- Продавець Nova
Дякуємо за відгук. Будемо раді бачити Вас у нашому магазині ще
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Nova
Магазин дуже швидко відправив замовлення, сумки наче вмісткі. Трошки раніше замовила, щоб встигли вивітритись, тому вже 5й день вівітрюються сумки, трошки вже краще пахнуть, але все одно їм ще треба час.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Nova
Прийшли швидко, в пологовому витримали, ще й подруга тепер з ними в роддом поїхала)
- Переваги:
- Швидкість обслуговування та якість
- Продавець Nova
Дякуємо за відгук. Сумки справді довольні міцні, і при несильному наватажені можуть бути у пригоді доволі тривалий час. Будемо раді бачити Вас у нашому магазині ще
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Nova
19 числа зробила замовлення і оплатила його. Чекала, що замовлення швидко опрацюють і відправлять, або хоча б, що зі мною зв'яжуться для уточнення інформації... Хвилювалась, що взагалі не встигне прийти, бо на сайті через деякий час було зазначено, що товару немає в наявності. Спробувала самостійно написати продавцю, але відповіді не отримала.
28 числа все ж таки моя покупка була доставлена, і навіть передзвонив продавець, щоб повідомити, що вже посилка очікує у відділенні.
Чоловік пожартував, що це вони все навмисне, щоб я забрала замовлення саме на свій день народження.
Але я вже була у пологовому у цей час. 9 днів для обробки замовлення і відправки через НП - це звісно занадто...
Чоловік все ж таки пішов і забрав 29 ці сумки, провітрив і поклав у них речі, які я просила донести.- Продавець Nova
Дякуємо за відгук. Приносимо наші щирі вибачення за ситуацію, що склалася. Мали місце технічні проблеми з обробкою замовлень.