Відгуки покупців про Сорочка Tales Arm M білий (bl5236-001)
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: CELAT. Розмір: L. Колір: Білий
Блузон цікавий. Дуже оригінальний фасон. Колір білий з легким фіолетовим відливом. Тканина приємна на дотик. І класно, що не сильно мнеться. На параметри 90/74/94 ріст 166 розмір М ідеально( ну може б трошечки довша).
- Переваги:
- Уважний продавець. Швидка доставка.
- Недоліки:
- я не знайшла
- Шушковська О***Відгук від покупця. Продавець: CELAT. Розмір: XL. Колір: Білий
Дякую продавцеві! Дуже якісна і красива блуза- сорочка. Дитина в ній, як фея. Одразу зазначу, по довжині рукава - маломір. Якщо хочете гарний напуск - беріть на розмір більше (що я і зробила про всяк випадок).
- Переваги:
- Продавець Ваня швидко зв'язався, уточнив розміри. Отримала вже на наступний день!
Довольна всім, дякую і рекомендую. - Недоліки:
- Немає.
- Продавець CELAT
Добрий день)
Дякую , що написали!
Носiть iз задоволенням!
Чекаємо на Вас ще за обновками!
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: CELAT. Розмір: L. Колір: Білий
Актуальна модель, якісне пошиття. Швидка доставка. Дякую!
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: CELAT. Розмір: M. Колір: Білий
Блуза красива! Дякую продавцеві!
- Вероніка Р***Відгук від покупця. Продавець: CELAT. Розмір: L. Колір: Білий
Бомбезна річ!!!!
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: CELAT. Розмір: XL. Колір: Білий
Все понравилось,красивая модель,быстрая доставка,аккуратный пошив,прияная ткань,на параметры Ог-98,От-80 размер XL сел идеально.
- Переваги:
- Быстро,качественно
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Ткацька В***Продавець: CELAT. Розмір: S. Колір: Білий
Прийшов від слова "медичний халат" який ще й до того погано відшитий. дається відгуки тут просто накручені! Напишіть хоча б що ви самі товар відшиваєте. Голкою. Не рекомендую!
- Переваги:
- Недоліки:
- Поганий відшив
- Продавець CELAT
Доброго дня! Нам дуже шкода, що Вам не підійшла сорочка. Сорочка йде у стилі Оверсайз. Продали багато сорочок. Не сподобалося лише Вам. Всі відгуки на Розетці правдиві, їх неможливо підробити.