- Грищенко А***Відгук від покупця. Продавець: Майк. Ширина: 100
Чудовий стіл рекомендую
- Переваги:
- Міцний якісний стіл, повна комплектність для збирання, збирається не складно
- Недоліки:
- В кого монітор 32 дюйми, то буде малуватий, беріть більший розмір столу)
- Продавець Майк
Дякуємо за відгук!
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Майк. Ширина: 120
Все СУПЕР чудова якість, комфортний розмір, професійний підхід продавця та швидка доставка у наш непростий час, зробили шухляду зліва за нашим проханням, ВСЕ абсолютно влаштовує ... Дякую
- Переваги:
- Якість, ціна, швидка доставка, комфортний розмір, шухляда, небайдужість продавця
- Недоліки:
- За 2 місяця використання не виявили
- Продавець Майк
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою!)) Користуйтеся із задоволенням)
- Олег Л***Продавець: Майк. Ширина: 100
Стіл якісний, міцний каркас та столешня, гарний дизайн, ціна приємна. Кріплення підігнано дуже чітко.
- Переваги:
- Якість матеріалів, дизайн, ціна, комунікація з продавцем.
- Недоліки:
- Дуже невдала інструкція, якщо так можна її назвати.
Треба більше поваги до користувачів.
- Продавець Майк
Добрий день! Дякуємо за Ваш вігук! Приймемо до уваги Ваше звернення щодо інструкції.
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Майк. Ширина: 120
Хочу сказати що орієнтація на клієнта бездоганна. Помилка з кольором яка вийшла у нашому замовленні вирішилась оперативно, дуже ввічливий менеджмент. Зараз навіть трішки соромно, що написала перший несхвальний відгук, адже фактор людської помилки завжди існує. Тому головне взаєморозуміння. Дякую за доброзичливий підхід до клієнтів!
- Продавець Майк
Доброго дня! Щиро дякуємо за розуміння та відгук!
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Майк. Ширина: 120
Проблему вирішено
Нам прислали стіл з чорними ніжками, замовлення чітко оформлене і підтверджено про білий колір. Цікавить чи компенсують очікування товару та його заміну? Дитина весь день проплакала, що стіл так і не отримала((( чекаємо на зв'язок з менеджером та пояснення щодо кольорів
- Ірина Л***
Продавець дуже ввічливо перепросив, та пообіцяв прислати білі за свій уже рахунок.
Дякуємо за те що цінуєте клієнтів!