- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: ProKanc. Формат: С4. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 1. Щільність: 90
Нормальні конверти, трішки тоньші, аніж на пошті, але цілком виконують свою функцію
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: С4. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 250. Щільність: 90
Пам'яті, неймовірно розчарована :( Не знаю, чи буду купувати тут ще раз.
- Переваги:
- Великі
- Недоліки:
- Пам'яті
- Валентин П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: С4. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 50. Щільність: 90
Відмінно
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Kuvert
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: С4. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 250. Щільність: 90
Конвертами задоволена. Якісний папір. Легко клеїти.
Сервіс доставка Розетка - відмінний.
#моєрозпакування- Переваги:
- Щільний папір. Клейка стрічка.
- Недоліки:
- Немає.
- Дима К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: С4. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 250. Щільність: 90
- Афанасьева В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: С4. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 250. Щільність: 90
- Переваги:
- Стандарт хорошего качества
Відгуки про товар продавця ProKanc
Відгуки про товар у інших продавців