Відгуки покупців про Простирадло на гумці Good-Dream microfiber White Stripe (GDMWSHEETF120200)
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Синій
Замовляю вже не перший раз. Гарна якість, колір відповідає, без катишек
- Лілія Д***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Шампань
Приємно здивована гарною якістю простирадла ! Колір світліший ніж на фото, але для мене - це ще і краще ! Ніжна, приємна для тіла тканина, але міцна і думаю, що послужить довго. Дякую Продавця.
- Переваги:
- Гарна якість тканини , приємна на дотик і акуратний пошив. Це саме той товар, який хочеться купувати ще...
- Недоліки:
- Ніяких недоліків не знайшла !
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Коричневий
На картинке черный цвет, прислали коричневый
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Коричневий
нормальне простирадло)
- Переваги:
- найкращий варіант, що я знайшла за подібну вартість
- Недоліки:
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 80 x 190. Колір: Фіолетовий
- сергей ф***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 80 x 200. Колір: Коричневий
Хороша якість. За ті гроші.
- Тамара О***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Сірий
Материал приятный к телу, спустя несколько месяцев постоянного использования изнашивается не сильно
- Переваги:
- Приятна к телу и легко стирается
- Недоліки:
- Появляются катышки, нужно постоянно чистить машинкой
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 80 x 180. Колір: Сірий
Абсолютно не сподобалась, суцільна синтетика.
- Марианна И***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Коричневий
Все хорошо пока.
- Марианна И***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Сірий
Резинка через две недели розтяулась.
- Уляна С***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Коричневий
Гарний колір та дуже приємне на дотик
- Недоліки:
- Зісковзує з матрацу (розмір як вказано в описі) - треба придбати спеціальні тримачі
- АлісаВідгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Сірий
Тоненьке, але сподобалося. Розмір підійшов ідеально, виглядає естетично, на дотик приємне
- Ніна Д***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Сірий
На жаль, розчарована. Якість тканини жахлива, резинка дуже слабка, а головне - розмір не відповідає дійсності. Виглядає мішком. Ще й дві штуки взяла.
Дуже шкода витрачених грошей.- Переваги:
- Недоліки:
- Все
- Ніна Д***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Рожевий
Дуже шкода витрачених грошей.- Переваги:
- Недоліки:
- Все
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 160 x 190. Колір: Рожевий
Розмір, якість- всё ок!!!
- Переваги:
- Зручність використання
- Недоліки:
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Рожевий
Зручна гарна та якісна простинь.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 80 x 190. Колір: Синій
Для виробника та для продавця, вказуйте в характеристиках до товару, що простирадло йде з пришивним бортом! На фото також немає пришивного борту. Якщо чесно, я навіть не знала, що такі шиють. Продавець пошив без пришивного борту, за що дуже вдячна! Дякую.
- Переваги:
- Тканина. Приємна на дотик. Стирається добре, сохне протягом 30-60 хвилин.
- Недоліки:
- пришивний борт на маленьки розміри
- Свєта Б***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 80 x 180. Колір: Сірий
Простить чюдова, приємна на дотик не тверда. Але думала тканина буде трішки плотніша. Всі шви прошиті акуратно. Доставили швидко. Рекомендую.
Побачю як буде після стірки.- Переваги:
- Пошиття супер. Тканина приємна. Колір гарний
- Недоліки:
- Хотілось би плотеішу тканину
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Синій
Замовляла два простирадла різних розмірів.Прийшли гарно запаковані,можна брати на подарунок.Тканина якісна,акуратно пришита резинка.
- Переваги:
- Гарне пакування.Адекватна ціна.
- Недоліки:
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Сірий
Агонь
- Переваги:
- Всё супер
- Недоліки:
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 120 x 190. Колір: Сірий
Замовили два простирадла різного розміру і кольору.Хороша якість,акуратно пришита резинка.Гарне пакування,можна брати на подарунок.
- Переваги:
- Все сподобалось.
- Недоліки:
- Жанна Х***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Рожевий
Приємне на дотик, без проблем при пранні
- Кулишова О***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Синій
рекомендую продавця
- Переваги:
- добре прошиті гумки по краях простирадла
- Недоліки:
- Светлана О***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 160 x 190. Колір: Сірий
Замовила 160х190, на матрац 150 на 200 х 50 одягалося добре. Тканина приємна, тонка і гарна.
- Переваги:
- Співпадає заявленому опису
- Недоліки:
- Екатерина П***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Шампань
ціна та якість абсолютно відповідають. приємно порадував незвичний ледь помітний малюнок на простирадлі.
- Переваги:
- Гарна якість та зручна
- Недоліки:
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Білий
Простирадло 160х200 сіло ідеально , приємне до тіла.
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 80 x 190. Колір: Сірий
Товар відповідає опису
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Довга доставка
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 80 x 200. Колір: Рожевий
Отличные простыни.
Брала сразу две.
Вначале подумала тонкие,но постелив очень даже классные вышли.
Буду ещё заказывать - Дар'я Х***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Коричневий
Нормальні простирадла, приємні на дотик, розмір ок. Після прання не перекосилось, не полиняло.
- Переваги:
- Приємні на дотик, розмір ок, після прання все ок
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Катя Г***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Синій
Тканина схожа на синтетичну, не знаю як буде далі у використанні, але сам розмір прям ідеальний
- Переваги:
- Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 90 x 190. Колір: Сірий
Дякую продавцю
- Валерій С***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 80 x 190. Колір: Сірий
Чудовий товар. Відповідає опису
- Переваги:
- Якість. Ціна.
- Недоліки:
- Петро К***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 140 x 190. Колір: Синій
На свою ціну ,добре.
- Переваги:
- Недоліки:
- синтетика
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Шампань
Якісна
- Переваги:
- Є невиразний малюнок троянди
- Недоліки:
- Видимих немає
- Валентина Х***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 160 x 190. Колір: Сірий
розмір не відповідає!
- Переваги:
- не побачіла
- Недоліки:
- дуже тонка тканина
- Байрак І***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Висота спідниці: 30. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Сірий
Вітаю. Будемо відверті, це не мікрофібра, але відчувається полестр. Можливо якісь суміші чогось. Не очікуйте реальну мікрофібру. Простирадло тонке, на теплий сезон - ОК. Не полиняло ні при прані ні при спані. Думаю експлуатація буде до року не більше. За таку ціну - ОК.