- Віталій З***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Норм рюкзачок и вентиль влезет и наушники
Дякуємо за Ваш відгук!
- Денис Є***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
З виду не погано виглядає,але по факту фурнітура не якісна дуже ніжний не для повсякденного використання (одноразовий)
Дякуємо за Ваш відгук!
Дуже шкода що Вам не сподобався рюкзак(
Це дуже популярна та якісна модель для повсякденного використання
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
В цілому товаром задоволений, лямки довелося розпустити на максимум, трішки малуватий як на мене, але то вже таке. Рекомендую!
- Переваги:
- Якісний матеріал, замочки ходять легко та приємно
- Недоліки:
- Може бути трохи малуватий для повних людей (особливо взимку на куртку)
- Продавець BaFY- Bag For You
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук!
- Анна Х***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Red. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Покупала рюкзак 2 года назад, не проносился и пол года. Подкладка разлезлась через небольшой срок. использовала для ноутбука, и еще немного вещей носила, так как училась в универе. Ручки слабенькие, быстро деформировались и потеряли внешний вид. Не рекомендую
- Продавець BaFY- Bag For You
Дякуємо за Ваш відгук!
Все залежить від того як експлуатувати товар. Якщо б він був надто неякісний, то це було б помітно за дуже короткий термін використання.
До того ж за ці два роки було змінено виробника та якість товару значно зросла
- Ігорь Б***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Red. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Був гарненький при покупці
- Переваги:
- Закривається
- Недоліки:
- Обліз швидко
- Продавець BaFY- Bag For You
Дякуємо за Ваш відгук!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
классный рюкзак)
- Переваги:
- цена
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Абсолютно ужасная вещь.
Весь порвался при стандартной эксплуатации, без сверх нагрузок
Пришел с поломанной собачкой, не глянул сразу
За несколько месяцев использования весь порван, носился ноут, зарядка, мышка и блокнот!- Переваги:
- Внешний вид
- Недоліки:
- Весь порвался при стандартной эксплуатации, без сверх нагрузок
Пришел с поломанной собачкой, не глянул сразу
- Продавець BaFY- Bag For You
Вдячні вам за відгук, Вікторе.
Ми уважно перевіряємо на брак пред відправкою, якщо отримали з дефектом, то треба було одразу з нами зв'язатись. Вирішили б це питання. Усе інше-це наслідки надмірного або не равномірного навантаження при експлуатації.
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дуже класний рюкзак, якісний, місткий, але за розміром не сильно великий.
Дякую, продавцю за ввічливе спілкування і вирішення всіх питань. Тож однозначно рекомендую- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Алёна П***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Red. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Заказывала товар наложенным платежом через Новую Почту. Рюкзак пришел в коробке от НП, как оказалось помимо оплаты за доставку (и пересылку денег продавцу) пришлось платить еще и за коробку, в которой пришел рюкзак.
Неприятненько- Переваги:
- Не большой, компактный
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Юрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Отлично подходит для прогулки/перевозки любимой техники.
- Переваги:
- Качество швов, материалы.
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Хороши лёгкий рюкзак.