- ЖеняВідгук від покупця. Продавець: Soroka_VoronaStory. Колір корпуса: Синій
Продавця MaxiMoto не рекомендую, так як він мені нібито замінив бракований матрац, але замінив на бракований матрац, тобто прислав матрац із діркою, не кажучи вже про нерівну строчку. Крім того, попередній матрац, який я вернув, крім відсутності прострочки це й була там затяжка. Про заміну на бракований матрац я його повідомив, але вказане мною продавець просто проігнорував, ось вам і сервіс дорогих товарів, так як цей матрац в інших коштує врази дешевше.
Продавець MaxiMoto написав, що я помиляюся, але нажаль помиляється сам продавець, так як навантаження 100 кг, це не свідчить, що в санки влізе і дорослий саме із спинкою. Якщо б санки витримували тону, то що, поміститься і автомобіль, тобто хто визначає у даному випадку розмір за вагою. Цікаво, надайте продавець фото одягненої у зимовий одяг 5 річну дитину і не опускаючи ноги вниз, не кажучи вже за більший вік, і побачимо, як вона у них буде виглядіти. При розмові з продавцем MaxiMoto сам мені після покупки сказав, що ці санки замість коляски по снігу, але ж всім відомо, що 4 річну дитину у колясці вже ніхто не катає. Продавець MaxiMoto вводе в оману, так як я вже вказав з приводу ручки, я не заперечував, що її можна зняти, але щоб поставити батьківську ручку або її зняти потрібно зняти сидіння, що є дуже незручним. Продавець MaxiMoto захищає виробника, але звісно, продавцю їх же потрібно продавати, тому позиція продавця зрозуміла. Продавець сам собі суперечить, коли написав, що на ринку є моделі із ширшим посадковим місцем, але для чого, якщо ці розмирі від цього виробника на думку продавця достатні, а отже, це просто санки для діток до 3 років, санки які просто замінюють коляску зимою, тому і поширено продаються до цих санків конвенти. Продавець написав, що мені просто не сподобалося, але кому сподобається, коли значно переплачуєш нібито за якість, а отримуєш брак, так як ці санки та матрац коштують набагато дешевше. - ЖеняВідгук від покупця. Продавець: Soroka_VoronaStory. Колір корпуса: Синій
Санками взагалі не задоволений, так як я б сказав, що це не санки а коляска на лижах, адже призначені для дітей до 4 років не більше, до 5 років під питанням, і про це, що вже становиться не дивним, продавці замовчують, теж саме стосується і продавця MaxiMoto, які у характеристиках вказали лише загальну ширину санок а посадкового місця ні, аби покупці були в більшій помилці при виборі. Я ніколи не подумав би, що можуть бути такі вузькі санки, і лише для маленьких діток десь до 4 років, ще смішно. Невже виробник не міг зробити їх трохи ширшими, аби санки були призназначені і для більших діток за віком, зато в довжину виробник матеріалу не пошкодував та ще й які витримують до 100 кг, але для яких це діток.
Продавець MaxiMoto взагалі продав мені матрас із непростроченою окантовкою, тобто продав бракований товар, за що він мені порекомендував ательє за 20 грн., і де його тут совість, так як я купляв дані дорогі санки не для того, що ще щось доробляти та бігати по ательє і тратити на це свій час. Також, продавець MaxiMoto прислав санки із не докрашеними місцями у низу біля болтів, тобто взагалі відсутня краска біля болтів, що кріплять сидіння. Також, були декілька царапин.- Недоліки:
- Лише тільки для маленьких діток, десь до 4 років. Для таких вузьких санок санки виглядають вузькими та довгими, що є не пропорційно. Щоб поставити батьківську ручку або її зняти потрібно зняти сидіння, що є дуже незручним. Дорого коштують, навіть якщо ще і не враховувати безліч описаних мною суттєвих недоліків.
- Женя
Доповнення. Помилково я вказав 4 років замість 3 років, тобто санки призначені для дітей віком до 3 років не більше, до 4 років під питанням.
Недоліки. Лише тільки для маленьких діток, десь до 3 років. - Продавець MaxiMoto
На жаль, Ви помиляєтесь. Максимальне навантаження на санчата це 100 кг - на них катаються не лише дітки, а й дорослі. При цьому спинку і ручку можна зняти як окремо, так і поодинично та використовувати санки в такій комбінації, яка зручна для Вас.Зі спинкою у цій моделі катаються дітки в 6, 7 і навіть 10 років. На ринку є моделі з ширшим посадковим місцем, тому не варто ганьбити виробника просто через те, що Вам щось не сподобалося, оскільки санчата міцні та хороші і свою функцію виконують чудово.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: All4baby. Колір сидіння: Синій. Колір корпуса: Сірий
Проблему вирішено
Санки прийшли щвидко, продавець сам не знає опису товару. Продають нержавіючу трубу, а на справді після першого використання поржавіли, фатба швидко залізла.(їздили по льоду та снігу, по асфальту не возились)
- Переваги:
- .
- Недоліки:
- Обманюють, не знають навіть що написано в описі. Не рекомендую продавця
- Продавець All4baby
Доброго дня!
Дякуємо,що знайшли хвилинку написати нам відгук
В описі можуть бути неточності,так,як був автоматичний переклад опису з рос.мови.ми працюємо над виправленням помилок.
Після використання санчат,на місцях тертя зі снігом,льодом,іншими поверхнями, фарба стирається,так було завжди,але це ніяк не впливає на функціональні можливості саночок.
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: ProKids. Колір корпуса: Червоний
Санки огонь! Порадовало то, что спинка и ручка сборно-разборные, цвет и порошковая краска, пластиковые заглушки на металлических деталях, очень удобно возить ребёнка. В целом качество сборки, продуманость, удобство ремней все достойно и своей цены стоит.
Минус санок что они узкие. Вдвоём не покатаешься.- Переваги:
- Уже описал
- Недоліки:
- Узковаты. Старший ребёнок (13 лет) в зимней куртке не влезает когда стоит спинка, когда с младшими детьми, без спинки ездить нельзя. По этой же причине, супруга не может кататься вместе с младшим.
- Владимир Б***
Забыл сказать. Стоковые крепления (кроме болтов) выкинул. Они бесполезные, не затягивают ни спинку ни ручку. Пришлось комплектовать собственными гайками и все закручивать шуруповертом. На все ушло 10 минут времени, с учетом поиска гаек.
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: All4baby. Колір корпуса: Рожевий
Санки приехали поцарапанные и без заглушки. Возвратом или обменом не стали занимается так как это дополнительные расходы денег и времени, ну и снег может сойти в ближайшие дни. От поставщика получили 149 грн. компенсации, которые даже не покрывают расходы на доставку. НЕ РЕКОМЕНДУЮ СВЯЗЫВАТЬСЯ С ДАННЫМ МАГАЗИНОМ!!!
- Продавець All4baby
Александр,приносимо вибачення за незручності.Заглушка могла загубитись при транспортуванні(сьогодні ми відправимо вам запасні заглушки)
Повернення або заміна (у вашому випадку)відбувається абсолютно безкоштовно і займає 1-2 дні
Компенсація - це не покриття витрат за доставку
Дякуємо за ваш відгук
- Христина С***Відгук від покупця. Продавець: Soroka_VoronaStory. Колір корпуса: Сріблястий
Все так як на фото швидко зв'язалися і відправили цілі не ушкоджені все було що входить у комплектацію
- Переваги:
- Швидкі зручні сину
- MaxiMoto
Дуже дякуємо за відгук!
- ЖеняВідгук від покупця. Продавець: All4baby. Колір корпуса: Бежевий
Хорошие санки, лёгкие. Но ручка на изгибе не надёжная.
- Переваги:
- Вес
- Недоліки:
- Ручка
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: All4baby. Колір сидіння: Синій. Колір корпуса: Синій
Перевіряйте обов'язково товар.
- Переваги:
- Санки хороші, товар доставили швидко.
- Недоліки:
- Однак ширина сидіння, а саме (цитую з опису товару) "ширина пластика сидения: 27 см", насправді - 22 см.
- All4baby
Ірино, дякуємо за вашу уважність. 27 сантиметрів це загальна ширина сидіння (вимірюється по спинці санок)!
- All4baby
В дані санки зі спинкою з легкістю поміщається дитина до 12 років
- Ірина
В такому випадку, варто внести зміни до характеристики на товар. розміри вказано невірно:
размер сиденья: 63 х 37 см
Ширина пластика сидения: 27 см.
- Валера Т***Відгук від покупця. Продавець: All4baby. Колір сидіння: Синій. Колір корпуса: Синій
Санки пришли быстро упакованы были ужасно.По всех санках царапины и отпавшая краска.
- All4baby
Валера,дуже прикро,що трапилась така ситуація!Ми зателефонуємо Вам і спробуємо її вирішити якнайшвидше!
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: All4baby. Колір сидіння: Синій. Колір корпуса: Синій
Добрый день. Родительская ручка-толкатель съемная?
- All4baby
Мария,ручка і спинка знімаються.
- Мельников И***Відгук від покупця. Продавець: All4baby. Колір сидіння: Синій. Колір корпуса: Синій
Товар отличный.Заказ выполнили быстро,на второй день.
- Дмитрий
Подскажите, ручка-толкатель съемная?
- VS A***Відгук від покупця. Продавець: Радуга сити. Колір корпуса: Синій
Санки вполне добротные. В комплекте к санкам прилагается: регулируемая ручка, ремни безопасности, спинка и крепежные элементы + инструкция.
К данным санкам бы еще: матрац, колеса и подножки, было бы супер).- Переваги:
- Хорошие и легкие санки
- Недоліки:
- Пришли без одной пластмассовой заглушки для левого полозья.
- Виктория Б***Продавець: Радуга сити. Колір корпуса: Синій
Какой действительный вес этих санок с ручкой и спинкой? Везде пишут по разному, а какой на самом деле?
- Радуга с***
десь кг 4,5 якшо просто санки.
- Людочка П***Продавець: Радуга сити. Колір корпуса: Синій
Добрий день підножки теж йдуть з санками ???
- Юлия К***Продавець: All4baby. Колір сидіння: Синій. Колір корпуса: Сірий
Санки качественные, сделаны очень хорошо, удобные и по снегу возить одно удовольствие. Единственное, действительно очень тяжёлые. Выходить из дома с ребёнком на руках, с санками в другой очень тяжело без мужской помощи. Для прогулок в выходные с папой.
- olyagalaxyПродавець: Радуга сити. Колір корпуса: Синій
Прийшли сані без підставок для ніг
- Переваги:
- ....
- Недоліки:
- Нема підставок для ніг
- VS A***
У меня аналогичная поставка. Подножек нет, но я и не рассчитывал на них, поскольку в основном ножки, матрац и вспомогательные колесики необходимо покупать отдельно.
- Евгений П***Продавець: Радуга сити. Колір корпуса: Золотистий
Какая комплектация? Конверт, колеса? Что ща описание???
- Радуга с***
товар це Просто одні санки, аксесуари окремо?
- Сергей Ф***Продавець: Радуга сити. Колір корпуса: Синій
Представителей розетки не смущает, что продавцы указывают недостоверную информацию о товаре? Это Польский производитель, но никак не Украинский.
- Ольга Л***Продавець: Радуга сити. Колір корпуса: Синій
Подскажите какой вес?
- Радуга с***
самі санки десь кг 4 , але по снігу так чудово їдуть немов вони пушинка.
- Анна Р***Продавець: Радуга сити. Колір корпуса: Синій
Есть ли ремень безопасности?
на спинці є.
- Андрей Н***Продавець: Радуга сити. Колір корпуса: Золотистий
какая комплектация этих санок ???
- VS A***
Санки, ручка и спинка, крепежные элементы.
- Радуга с***
комплектація тільки санки, додатково можна придбати : матрасик, конверт, капюшон, підножки, колеса, муфта.
- Гаевой А***Продавець: All4baby. Колір сидіння: Синій. Колір корпуса: Сірий
Заказал,принёс домой.
Уродливый дизайн,стыки сварки выполнены ужасно.
Весят с ручкой и спинкой больше 8 кг.
Завтра поеду возвращать.
Категорически не рекомендую.- Переваги:
- Недоліки:
- Очень тяжёлые
- All4baby
Дякуємо за ваш відгук. Дуже дивно, адже ви перший клієнт, який так негативно відгукнувся про даний товар! Бажаємо вам знайти ті санки які підійдуть вам найбільше!
- ЕленаПродавець: Rozetka. Колір сидіння: Синій. Колір корпуса: Сірий
Получили эти санки в подарок на 1 годик. Санки хорошие, Но есть несколько НО!!! Во-первых их габариты: 108-120см длина (в машину влазят только в разобранном виде и Очень много места занимают!!!), 27см.ширина сиденья (я со своим размером 'м' влажу с трудом, чтобы с горки с ребенком скатиться, а ребенок между ног не помещается, т.к. впинка длинная и узкая). Ручка и спинка крепятся общим крепежем, так что каждый день не будешь собирать-разбирать, да и в лифт с трудом влазят(если с ручкой). Ребенку все-равно в каких санках кататься, лишь бы спинка была, а вот для мамочки трудная работа не разбираемые санки и ребенка спускать на улицу и поднимать обратно. Санки хорошие, но мы наверно будем покупать еще одни, где ручка съемная и не прикручивается, а вставляется.
- владимирПродавець: Rozetka. Колір корпуса: Синій
Добрый день!в санках Adbor Piccolino спинка и ручка отсоеденяютсья?