Відгуки покупців про Чоловічі труси AO Underwear Чорний 4XL 2675
- Артем Ч***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 6XL. Колір: Чорний
Что можно сказать о трусах?). Свою функцию выполняют хорошо, удобные.
- Переваги:
- Удобные
- Діана Є***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: XL. Колір: Чорний
Дуже маломірять, брати на 2-3 розміри бвльші
- Недоліки:
- Не відповідає розміру
- Кирило Г***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 5XL. Колір: Чорний
Швидка доставка, якісний товар. Розмір на 2-3 більше треба замовляти, про це продавець попереджає
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Супер! Качественный хлопок, пошив фабричный. Рекомендую!
- Переваги:
- Хлопок 100%
- Недоліки:
- Маломерят на два размера!
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Нужно быть крайне внимательным к размеру. Продавец предупредил, что маломерят. Хотел 2XL, продавец посоветовал и я взял 3XL, по факту пришел как L - около 38 сантиметров по резинке. Выкинул. К самому качеству продукта претензий нет.
- Недоліки:
- Страшно маломерят или был выслан не тот размер
- Гріга В***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 5XL. Колір: Чорний
Хороший товар, гарної якості, зручні.Привітна адміністраторка швидко зв'язалися, уточнила розмір. Товар також був швидко доставлений
- Переваги:
- Гарна якість
- Дмиртий В***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: L. Колір: Чорний
Труханы- что надо. Плотные, без смешных надписей на резинке, которую, уверяю- без всякого удовольствия, будут вынуждены читать люди, оказавшиеся у вас за кормой, в момент, когда наклонились, или присели.
Выводы: Ткань плотная, сидят хорошо, смотрятся отлично, никаких конр-сексуальных принтов и надписей, цена приятная. Сервис хороший. Буду обязательно брать ещё.
Рекомендую!- Переваги:
- Сплошные достоинства
- Недоліки:
- Никаких недостатков
- ВладимирПродавець: 3a 5minut. Розмір: 6XL. Колір: Чорний
Оператор предупредил, что маломерят и предложил нужный размер. Чтож, по размеру проблем нет, все подошло практически идеально, по качеству ткани тоже замечаний нет... Но вот первые что примерил разошлись по шву в первый же день носки. Может и фабричный брак мне попался, но все равно как-то неприятно.
- Переваги:
- Хорошая ткань, полное соотвествие размеру
- Недоліки:
- Очень быстро порвались
Відповідність розмірній сітці
Відповідає