- Victor W***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 5XL. Колір: Різнобарвний
У мене розмір XXL, але перед покупкою уважно прочитав коментарі та переглянув таблицю розмірів на фото.
6XL не було в наявності, тому взяв 5XL — і вони підійшли ідеально. Хоча, думаю, 6XL були б трохи вільніші, і це теж було б комфортно.
Якість хороша, приємні до тіла, зручно носити. Задоволений покупкоюВідповідність розмірній сітці
Замале
- Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: L. Колір: Різнобарвний
Замовлення забрала, все було відправлено вчасно.
Дуже професійний і ввічливий продавець надав мені допомогу при виборі товару.
Білизна гарної якості з бавовни.- Переваги:
- Білизна з бавовни.
- Недоліки:
- Дуже маломерят на кілька розмірів, будьте при замовленні уважні.
- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 3XL. Колір: Різнобарвний
На размер xl, прекрасно xxxl. Качество хорошее. Мужу нравится. И мне.
- Переваги:
- Цена шикарная. Упаковка супер. Коробочка классная. Берите. Не пожалеете
- Паламарчук Т***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: XL. Колір: Різнобарвний
Товар гарний. Але на розмір XL малуваті. Прийшлось подарувати іншому
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 4XL. Колір: Різнобарвний
Задовільний покупкою
- сергей к***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 5XL. Колір: Різнобарвний
Якісна річ
- МИХАЙЛО С***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 2XL. Колір: Різнобарвний
Зручні!
- сергей м***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 2XL. Колір: Різнобарвний
Отличного качества. Хорошо носятся.
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: XL. Колір: Різнобарвний
Класні і якісні, хб тканина, заявленому розміру відповідає.
- Недоліки:
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: XL. Колір: Різнобарвний
Класс
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Кирило Г***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 4XL. Колір: Різнобарвний
4xl по факту xl, добре що почитав відгуки перед вибором розміру)) а так дуже кльові!
- Переваги:
- Приємні, гарно тягнуться
- Недоліки:
- Маломірки, не зрозуміло який самий розмір береш
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: XL. Колір: Різнобарвний
Якісні
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 5XL. Колір: Різнобарвний
Все супер
- Переваги:
- Приємна на дотик тканина, колір. Розміри які замовив такі ц прийшли. Рекомендую
- Недоліки:
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 6XL. Колір: Різнобарвний
Третій набір купую.
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 5XL. Колір: Різнобарвний
Удобно. По размеру. Хорошо.
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 3XL. Колір: Різнобарвний
Отличные трусы, приятные к телу, соответствуют размеру. Оценка 5
- Переваги:
- Я доволен
- Недоліки:
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 5XL. Колір: Різнобарвний
Взяв дві упаковки, якістю задоволений. Маломірять на 1-2 розміри, тому краще звірятись з таблицею яку надає продавець
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 6XL. Колір: Різнобарвний
Приємні до тіла, натуральні, зручні,
гарна коробочка - можна на подарунокВідповідність розмірній сітці
Замале
- СергійВідгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 6XL. Колір: Різнобарвний
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 4XL. Колір: Різнобарвний
На 175 рост 130 вес, сели идеально, ненатирают.Буду брать ещё:)
- Переваги:
- Хорошо садяться на полных, ненатирают, адекватная цена.
- Животенко О***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: L. Колір: Різнобарвний
Нормальні якісні труси.
- Переваги:
- Гарна приємна на дотик тканина
- Недоліки:
- Ще не помітив
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 2XL. Колір: Різнобарвний
Гарні труси,якість супер,але маломірять.
- Переваги:
- Якість,ціна
- Недоліки:
- Маломірять
- Настенко С***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 5XL. Колір: Різнобарвний
Упер
- Переваги:
- Хорошое
- Недоліки:
- Станіслав Б***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: XL. Колір: Різнобарвний
Норм
- Сергій Ч***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 4XL. Колір: Різнобарвний
Відмінна якість. Своєчасна доставка.
- Переваги:
- Дуже зручні.
- Недоліки:
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: L. Колір: Різнобарвний
Качество отличное. Рекомендую
- Переваги:
- цена и качество соответствуют
- Недоліки:
- не выявлены
- Назарко А***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 6XL. Колір: Різнобарвний
Продукція відмінної якості. При замовленні варто взяти до уваги розмірну сітку яку надав продавець. Дійсно 2 розміри до звичайного розміру.
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 4XL. Колір: Різнобарвний
Все ,як хотілося і навіть краще!
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- ----
- Олег Я***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 6XL. Колір: Різнобарвний
Все дуже класно. Якість відмінна.
- Недоліки:
- Недоліків немає.
- Олексій В***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 4XL. Колір: Різнобарвний
Дуже добрі якість ціна
- Переваги:
- якість
Відповідність розмірній сітці
Замале
- Геннадій Ш***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 6XL. Колір: Різнобарвний
Ткань тонкая, материал хороший
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 3XL. Колір: Різнобарвний
Все дуже класно. Якість відмінна.
- Недоліки:
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 4XL. Колір: Різнобарвний
Нормальный товар. Оптимальное соотношение цена-качество.
- Переваги:
- Недоліки:
- Нет.
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 2XL. Колір: Різнобарвний
Рекомендую
- Переваги:
- цена и качество соответствуют
- Недоліки:
- не выявлены
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 2XL. Колір: Різнобарвний
Файні
- Переваги:
- Якісні
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: XL. Колір: Різнобарвний
Добрі