- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 5XL. Колір: Різнобарвний
Подтверждаю, растянулись на ляжках очень быстро ( это печально господа, ну за такую цену они того стоят)))
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество
- Євген Т***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 5XL. Колір: Різнобарвний
Размер не то что не соответствует указанному, он буквально в 2 раза меньше нужного. Заказывал размер 5XL, по факту получил в лучше случае L. Непонятно по какой размерной сетке производитель их шил, потому что под Европейские, Американские и даже Российскую размерный сетки они просто не подходят. Буду писать в ТП и требовать возврат средств.
- Переваги:
- Неплохое качество
- Недоліки:
- Размер
Замале
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 3XL. Колір: Різнобарвний
Очень быстро растягиваются. Цена завышена.
- Переваги:
- Нету.
- Недоліки:
- Дорогие, быстро растягиваются.
- Павло Я***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 3XL. Колір: Різнобарвний
Якість норм, але 3XL як щось середнє між XL та XXL
- Переваги:
- Приємне на дотик.
- Недоліки:
- Розмір менше заявленого.
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: XL. Колір: Різнобарвний
Якісні
Все супер
- Переваги:
- Приємна на дотик тканина, колір. Розміри які замовив такі ц прийшли. Рекомендую
- Недоліки:
- Іващенко С***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: L. Колір: Різнобарвний
Розмірна сітка не відповідає дійсності. Замовлений розмір L в кращому випадку тягне на М, а можливо і взагалі S.
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: L. Колір: Різнобарвний
Більш розчарований ніж задоволений.Перед цим купляв такі боксери у іншого продавця розмір М,було все добре.За рік набрав пару кіло,думаю треба взяти на розмір більше (L)
Так вони виявились менші за розмір М !!!- Переваги:
- Якісні та приємні на дотик )
- Недоліки:
- Розмір не відповідає дійсності ,треба брати на 2 розміри більше !!!
- Сергій К***
В мене теж таке трапилося. Трішки прикро
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 4XL. Колір: Різнобарвний
Задовільний покупкою
- Данііл К***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: L. Колір: Різнобарвний
размер абсолютно не подходит под мерки
- сергей к***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 5XL. Колір: Різнобарвний
Якісна річ
- Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: L. Колір: Різнобарвний
Замовлення забрала, все було відправлено вчасно.
Дуже професійний і ввічливий продавець надав мені допомогу при виборі товару.
Білизна гарної якості з бавовни.- Переваги:
- Білизна з бавовни.
- Недоліки:
- Дуже маломерят на кілька розмірів, будьте при замовленні уважні.
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 6XL. Колір: Різнобарвний
Третій набір купую.
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 4XL. Колір: Різнобарвний
Ношу 2XL. Брав ці 4XL. Так ці 4XL менші за мої 2XL десь на розмір-два.
Ну не можуть вони маломірити на 4 розміри. Схоже шо китайці просто пакують труси M/L і міняють тільки шильдики з розмірами на коробці.- Недоліки:
- '
Розчарована, розміри не відповідають дійсності.
Дуже маломерят. Розмір - L - дуже малий (схоже дитячий).
В опису товару написано - великі розміри, що не є дійсністю, тобто продавець усвідомлено вводить покупця в оману, що суперечить законодавству України про права споживачів.- Переваги:
- Тканина хлопок
- Недоліки:
- Дуже маленькі розміри, дитячі
- Продавець 3a 5minut
Вітаю, перед замовленням Ви орієнтувались на розмірну сітку ?
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 5XL. Колір: Різнобарвний
Удобно. По размеру. Хорошо.
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 2XL. Колір: Різнобарвний
Плохое качество ткани
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 3XL. Колір: Різнобарвний
Отличные трусы, приятные к телу, соответствуют размеру. Оценка 5
- Переваги:
- Я доволен
- Недоліки:
- Ростислав С***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 5XL. Колір: Різнобарвний
Невідповідність розміру
- Аполлінарія Ф***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 3XL. Колір: Різнобарвний
Виглядають гарно, але не розумію для чого так обманювати з розмірами. Треба брати більші щоб підійшли. Якщо по таблиці розмірів підходять 3Х, треба брати мінімум 4Х.
- Переваги:
- Гарно виглядають
- Недоліки:
- Маломірки
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 5XL. Колір: Різнобарвний
Взяв дві упаковки, якістю задоволений. Маломірять на 1-2 розміри, тому краще звірятись з таблицею яку надає продавець
- Андрій Ю***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 2XL. Колір: Різнобарвний
Купив собі XXL 2 упаковки - але вони настілки малі, що віддав їх сину (10 років)
Коли вже зникнуть ці ділки що придумують свої власні таблиці розмірів.- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Дітячи
Замале
- Маргарита М***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: XL. Колір: Різнобарвний
Гарної якості, розмір підібрали вірно. Пройшло 2 роки з моменту покупки, все добре
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 6XL. Колір: Різнобарвний
Приємні до тіла, натуральні, зручні,
гарна коробочка - можна на подарунокВідповідність розмірній сітці
Замале
- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 3XL. Колір: Різнобарвний
На размер xl, прекрасно xxxl. Качество хорошее. Мужу нравится. И мне.
- Переваги:
- Цена шикарная. Упаковка супер. Коробочка классная. Берите. Не пожалеете
- Victor W***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 5XL. Колір: Різнобарвний
У мене розмір XXL, але перед покупкою уважно прочитав коментарі та переглянув таблицю розмірів на фото.
6XL не було в наявності, тому взяв 5XL — і вони підійшли ідеально. Хоча, думаю, 6XL були б трохи вільніші, і це теж було б комфортно.
Якість хороша, приємні до тіла, зручно носити. Задоволений покупкоюВідповідність розмірній сітці
Замале
- Ростислав С***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 3XL. Колір: Різнобарвний
Невідповідність розміру, замовив 3XL, а по факту приїхав розмір 2XL з біркою 3XL
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 2XL. Колір: Різнобарвний
Продавец обманывает с размером. Выбрано было согласно ИХ размерной сетки, прислали бельё на 2-3 размера меньше. В оправдание пишут оно малоразмерное и менять будут если я сам заплачу за пересылку. На фото их 2XL.
- АртемВідгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 2XL. Колір: Різнобарвний
Середнячок
- Переваги:
- Ціна, тканина
- Недоліки:
- Короткуваті, слабкі резинки на ногах, швидко розтягнулась тканина ( але приємна до тіла)
- Олег Щ***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: XL. Колір: Різнобарвний
Китайские трусы, маломерят где-то на 3 размера. Про качество напишу дополнительно через пару месяцев.
- Переваги:
- Красивый цвет
- Недоліки:
- Маломерят
Замале
- Никита К***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 2XL. Колір: Різнобарвний
В течении 2-4 месяцев активного использования порвались в самом низу все... Менял вовремя, стирал тоже. Использование 1 раз в 2 недели +-. Не знаю даже... Есть трусы, которые дешевле и намного надёжнее. Хотя первым впечатлением показались очень качественными
- Переваги:
- Даже не знаю...
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 3XL. Колір: Різнобарвний
Не знаю как качество ,но размер не подошёл, 3XL брал, а они как М или L
Хотя на них 3xl написано- Недоліки:
- Не соответствуют размеру
- СергійВідгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 6XL. Колір: Різнобарвний
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 4XL. Колір: Різнобарвний
На 175 рост 130 вес, сели идеально, ненатирают.Буду брать ещё:)
- Переваги:
- Хорошо садяться на полных, ненатирают, адекватная цена.
- Животенко О***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: L. Колір: Різнобарвний
Нормальні якісні труси.
- Переваги:
- Гарна приємна на дотик тканина
- Недоліки:
- Ще не помітив
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: 3a 5minut. Розмір: 5XL. Колір: Різнобарвний
Дуже швидко порвались по швах
- Недоліки:
- Неякісний товар