Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Гирлянда нить на батарейках Роса 50 LED USB 5м Мультицвет

Оцінка користувачів 3.71/5
  • Відгуки про товар продавця UKV-Mart
  • Эвелина М***
    Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Синій

Проблему вирішено

Гирлянда пришла с неисправностью-отпаянная !

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Різнобарвний

Ошибку исправили, прислали цветную гирлянду, спасибо!))

Переваги:
    хоронюшая гирлянда
  • Анна Б***

Заказали мультицвет, пришла белая гирлянда(((( Поттаченные деньги и время(((

Недоліки:
    прислали не то, что заказали
  • Кривошеева И***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 50. Колір світіння: Холодний білий

Не відповідає вказаній довжині!!!

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Товар не відповідає параметрам
    • Продавець  StarLight

Ірино, доброго Вам дня! Інформація щодо довжини даної гірлянди буде перевірена та після з Вами зв‘яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення цього питання та надання інформації. Будь даска, очікуйте.

• Ольга

Все прийшло вчасно. Працює. Але була без usb(, можна використовувати тільки з батарейками.
    прийшла в звичайному пакетику, а не коробці, це перше що вразило при отриманні)).

• Продавець  StarLight

Ольга, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Дар'я Г***

Все супер.

• Продавець  StarLight

Дар'я, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Алексей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Світозар. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Теплий білий

Використовую як аварійне освітлення. Освітлює приміщення досить не погано, батарейок вистачає надовго.

• Дмитрий Л***

Все чудово, але є нюанси. ) В характеристиках написано елементи живлення ААА, а насправді АА. Прийміть до уваги. )

Переваги:
    Все чудово світить.
    Недоліки:
    Немає.