Відгуки покупців про Дартс із флоку гра професійний для дорослих початківців набір класичний подарунковий спортивний дерев'яний флок мішень 45 см АН23018 + подарунок 6 гострих дротиків
- Олег И***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Допис до попереднього відгуку. Вчора при отримуванні товару виявив нестачу 3 дротиків. Написав відгук з зауваженням. Відразу зі мною звязався менеджер, вибачився і запропонував надіслати за рахунок магазину дротики, яких не було в комплекті. Сьогодні вранці я отримав ці дротики. Дякую магазину за оперативність вирішення проблеми і менеджеру за доброзичливість при спілкуванні. Магазин рекомендую.
- Продавець НОВОНЕЙМ
Вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук і розуміння. Ми дуже раді, що вдалося оперативно вирішити ситуацію та швидко доставити відсутні дротики. Особливо приємно знати, що Ви залишилися задоволені нашою роботою й нашим магазином загалом. Дякуємо за рекомендацію та Вашу довіру!
- Олег И***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Втретє замовляю цей товар. Перші два повністю задовольнили, товар відповідав опису. Зараз отримав інший дартс, інша упаковка, всього три дротика, замість 6 вказаних в описі і які були в перших двох замовленях. Перші дві дошки дартсу були важкі і доброї якості, а ця дошка легка. Віддав цей товар на подарунок, але є сумнів в його якості. А як продавець пояснить, що товар нн відповідає опису?
- Продавець НОВОНЕЙМ
Вітаємо! Дякуємо, що повідомили про ситуацію, та щиро перепрошуємо за неповну комплектацію. Можливо, під час пакування набір справді було недоукомплектовано. Звісно, ми додатково відправимо Вам відсутні дротики, адже це важлива частина гри.
Характеристики незмінні, постачальник змінив лише пакування, що є кращим, а також можуть бути незначні відмінності в окремих деталях, зокрема оновлена якість дротиків.
Нам дуже приємно, що Ви вже втретє замовляєте цей товар у нашому магазині, і особливо прикро, що цього разу виникла така ситуація. Наш менеджер уже пише Вам в особисті повідомлення, щоб допомогти якнайшвидше вирішити питання.
- Олег И***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Відповідає опису. Важкий. Доставка після замовлення майже тиждень. Дротик якщо попадає в метал на дошці відлітає в бік, треба враховувати і класти на підлогу захист, бо буде слід від дротику. Грати приємно. Дякую за доставку. Рекомендую.
- Продавець НОВОНЕЙМ
Доброго дня! Дякуємо за ваш детальний відгук і рекомендацію.
Раді, що товар відповідає опису та вам приємно ним користуватися. Також дякуємо, що поділилися корисним зауваженням щодо використання дротиків — це може бути важливо для інших покупців.
Перепрошуємо за тривале очікування доставки. Обов’язково врахуємо цей момент у подальшій роботі.
Бажаємо приємної гри!
- Василий Б***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Дуже довго йшла посилка(тиждень). Приїхало все ціле у гарному стані. Дякую.
- Продавець НОВОНЕЙМ
Вітаємо! Раді, що Ви залишились задоволені дартсом - бажаємо приємного дозвілля!
На жаль, доставка на точки видачі Rozetka від 3 до 7 днів складає зазвичай, саму доставку здійснює перевізник Rozetka.
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Дартс гарної якості.не жалію що придбав в цьому магазині.дякую.
- Продавець НОВОНЕЙМ
Вітаємо! Щиро вдячні за Ваш відгук. Нам надзвичайно приємно знати, що якість нашої продукції та сервісу виправдала Ваші очікування!
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Все добре. Дякую
- Яна З***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Все прийшло швидко)
Дуже гарний дартс
Рекомендую - Олена С***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Придбали для подарунку. Посилка прийшла дуже швидко, товар якісний, ціна доступна. Буду мати на увазі при виборі подарунка, коли буде така потреба і рекомендувати іншим. Дякуємо.
- Переваги:
- Норм
- Біль М***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Беремо на подарунок вже третій. Дуже якісний дартс!
- Переваги:
- Великий. І для дорослих, і для підлітків.
- Недоліки:
- Не виявили. Купували на подарунок
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Норм.
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Дартс норм
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Якісна збірка, всі деталі надійно закріплені! Чоловік задоволений подарунком!
- Переваги:
- Ціна. Якість. Матеріал
- Недоліки:
- Не побачили
- Віталіна М***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Солідний, гарний дартс)
Матеріал хороший, дартс дуже швидко відновлює форму поля. Тому служити довго, сподіваюсь.- Переваги:
- Матеріал
- Недоліки:
- Не побачила поки
- Продавець Велотревел
Дякуємо за зворотній зв’язок. Будемо раді співпрацювати з вами ще
- Степан Н***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Крута річ, особливо на подарунок. Або і просто в кабінет))
- Переваги:
- Виглядає дуже вінтажно)
- Недоліки:
- Поки нема
- Продавець Велотревел
Дякуємо за ваш схвальний відгук!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
класний дартс) дуже сподобався)
на подарунок те що треба :)
ще й доставка безкоштовна)
Дякую)- Переваги:
- ціна/якість
Дякуємо за замовлення!
- Святослав Б***Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН
Все вчасно доставили, товар хороший, продавець відповідальний. Рекомендую!
- Продавець ЛІОН
Добрий день, дякуємо за Ваш відгук!
- Костянтин О***Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН
Тестували 5 днів: дуже добре та охайне виконання, важкий і міцний. Отримали велике задоволення від гри!
- Переваги:
- Захоплює
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: ЛІОН
Все чудово, доставили швидко
- Христина С***Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН
Все супер
- Тарас Ю***Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН
Так все супер!!!
- Переваги:
- Великий круг
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН
Сама дошка непогана, дротики гарні, грати приємно, все чудово окрім того що кріплення для підвішування дошки продавило на ній же вм'ятину, це не критично, грати не заважає, але хотілося б це зазначити, можливо для тих хто обирає на подарунок це буде мати значення
- Єлизавета Б***Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН
все супер, дартс просто бомба, величезний, зручний, все сподобалось, пізніше замовимо щось ще обов'язково
- Переваги:
- Великий, двосторонній, металевий корпус, гарні дротики
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН
Бомбезно ! Хороша якість. Рекомендую.
Відправили душе швидко- Переваги:
- Якісний
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН
Качественный дартс, и дротики такие как нужно, всё супер, понравился!
- Переваги:
- Сделано из качественного материала
- Недоліки:
- Цифры странно расположены (зеркально, верх ногами)