- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Розмір: 38
Класні ковзани))) Повністю задоволена)
- Елушенко М***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Розмір: 41
Ковзани купила спочатку собі, а потім такі ж самі дитині. Якістю задоволені, на лід ходили вже декілька разів.
- Переваги:
- Бюджетний варіант
- Недоліки:
- Незнайдені
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: PULSE-Time. Розмір: 43
Ковзани чудові. зима була не морозна, але 5 разів вдалося покататися на льодовому озері. Були в авто, але їх вкрали, мабуть теж комусь сподобались. Буду замовляти ще раз)
- Переваги:
- колір, якість, зручність.
- Недоліки:
- відсутні
- Денис Ю***Відгук від покупця. Продавець: A-DRON. Розмір: 41
- Переваги:
- 1 раз прокатнутса хватит
- Недоліки:
- После первого катания пятка отклеилась от подошви
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: WearZone. Розмір: 41
Розчарування після першого катання
Купив ці ковзани з надією на комфорт і підтримку, але вже після 10 хвилин на льоду правий ковзан "здався". Матеріал корпусу просто зігнувся, і нога залишилась без жодної фіксації. Відчуття, ніби ковзан втомився раніше за мене. Погано тримають ногу з самого початку, а далі — ще гірше. На жаль, конструкція не витримує навіть базового навантаження. Не рекомендую, можна дуже сильно травмуватися. Яка ціна така і якість.- Переваги:
- Недоліки:
- Матеріал корпусу тримає ногу перші 10 хвилин
- Белогаш С***Відгук від покупця. Продавець: COD-SPORT. Розмір: 42
Сегодня прокатилась в обновке. Это второй мой выход на лёд в жизни. По сравнению с первым (коньки напрокат) - я сразу стала "катится"! Конечно, и свой прогресс играет роль, но - конёчками я довольна! Мне кажется, что для любителя это прекрасный бюджетный вариант!
- Переваги:
- Коньки катят! Чёрные, стильные!
- Недоліки:
- Широковаты на узкую стопу - спасает носок!
- Белогаш С***Відгук від покупця. Продавець: COD-SPORT. Розмір: 42
Заказала 42 размер на мой полный 40 (немецкая обувь всегда größe 40). Сначала показалось большие, но на носок вроде удобно. Зашнуровала, стала - устойчивые, удобно. На днях опробую на льду, допишу отзыв или оставлю новый. Да - ожидающие на Новой почте сразу обратили внимание, что отлично смотрятся, приятно)))
- Переваги:
- Удобные, устойчивые
- Недоліки:
- Пока не знаю...