- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним
Прийшов стілець без однієї ніжки. Ми вкрай розчаровані.
Представник постачальникаДобрий день,Тетяна. Шкода, що трапилась така ситуація. Приносимо вибачення. Для виправлення ситуації зверніться, будь ласка, у сервісний центр: + (380) 44 507 10 10. Раді будемо допомогти. Дякую.
Представник постачальникаДякую. Для вирішення питання клієнту порекомендували звернутися у сервісний центр: + (380) 44 507 10 10.
- Юлия Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-бірюзовий
Стульчик крутий! Зручний, гарний, легкий, без проблем витримує дорослого 55 кг.
Трохи їздить по ламінату, буду пробувати силіконові наклейки.- Переваги:
- Все перераховане
- Недоліки:
- Слизький на ламінаті
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо Вам за відгук!
- Анастасія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий/Бежевий/Блакитний
З цієї серії також маю табурет і лавку. Табуретки мало того, що ковзають ніжками, так і з табуретки за рахунок трохи випуклого сидіння легко зісковзує дитина. Ці ж стільці мають увігнуте сидіння, тому з них не падають.
- Переваги:
- Великий вибір кольорів, легко збираються
- Недоліки:
- Слизькі ніжки, але саме на моїй підлозі це не заважає
- Лілія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним
Стілець дуже сподобався . Дуже затишний , комфортний, колір приємний . Щодо пакування. Заклеєно. Але навіть розпакувавши все що можна подивитись, це чи повна комплектація. Адже ніжки вставляються наглухо. І розібрати стілець потім, то тільки роздовбати. Інформація буде корисна тим хто вирішить зекономити купити бу в гарному стані як кажуть. Якщо по пересилці і кажуть що спакували чи вже спаковані то скоріше стіл і стілець пошкоджені, я не уявляю як їх розібрати не використовуючи варварські методи. Я так ледь не "зекономила".
- Переваги:
- Міцна якісна конструкція
- Недоліки:
- Можливо гумові вставки на ніжках були б не зайві. Але для нас це не принципово.
- Евдокия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-бежевий
Нажаль, до пункту видачі стілець приїжджає в запакованій наглухо коробці…відкрити її і подивитися -не дозволили , бо тоді буде пошкоджено упаковку- я відмовилася від замовлення. Хотіла «приміряти» на нього дитину -спеціально малого в Розетку приперла -але не судилося))
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим
стільчик пречудовий. дуже легкий. якісний і зручний. син сидить на ньому залюбки. інколи сидить хтось з батьків, міцний.
- Переваги:
- легкий
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним
Купили в комплекті зі столом. Якісний пластик, дитина в 1,4 може сама сісти на стілець. Зручний, гарний.
- Переваги:
- Якість, безпечність.
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з червоним
Гарненький стільчик, брав разом зі столом з того ж набору. Малій дуже сподобався, сидить за ним цілий день. Стілець легко чиститься, вага ідеальна - і донька його легко підіймає і достатньо ваги щоб він стояв стійко. Без жодного скрипу витримує дорослого 70кг.
Спочатку давила жаба віддавати майже 900грн за стільчик, але тепер розумію, що він вартий кожної гривні.- Переваги:
- Міцний, оптимальна вага, легко чиститься
- Недоліки:
- Не роздають безкоштовно)
- алла к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-бірюзовий
чудовий стільчик
- Переваги:
- легкий в догляді, зручний
- Недоліки:
- не знайшла
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним
Чудовий стільчик для дитини. Можна сідати і дорослому до 100кг.
- Переваги:
- Міцний, легкий, зроблений із якісного пластику
- Недоліки:
- Пластикові ніжки ковзають по ламінату, потрібно доклеювати наліпки з войлоку
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з зеленим
Чудовий стільчик. В міру важкий, донька сам його носить. В 2 роки (92см зріст) ніжки до підлоги не дістають. Зручно мити від олівців. :)
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Стульчик очен удобный. В 1,8 месяцев ножки не доставали до пола. Сейчас нам почти 2 годика. Идеально! Стульчик устойчивый. Брала комплектом со столиком, в теперь ещё дозаказала лавочку. Лучшие рекомендации!
- Сахненко И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Устойчивый и красивый стульчик. Дочке очень понравился.
- Переваги:
- Лёгкий, устойчивый
- Недоліки:
- Не обнаружили
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним
Пришел стульчик не в цвет столика,хотя спрашивал продавца.Сказали цвет будет бело голубой,а по факту серо синий.
- Переваги:
- Качество отличное.
- Недоліки:
- Дальтонизм у комплектовщиков.
Представник постачальникаСергій, добрий день.
Кожен стільчик відрізняється кольорами та має індивідуальний код. У відповіді на питання, ми писали, що на фото зображений стільчик - з сірими ніжками, голубий з білим, який має артикул 880108. Стільчик блакитний з білими ніжками має артикул 880104 (якщо є в наявності). На одній сторінці товару, може бути представлено кілька варіантів кольорів. При натисканні на обраний колір, автоматично змінюється артикул товару.
- Алена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Отличный устойчивый стул!
- Переваги:
- Ребёнок в 1,1 сам может залезть и сесть, устойчив, не острых углов!
- Недоліки:
- Пока не выявлено
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з зеленим
Прочный, удобный, без запаха
- Переваги:
- Прочный, удобный, без запаха
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Классный стул. Качественный пластик, не воняет. Отличный цвет, не прям красный, а морковный больше. Стоит своих денег.
- Переваги:
- Качественный пластик, не воняет
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Качество и удобство на высоте, прочный, безопасный
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Чудовий стільчик, легенький та зручний. Дуже симпатичний. Синові 1.9 років, ноги трохи не дістають підлоги. Але з задоволенням сидить і грається або їсть за столом.
- Віталіна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з зеленим
- Переваги:
- Безпечний, зручний, легкий
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим
Отличный стул
- Переваги:
- Красивый, качественный и устойчивый
- Алина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим
- Переваги:
- Отличное качество и внешний вид. Устойчивый и правильно поддерживает спинку
- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим
Спасиьо большое за стул. Качество пластика супер!!!! Ребенок счастлив. Сборка простая ребенку 3г под силу. Рекомендую всем. Мы спустя 2 года мучений с деревянными стульями нашли именно то что нам нужно!!!! Так же в дополнение взяли стол той же фирмы, качество такое же. Теперь ребёнку нравится сидеть за столом и заниматься. Спасибо ещё раз!!!
- Переваги:
- Крепкий. Красивый. Качественный.
- Недоліки:
- Цена. Но за эти деньги мы покупали 3 года непонятные деревянные столы и стулья. Кароче лучше бы один раз купили этот комплект.
- Антон Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим
Стульчик просто супер. Покупали по акции. У нас еще доска для рисования этой фирмы. Выполнено все просто по высшему классу
Спасибо розетке за оперативную доставку.- Переваги:
- Качество на Высоте
- Уляна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим
Відмінний товар, якісний пластик, безпечна конструкція стільчика без гострих кутів! Дуже задоволені покупкою! Дякую!
- Переваги:
- Якість, безпека, легко і швидко складається.
- Поликанова М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з зеленим
Стульчик очень понравился. Крепкий пластик, интересный дизайн. Покупкой довольны!
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з зеленим
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з зеленим
Купила ребёнку на подарок. Очень удобный, без острых углов (что важно). Лаконичный дизайн. Спасибо)
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим
Стулчик супер! Красивы, удобный, устойчивый, что самое главное. Цвет бирюзовый и слоновая кость.
- Переваги:
- конструкция, качественный материал
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим
Ребёнок ростом 98см ещё не достает полностью ногами до пола, но очень комфортно сидит на нём. Устойчив
- Переваги:
- Удобен, лёгок по весу и в уходе
- Олена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Устойчивый, качественный, красивый стульчик. Мы покупали красный, на фото он более красный, чем вживую. В реальности цвет светлокрасный с морковным оттенком.
- Переваги:
- Устойчивый, лёгкий.
- Наталия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим
- Наталия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим
Цвет в реальности красивее, чем на фото (он бирюзовый в реальности).
- Переваги:
- удобное сиденье, легкий, красивый.
- Недоліки:
- не увидела.
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з зеленим
Какая высота стула?
- Наталия Ч***
с края примерно 26 см, а в середине 25см.(сделано выемкой, очень удобно)
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Очень качественный стул , ребёнку удобно сидеть. Спасибо Розетке за качественный товар.
- Сухаревская И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з зеленим
- Переваги:
- +легкий