- игорь л***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 42
Дуже гарно
- Продавець Life Style
Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо комфортного сезону!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 38
Все підійшло
- Продавець Life Style
Дякуємо за зворотній зв'язок. Бажаємо комфортного сезону!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 39
Рекомендую продавця!
- Переваги:
- Швидко зв'язався,швидка відправка.Товаром задоволені повністю!Щиро дякую
- Продавець Life Style
Дякуємо за зворотній зв'язок. Раді, що Ви високо оцінили роботу нашого магазину. Бажаємо ще більше вдалих покупок у майбутньому!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 40
Все чудово. Мамі підійшли.
- Переваги:
- Теплі. Зручні.
- Продавець Life Style
Дякуємо за зворотній зв'язок. Раді, що Вам сподобалося взуття від нашого магазину. Бажаємо теплого та комфортного сезону!
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 42
Ок
- Продавець Life Style
Дякуємо за зворотній зв'язок. Комфортного Вам сезону!
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 42
Бурки підійшли. Дякую. Відправили вчасно, перед відправкою зателефонували уточнили розмір ітд. Рекомендую всім звертатись і купувати товар тут
- Переваги:
- Вічливі, чуйні. Бурочки гарні, теплі, підійшли за розміром
- Продавець Life Style
Дякуємо за відгук. Раді, що Вам сподобалася модель від українського виробника. Сподіваємося, що Вам буде комфортно та взуття прослужить довго. До нових замовлень!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 39
Дуже зручні, м які та теплі бурочки для старенької. Повномірні та широченькі. Дякую продавцеві за чуйність та турботливе ставлення.
- Переваги:
- Дуже гарні на вигляд і комфортні.
- Недоліки:
- нема
Відповідність повноті
Широке
Відповідність розміру
Відповідає
- Продавець Life Style
Дякуємо за звротній зв'язок. Раді, що Вам сподобалася модель від українського виробника. Сподіваємося, що Вам буде комфортно та взуття прослужить довго. До нових замовлень!
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 41
Швидко, якісно. Брали розмір в розмір. Рекомендую продавця. Купили дві пари різних розмірів, все підійшло.
- Переваги:
- Добре пошиті, теплі, м'які, відповідають ціні.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 39
Заказували батькам дві пари різних розмірів. Товар відповідає завленому, виготовлені акуратно,розмір іде в розмір не більш і не меньш. Дуже швидко прислали, з'язались по телефону.
- Переваги:
- Тепленькі, м'якенькі, легенькі, підошва ,,тракторна,, не скользюча
- Недоліки:
- Сергей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 37
Заказала на размер меньше, по отзыву, что нужно брать меньше, лучше брать свой размер, они полномерные, вместо 38 размера, заказала 37, под тонкий носок можно носить, и то, пальцы немного упираются, советую брать свой размер. Когда мороз, в доме холоднее, у нас 11 градусов в комнате, не скажу, что прям очень они тёплые, лучше носить под тёплый носок, жалею, что не заказала свой 38 размер, под тёплый носок не могу носить, только с тонким.
- Недоліки:
- Не очень тёплые, когда мороз.
- Продавець Life Style
Дякуємо за ваш відгук. При підтвердженні замовлення наші менеджери завжди звертають увагу на заміри устілки. Дана модель повномірна та досить широка, і може по різному сидіти на вузькій та середній по підйому нозі.
- Лариса О***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 41
Покупали для свекрови, ей очень понравились
- Переваги:
- Хорошего качества
Відповідність повноті
Широке
Відповідність розміру
Відповідає
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 38
Дуже хороші, теплі. Можна замовляти на розмір менше, бо йдуть на розмір більше, принаймні, 38 розмір ніби як 39.
- Переваги:
- Якісно пошиті. Ширину можна регулювати липучкою. В моделях на змійці це неможливо. Тому спеціально обрала на липучці, начитавшись відгуків.
- Недоліки:
- 38 розмір на мій 37,5 завеликий, хоча вказано, що довжина 24-24,5 см. Вони завеликі не лише по устілці, але й зверху. Зверху ширина регулюється липучкою, що дуже добре. На товсті шкарпетки буде чудово
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 39
Я купляю мамі вже другий раз дуже все добре
- Инна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 39
Бурки брала для офиса,на холода.Тёплые,удобные,приличные.Брала 39р.по стельке 25см(такую ношу обувь), мне были большие.Без проблем мне поменяли на 38р.Они полномерные.Главное не ошибиться с размером.Обмен будет,но за ваш счет.Рекомендую.
- Переваги:
- Удобные,теплые.
- Недоліки:
- Не обнаружила.