Відгуки покупців про Жіноча парасолька мікро механічна Zest 55516_11
- Сташевская М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з сірим та бордовим
Видела один негативный отзыв про этот зонтик, но решила рискнуть заказать. И не прогадала! Покупкой очень довольна. На первый взгляд, зонт действительно кажется "хлипким", но негативного влияния на эксплуатационные качества лично я не заметила. К нему надо привыкнуть-приловчиться: например, не всегда с первого раза фиксируется "крайнее" положение ручки (из-за большого количества сложений) - надо его дотягивать до щелчка, и тогда всё ОК. Ну а главное его достоинство (из-за чего и купила) - это размер. Такой малыш не займёт много места в любой миниатюрной женской сумочке, тогда как в разложенном состоянии - это полноценный зонт метрового диаметра.
#МойЛук - Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетово-блакитний
зонтик волшебный, как "всегда носить с собой на всякий случай" незаменим. Но при это полотно при ветре может отрываться от спиц, приходится пришивать обратно.
- Переваги:
- крошечный очень лёгкий и симпатичный зонтик
- Недоліки:
- слабые петельки, которыми полотно крепится к спицам
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із жовтогарячим
Очень яркий и красивый. Выглядит прочным и добротным. Рекомендую)))
- Переваги:
- Малюсенький и очень лёгкий
- Едуард М***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Купляв мамі на днюху, дуже їй сподобався своїм дизайном, не згинаєтья під натиском вітру що дуже важливо, швидко сохне і складається до мініатюрних розмірів що дає можливість покласти в жіночу сумку, ручка зручна, не вискальзує з руки
- Переваги:
- Гарний на вигляд, чудово складається і кладеться в сумку, тримає вітер в вітрову погоду
- Недоліки:
- Поки не побачила
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з бежевим
- Переваги:
- Оооочень маленький и плоский. Влезет в маленькую женскую сумочку, клатч, даже в карман) Приятная расцветка.
- Недоліки:
- Долго выкладывать складочки ткани, чтобы вложить в чехол. Но я нашла решение, вкладываю в чехол от старого стандартного зонта, он абсолютно новый и красивый... Почему нет? И быстро)
- Россада В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із синім
Дружині подобається
- Переваги:
- Маленький,легенький, гарно розкладуєтья і складається
- Недоліки:
- Поки не найшли
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетово-блакитний
У меня несколько таких зонтов, только разных расцветок для всей семьи. Маленький, легкий, крепкий. Помещается в любую сумку и детский рюкзак. Рукомендую!
- Переваги:
- Очень легкий и маленький, но в то же время надежный
- Саша Х***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рукоятка из пластика очень удобно лежит в руке. Зонт складной автомат, открывается кнопкой на рукоятке, а складывается вручную. Кнопка срабатывает мягко с легким щелчком . Механизм срабатывает мягко и пружинисто. Спицы при порывах ветра бывает что и выворачивает наверх, но механизм так рассчитан, что серьёзных последствий нет.
- Переваги:
- Высокое качество и надёжность
- Олег К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Качественный зонт, просто идеально поднимает настроение в пасмурную погоду. Зонт довольно таки легкий, хорошо защищает от дождя и ветра. Очень довольный покупкой!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
зон механічний за рахунок цього він невеликого розміру. Якщо думаєтте що подарувати жінці купіть їй такий зонт
- Переваги:
- купила у квітні 2021 проблем не має, зон дуже легкий, маленький та зручний. Мені подобається
- Недоліки:
- відсутні
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з сірим та бордовим
Отличные зонтики, легче телефона! Эти зонтики носят в сумке все мои подруги. родственницы и коллеги. Прошлый такой зонтик верой и правдой прослужил 5 лет. К сожалению, потеряла. Пришлось купить новый. Абсолютно незаменимая вещь для любительниц кросс-боди. Не надо думать брать с собой зонт или не брать, он просто всегда кармашке сумки.
- Переваги:
- легкий, компактный, долговечный
- Недоліки:
- в ураган не спасет
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Олена Б***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з бежевим
Довго думала перед покупкою. Замовила два таких, але різного кольору. Ціна не мала, але чи варто було купувати за такі гроші? Я скажу, що так. Зонт дуже зручний. Особливо для жіночої сумочки або маленького рюкзака. Він легенький. Користуватись легко і просто. Матеріали міцні, думаю прослужить довго. Колір дуже гарний
- Переваги:
- Зручність, маленький розмір
- Недоліки:
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з сірим та бордовим
Довго думала перед покупкою. Замовила два таких, але різного кольору. Купувала на подарунок. Ціна не мала, але чи варто було купувати за такі гроші? Я скажу, що так. Зонт дуже зручний. Особливо для жіночої сумочки або маленького рюкзака. Він легенький. Користуватись легко і просто. Колір дуже гарний, універсальний, підійде до всього
- Переваги:
- Зручність, компактність, розмір, колір
- Елена С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
Муж купил на подарок, мне очень понравилось качество ткани, цвет. Рекомендую.
- Переваги:
- Качество материала, цена
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із жовтогарячим
Лёгкий, практичный
- Ригайло М***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з бежевим
Парасоля дуже міцна і зроблена якісно. Має зручну ручку. Також вона велика і точно не змокнути.
- Allex 1***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
- Петрюченко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із жовтогарячим
Гарний зонт, брався на подарунок, отримувачу сподобався))
- Переваги:
- Маленький, поміщається ледь не у кишеню
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із синім
Користуюсь майже рік, задоволена.
- Переваги:
- Вага таки 180 грамів!
- Недоліки:
- все влаштовує
- Представитель компании
Спасибо за отзыв.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Отличный зонтик. Как раз то, что я искала. Очень маленький и легкий. Можно носить в сумке, не задумываясь о погоде.
Хорошо открывается и закрывается. Отлично выдерживает ветер, даже не ожидала. Шла час под дождем с сильным ветром - зонт ни разу не вывернуло.
А вот расцветка немного отличается от фото. На экране зонт выглядит скорее сиреневым, а в реальности он таки серый, как написано в описании. Но рисунок все равно хорош.
Спасибо Розетке!- Переваги:
- Маленький
- Недоліки:
- Пока не нашла
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Зонт маленький, хороший, для сестры, которая не любит носить тяжелое в рюкзаке, в самый раз!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з жовтим
поотрывалось половина креплений к спицам.
- Переваги:
- типа компактный и легкий
- Недоліки:
- цена не соответствует
- Лілія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з жовтим
Парасолька бракована, без ручки. Користуватися неможливо
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний із жовтогарячим
Якість жахлива. Ручка хитається, відкривається з потугами. Виглядає дешево.
- ГостьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з сірим та бордовим
зонтик ужасный, не оправдал надежды
за такую цену ожидала лучшего
ткань натянута слабо, крепления ужасные
если выйти с таким зонтом на улицу в дождь, сразу поломается =(- Переваги:
- отсутствуют
- Недоліки:
- плохие крепления
- Назар Г***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Удобная вещь для постоянного ношения с собой: почти ничего не весит. У зонта очень удобная круглая ручка с удобной выемкой посередине. Держать ее комфортно и большой мужской рукой, и более миниатюрной женской. Ручка из гладкого пластика, однако не скользит, возможно, из-за небольшого веса изделия. Он довольно широкий, не мнется, липучка качественная, прочная, пришита отлично.
- Переваги:
- Крепкий, надежный, миниатюрный зонтик
- Светлана О***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Подарили зонт на день рождения. Отличный вариант для поездок, когда вес рюкзака имеет значение! И как отпугиватель дождя тоже супер)) Но зонтик в раскрытом виде совсем небольшой, только для одного человека, и то впритык.
Красивая расцветка, миниатюрный в собраном состоянии. В первый же день протестировала, свои функции выполнил!- Переваги:
- Компактный, легкий
- Недоліки:
- Небольшой купол зонта
- ЛюдмилаПродавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Загалом, парасолька досить легка, діаметр хороший, красива, зі зручною ручкою, свої прямі функції виконує.
- Переваги:
- красивий і стильний аксесуар
- Недоліки:
- нема
- Елена В***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з жовтим
Купувала собі і на подарунки близьким. Всі задоволені, парасольки красиві і якісні. Швидко сохне, легко відкривається і закривається, яскравий і позитивний
- Переваги:
- Відмінна якість
- Anna К***Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Посмотрела этот зонт живьем, когда выбирала свой в магазине. Зонт отличный, но очень плохое качество принта - рисунок бьется "пикселями". Такое впечатление что маленький рисунок растянули на большую площадь. Для меня это повод его не покупать.
- Переваги:
- Маленький и легкий
- Недоліки:
- Плохое качество принта