- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Spicee. Довжина шнурка: 100. Колір: Білий
Дуже зручні шнурки, взуття виглядає охайно і нічого не потрібно зав’язувати. Легко встановлюються, добре тримаються й не розтягуються
Гарного дня!
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Spicee. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Шнурки дуже зручні, не треба зав’язувати, взуття тримається надійно. Фіксатори працюють добре, еластичність оптимальна. Просто й практично
Гарного дня!
- Артём П***Відгук від покупця. Продавець: Spicee. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Отличный товар, шнурки идеально подошли к кроссовкам , закажу ещё несколько пар!
- Переваги:
- Хорошо тянутся , подошли к кроссовкам
- Продавець Spicee
Гарного дня!
- Ревуцька М***Відгук від покупця. Продавець: Spicee. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Класні шнурки, гарна якість, підходить для різного виду взуття, дякую за швидку доставку!
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Spicee. Довжина шнурка: 100. Колір: Чорний
Продавец быстро связался и быстро доставил
Рекомендую)- Переваги:
- Хорошие шнурки
Доброго дня!
Дуже дякуємо за відгук. Приємного користування)
Гарного дня!
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: CF_SHOP. Довжина шнурка: 100. Колір: Білий
Шнурки дуже класні. Еластичні. Відправили швидко і без передплати.
Гарного дня!
- КсенияВідгук від покупця. Продавець: CF_SHOP. Довжина шнурка: 100. Колір: Білий
Шнурки сподобались, зручні, замовляла не один раз. І надіслали досить швидко
- Переваги:
- Зручно
Гарного дня!
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: CF_SHOP. Довжина шнурка: 100. Колір: Білий
Чудові шнурки.
- Переваги:
- Гарні і практичні. Беру не вперше. Професійне обслуговування.