Відгуки покупців про Рюкзак переноска для тварин з ілюмінатором, сірий принт Ведмежата 33*22*42 CS1112 + Подарунок Кігтеріз для собак та котів CS-1100A

Оцінка користувачів 4.83/5
  • Ілона

На кота 7,5 кг підійшов, виглядає цікаво

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Їх немає
    • Продавець  CS Trading

Дякуємо за відгук

• Елена М***
    Відгук від покупця. Продавець: CS Trading

Отличный рюкзак, просторный , по бокам сетка и отверстия для воздуха , кот средний размеров влез и даже место осталось на второго такого же , я довольная покупкой , единственное ,что меня расстроило ,так это запах , думаю скоро выветрится и трещина в 1,5 см сверху на рюкзаке, на почте при осмотре сразу не увидела , а домой пришла и обнаружила , смутило и то , что хрупкий пластик , а в коробку ничего не положили кроме ленты от наклеек , могли бы и бумагу положить или пузырку, товар ведь оказывается хрупкий !

Переваги:
    Просторный , такой как на фото по расцветке , прочный материал спинки
    Недоліки:
    Запах рюкзака и насадок , очень слабый спереди пластик ,была трещина
    • Дмитрий

Здравствуйте, скажите пожалуйста, запах выветрился у рюкзака или все также пахнет дурно пластик? Переживаю за кошечку, ей дышать этим..

• Наталия С***
    Відгук від покупця. Продавець: CS Trading

Зпереду рюкзак пластиковий, намальовані ведмедики. По боках внизу є сітка і зпереду є ілюмінатор з 3 невеликими отворами, або пластикова сітка, щоб тварина дихала. Рекомендую.

Переваги:
    Зручність. Ціна. Швидка доставка.
    • Продавець  CS Trading

Зручностей Вашому улюбленцю. Дякуємо за відгук, завжди раді Вам. З повагою, CS Trading

• Катерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: CS Trading

Загалом ми задоволені, просторий. Звісно мої кошенята не дуже полюбляють сидіти в рюкзаку, та ми сподіваємося , що так їм буде трошечки зручніше у дорозі. Дякуємо

• Продавець  CS Trading

Дякуємо за ваш відгук, користуйтесь з задоволенням!

• Алла
    Відгук від покупця. Продавець: CS Trading

Гарний рюкзак. Достатньо великий.

• Продавець  CS Trading

Дуже приємно, користуйтеся із задоволенням Дякуємо за відгук. З повагою, CS Trading

• Анастасія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: CS Trading

доволі просторий і зручний, котику подобається )

• Продавець  CS Trading

Дякуємо за відгук, зручностей Вашому улюбленцю, завжди раді Вам. З повагою, CS Trading