Відгуки покупців про Скатертина вінілова ажурна біла Хорс-М коло 180см(208)
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Lightlife. Розміри: Ø 180. Колір: Білий
Термін експлуатації 1,5 місяця дуже ніжна , рветься ....
- Недоліки:
- Нерекомендую
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: SOLAR LACE. Розміри: Ø 180. Колір: Білий
Достойный продавец, отличный ассортимент, вежливое обслуживание. Однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Скатерть полностью соответствует описанию и фото.
- Недоліки:
- Пока не обнаружила.
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: SOLAR LACE. Розміри: Ø 180. Колір: Білий
Замовляю не вперше. Завжди все швидко, приємне спілкування, якісний товар. ДЯКУЮ!
- Переваги:
- Товар якісний.
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: SOLAR LACE. Розміри: Ø 180. Колір: Білий
Товар віповідає заявленому. Вчасна відправка.
- Фатима Г***Відгук від покупця. Продавець: SOLAR LACE. Розміри: Ø 180. Колір: Білий
Рекомендую. Очень красивая скатерть, ажурная. Размер соответствует. Доставка быстрая. Спасибо менеджеру за оперативность и внимание.
- Переваги:
- Красивая.
- Наталя Т***Відгук від покупця. Продавець: SOLAR LACE. Розміри: Ø 180. Колір: Білий
Очень красивая, большая. По-богатому. Рисунок словно вывязан крючком. О том, что она виниловая, понимаешь только тогда, когда возьмешь ее в руки. РЕКОМЕНДУЮ.
- Переваги:
- Шикарная
- Недоліки:
- после распаковки, незначительный запах винила, который быстро улетучивается
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: SOLAR LACE. Розміри: Ø 180. Колір: Білий
Порвалась при первом прикосании к ажурному элементу,газета прочнее (
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество материала
- Продавець SOLAR LACE
Здравствуйте! Нам очень жаль, что Вы остались не довольны. В течение дня наш менеджер позвонит Вам для выяснения обстоятельств