- Егор Л***Відгук від покупця. Продавець: DINAVI
Норм
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Ні
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: DINAVI
Паста була потрібна для полірування нержавійки. Вийшло ідеально.
- Переваги:
- Якіть.
- Катерина Я***Відгук від покупця. Продавець: DINAVI
Не зподобалося взагалі
- Переваги:
- Не виявила
- Недоліки:
- Нічого вана не чистить золото не блищить взагалі стара паста була хороша це не такої якості як колись
- Продавець DINAVI
Дякуэмо за відгук.
Нажаль Ви підібрали не ту пасту що Вам була потрібна, тому вона і не дала Вам бажаний результат.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: DINAVI
Свої задачі виконує, відправка швидка
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: DINAVI
Отличная паста.
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: DINAVI
Класс
- Инна П***Продавець: DINAVI
Прийшов товар в пластмасовій коробочці, без надпису, що це і як цим користуватись. І ціна замість 99 грн, чомусь 121. Товар не відповідає тому, що пропонують.
- Продавець DINAVI
Добридень. Нам цікаво, як ви можете розмірковувати про якість товару, яким ви навіть не користувалися. Якщо ви замовляєте засіб для полірування, то маєте хоча б приблизно розуміти як це працює. Інформації в інтернеті по роботі з пастою нескінченна кількість. Більше того, відсутність наклейки на упаковці не є показником якості товару. Також паста більшої ваги йде взагалі в поліетиленовому пакеті. І ви хочете сказати, що там взагалі жодної якості. Знаючі люди купують і залишають лише позитивні відгуки.
- Продавець DINAVI
Могли просто сказати, що вас не влаштувала вартість доставки, порівнянна з вартістю замовлення - так було б людям зрозуміло. За вартістю доставки - ви повинні були знати, що за післяплату служба бере відсоток за переказ грошей. У вашому випадку нам все зрозуміло – вартість товару 99грн + Доставка 70грн + Комісія за переказ грошей 21,98грн. Дуже дивно, що ви про це не знали.