- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 14 см. Основний колір: Прозорий
Зручний, маленький, кришка ціла і добре закривається, зручно зберігати їжу
- Переваги:
- Маленький
- Недоліки:
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 14 см. Основний колір: Прозорий
Мені сподобалась, якщо треба шось із запахом закрити і в холодильник поставити - це саме то.
- Переваги:
- Зручна кришечка, і якість скла добротна
- Недоліки:
- Наталия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23 см. Основний колір: Прозорий
Рекомендую к покупке!
- Переваги:
- Качественный салатник
- Недоліки:
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23 см. Основний колір: Прозорий
Был бы отличный салатник, но крышку натянуть не так уж просто. Используем не только для салатов, а как будет для сбериганич еды в холодильнике. Диаметр 23 см большой. Но и такой тоже нужно иметь. Заказали в добавок меньшего диаметра- 20 см. Ну и цена. Рельефный салатник Люминарк такого же размера, но без крышки, стоит более чем в 2 раза дешевле. Удивительно, что крышка, которую к тому же трудно надеть, может так увеличивать цену.
- Переваги:
- Функциональность, Люминарк, хорошо выглядит, стекло (безопасно для здоровья), можно без опасений накладывать горячую пищу
- Недоліки:
- Тяжело надеть крышку, цена
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23 см. Основний колір: Прозорий
Досить об'ємний, якістю задоволена.
- Переваги:
- Об'єм і наявність кришки
- Недоліки:
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 12 см. Основний колір: Прозорий
Шикарні салатники
- Станіслав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 14 см. Основний колір: Прозорий
Чудові!
- Переваги:
- Зручні!
- Недоліки:
- Нема. Дякую!
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23 см. Основний колір: Прозорий
Отличное качество , упаковано пришло очень хорошо , и быстрая доставка..спасибо
- Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23 см. Основний колір: Прозорий
Дуже зручна кришка, і мисочка як раз на велику родину, щоб зберігати їжу в холодильнику!
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 17 см. Основний колір: Прозорий
Дуже хороший варіант для зберігання в холодильнику.
Отличное качество , быстрая доставка , хорошо упаковано . Одним словом спасибо
- Переваги:
- Хорошее качество
- Недоліки:
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23 см. Основний колір: Прозорий
гарна штука і кришка якісна - товста і трохи еластична
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20. Основний колір: Прозорий
Гарний салатник з кришкою
- Переваги:
- Має кришку
- Недоліки:
- Кришка дуже подряпана, відмінити товар не змогла, бо дуже потрібний був салатник, добре ,що кришка від попереднього залишилась
- Руслан Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 17 см. Основний колір: Прозорий
Все добре
- Недоліки:
- Не выявлено
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 17 см. Основний колір: Прозорий
Удобный салатник.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 17 см. Основний колір: Прозорий
В комплексі за таку ціну салатники класні. Користуюся щоденно.
- Переваги:
- Чудові салатники: функціонально, лаконічно, складаються один в один, герметичні кришки
- Недоліки:
- Є недоліки прозорості скла, як радіальні легкі смужки ближче до дна.
- Степан п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 14 см. Основний колір: Прозорий
Использую как контейнер для второго блюда на работу. Качество супер.
- Переваги:
- качество
- Недоліки:
- Юлія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 12 см. Основний колір: Прозорий
Один салатник пошкоджений, довелось відмовитись
- Таьяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23 см. Основний колір: Прозорий
Обнаружили треснутую крышку.
- Переваги:
- Недоліки:
- Битая крышка
- Станислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 17 см. Основний колір: Прозорий
Я вже залишав відгук,але не внесли його!? Жінці дуже сподобались- для холодцю, то шо треба!:))
- Переваги:
- Якісні і кришки теж!
- Недоліки:
Зручна і гарна- купив жінці на холодне,бо дві штуки йдуть у комплекті!Висота 8 см . об'єм 900 мл.
- Переваги:
- Якість і кришки нормальні- не знаю комусь не сподобались?!
- Недоліки:
- Немає!
- Станислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 12 см. Основний колір: Прозорий
Дуже гарненькі мисочки,кришки на них мають білий колір і м'який пластик,як і на всі -других об'ємів.Висота 5 см об'єм 300 мл.
- Переваги:
- Скло і не б'ються,якщо не спеціально кинуть!:))
- Недоліки:
- Немає,але погано,що обов'язково треба купляти 2 шт.
- Станислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20. Основний колір: Прозорий
Супер!Господиня буде задоволена!
- Переваги:
- Гарна і зручна!
- Недоліки:
- Немає.
- Станислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23 см. Основний колір: Прозорий
Гарна тарілка.Жінка дуже рада!
- Переваги:
- Гарна.Вироблена зі скла.Об'єм 2800 мл.Висота 10,5 см .
- Недоліки:
- Немає .
Дуже якісна і гарна річ!
- Переваги:
- Ціна по акції і скло.Об'єм 1800 мл,висота 9 см.
- Недоліки:
- Немає.
- АнатолийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 14 см. Основний колір: Прозорий
Напевно брак кадрів та гонитва за прибутком присутні і в Розетка.
Кришка тріснута в 3-х місцях.
Салатнтник перепакований без штрих-коду.
Значить зроблено свідомо.
Дуже погано. - Валентина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 14 см. Основний колір: Прозорий
Зручний,гарний,сподобався!
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Елизавета Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 14 см. Основний колір: Прозорий
Салатний норм але кришка тріснута
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 14 см. Основний колір: Прозорий
Тріснута у двох містах кришка
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 14 см. Основний колір: Прозорий
Гарний салатник. Усе прийшло ціле.
- Переваги:
- Luminarc це завжди якісний товар
- Недоліки:
- Нема.
Приїхав с кришкою потріскана у двох містах
- Недоліки:
- Плівки багато щоб не бачили брака
- Жанна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 17 см. Основний колір: Прозорий
Отличный салатник
- Переваги:
- Крышка
- Недоліки:
- Константин П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 17 см. Основний колір: Прозорий
Очень слабые крышки, лопнула через пару дней
- Тетяна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 12 см. Основний колір: Прозорий
Люблю товари цього бренду. Посуд гарний, якісний, розмір невеличкий.
- Переваги:
- Ціна по акції, з кришками.
- Недоліки:
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 23 см. Основний колір: Прозорий
- Тамара К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: Ø 12 см. Основний колір: Прозорий
Я купила 24/11 6 салатниц с крышками. У одной из салатниц под крышкой есть едва заметный брак, соскол. Хотелось бы заменить бракованную салатницу.
- Лена
посилання возврат