- Карина М***Відгук від покупця. Продавець: APEYRON. Колір: Прозорий. Об'єм: 60
3 зірочки ставлю лише за красоту, взагалі це не кришталь, потрібно вказувати, що це скло, і може десь 5% лише кришталь
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 60
Гарненькі і зручні. Брала до набору таких же келихів. Дуже задоволена!
- Переваги:
- Гарні. Зручні
- Недоліки:
- Не виявила
- Діана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 60
Ну дуже гарні чарки, вони мають гарний, святковий вигляд. "Розетка" дякую за гарне, безпечне паркування. Одразу видно професіоналізм з Вашого боку.
- Переваги:
- Якість відмінна
- Недоліки:
- Жодних
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 60
Дуже гарні та зручні чарки. Виглядають святково!
Залишилась задоволена замовленням! - Наталія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 60
Замовляла для родичів під свято, гарно вийшло. Якраз по акції брала. Родичі попросили ще один такий набір купити. Тож рекомендую.
- Валерія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 60
Классные рюмки, в живую смотрятся намного шикарнее, брала в дополнение к бокалам и стаканам, набор получился бомбический.
- Переваги:
- Красивые, цена со скидкой отличная.
- Недоліки:
- наталья у***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 60
Рюмки мне понравились.Брала в наборе с фужерами.Смотрятся красиво.Пришли хорошо упакованными.Все целое.Розетка тоже сработала как всегда хорошо. Спасибо.
- Переваги:
- Понравилась.
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 60
В описании написано "Кришталеве скло" соответственно "Хрусталь".
Но они воооооообще ниграмма не звинят, такое чувство что тупо самое дешёвое стекло.- Переваги:
- Цена по среднему класу
- Недоліки:
- Не звинят
- Андрей К***
Хрустальное стекло отличается от хрусталя пониженным содержанием свинца – от 4% до 15%. Кроме того, в хрустальном стекле часть калия заменяется натрием, а часть свинца – цинком, барием, магнием или кальцием.
Гугли, дядя, перед тем как покупать - людмила а***
написано понятно:хрустальное стекло, а не хрусталь!это раные виды...
- Руслан С***
Думаю мой отзыв будет понятен и полезен обычному покупателю который не разбирается в таких тонкостях, и тоже хочет приобрести ради того что бы рюмки нормально так звенели.
Нашёл я их по поиску гугла «хрустальные рюмки», в описание глянул – слово «хрусталь» присутствует, для меня всё сошлось, а то что там может быть ещё и игра слов как «колбаса» и «колбасный продукт» я увы не знал.
- alex_iВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 60
Осталась очень довольна приобретение, рекомендую!
- Переваги:
- Очень красивые рюмки, смотрятся достойно
- Недоліки:
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 60
Хорошие, красивые рюмки. Покупала в набор к бокалам и стаканам Eclat Lady Diamond , поскольку в той серии отсутствуют и рюмки и стопки. Рюмки достойно вписались в коллекцию.
- Саенко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм: 60
Гарні чарки. Ідеальні для святкових подій. Придбала разом з фужерами та склянками цієї ж торгової марки. Разом мають дуже гарний вигляд.