Відгуки покупців про Чоловічі шкіряні сумки через плече Vintage 20202

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Сергей Б***

Хорошее качество

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександр

• Відповідність фото

Користуюсь більше року. За якістю питань немає. Все добре. Так, фактура шкіри мені не подобається, але за ці гроші норм. Доволі містка, влазить великий гаманець, паспорт, ще пару документів і є місце для ключів, інших дрібниць. Дуже погано, що під телефон немає жодного карману. Зовнішній закороткий, влізе хіба шо якась старовинна нокія. Всередені тільки основне відділення, де, відповідно, можна за перші 2 хв. пошкодити екран і корпус. Тобто для телефону сумка максимально не зручна.

Переваги:
    Гарна за ці гроші
    Недоліки:
    Немає карману для телефону
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Олександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Дмитрий С***

Сумка норм.

Переваги:
    Пока невыявил
  • Тетяна Р***

• Відповідність фото

Дякую за сумочку, все добре

Переваги:
    приємна на дотик, об'ємна, стильна
    Недоліки:
    поки не знайшла
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Доброго дня, Тетяна. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Иван К***

• Відповідність фото

Переваги:
    Хорошо пошита, ничего не торчит, фурнитура хорошая. Пользуюсь уже 3-4 месяца.
    Недоліки:
    С тыльной стороны сумки есть корман... в нем остался не высохший клей... не много,но ключи, которые туда положил - прилипли)))) Ничего не порвалось,но клей присутствовал еще месяц+
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Добрий день, Іван. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Лисиця в***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Шкіра натуральна.Пошита добре.Міцна.Носитиму довго.Відчизняним виробникам потрібно вже конкурувати з Китаєм.

Переваги:
    Натуральна шкіра ,пошиття.
    Недоліки:
    Немає.

Добрий день, Віталію. Дякуємо, що вибрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам високу оцінку. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуюємо за довіру!
      З повагою до кожного клієнта, представник постачальника.