- СветланаВідгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Довжина: 5. Колір: Салатовий
Очень удобный поводок,не скользит в руках и легко моется влажной салфеткой!
- Переваги:
- Яркий,очень удобный
- Продавець ВС Retail
Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Довжина: 3.05. Колір: Чорний
Люблю эти поводки. До этого был короткий, решила взять подлиннее.
Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.
- Лилия Г***Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Довжина: 1.22. Колір: Червоний
Класно, що не промокає в дощову погоду.
- Переваги:
- Дуже якісно зроблено
- Продавець ВС Retail
Дякуємо за Ваш відгук, будемо раді бачити Вас знову у нашому магазині!
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Довжина: 1.22. Колір: Зелений
Отличный поводок, пользуемся уже пол года. На вид как новый, легко моется, приятный на ощупь, руку не давит, выглядит очень ярко, часто другие собачники интересуются где купили, всегда с радостью советую продавца. Фурнитура вообще выше всяких похвал, хорошее качество видно сразу! Рекомендую обладателям активных и харизматичных собак!
- Переваги:
- Легко моется, износостойкий, качественная фурнитура, яркий дизайн
- ВС R***
Спасибо за положительный отзыв! мы стараемся что бы и люди и их друзья получали максимум удовольствия от наших товаров!
- Адріана с***Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Довжина: 1.83. Колір: Блакитний
Класний повідок та ошийник!!!Дуже гарний колір та прекрасна якість!Дякую!
- ВС R***
Дякуюємо за Ваш відгук.Завжди раді допомогти.Будь ласка звертайтесь.
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Блакитний
Отличный поводок!
- Переваги:
- Не промокает,прочный,красивый.
- Недоліки:
- Не обнаружено
Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Рожевий
Рекомендую
- Переваги:
- Прочный
Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Чорний
Рекомендую)
- Переваги:
- Прочный
- Нінель П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Червоний
Придбали повідок, як було заявлено на сайті 305х20 і на бірці.. По факту його ширина трохи більше 15 мм. Уже раніше у відгуках про це писали.Шкодую, що не прочитала раніше. Така ширина для мене не зручна. Більше купувати продукцію даного виробника не буду. Мабуть доведеться повернути(
- Переваги:
- Приємний на дотик
- Недоліки:
- заявлена ширина повідка не відповідає дійсності
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Добрий день, шановна Нінеле! Дякуємо за зворотний зв'язок! Скоріш за все вам поклали нашийник не того розміру. Опис даного товару на сайті вірний.
- софія б***Відгук від покупця. Продавець: WD Retail. Довжина: 3.05. Колір: Червоний
Прикольний та яскравий! Не промокає!
- Переваги:
- Водовідштовхуючий матеріал
- Недоліки:
- Не має!
- Продавець WD Retail
Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.22. Колір: Чорний
Купляла разом з нашийником. Все супер
Добрий день, шановна Ганно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Рожевий
Решила дополнить отзыв
Использовали 1 месяц на щенке спаниеля 5-6 кг за это время
Из плюсов красивый дизайн, то что с него легко смыть грязь и он быстро высыхает
Их минусов, карабин облез через две недели с внутренней стороны но это только месяц прошел!
А ещё он легко повреждается приложу фото есть насечки собака один раз взяла в зубы и уже насечки и это щенок 3 месяца! Если взрослая возьмёт перекусит наверное. Для понимания щенок не грыз поводок не играл, во время прогулки он провисал и она брала его в зубы будто ведёт меня это было раз или два буквально пара секунд если дать ей его на поиграть я думаю уничтожит за пару минут я думала по фото что там плотная резина, а оказалось он не резиновый внутри он какой-то другой, а это снаружи какой-то тоненький силикон и вот будь он действительно резиновый плотный такого бы не было, не знаю зачем производитель сделал тонкое силиконовое покрытие но это минус.
Ещё интересно что когда гуляешь в мокрую погоду поводок пачкается и внимание НЕ отмывается. Просто по земле собака протащила и все, эти пятна на вечно и чем я только не мыла. А главное и сильно не потрешь там тонкий силиконовый слой верхний я просто его сотру по этому не эксперементировала, пусть будет грязный но целый. Одним словом на троечку, больше не повторю покупку.- Переваги:
- Дизайн и цена
- Недоліки:
- Легко повреждается и пачкается, карабин облазит быстро не долговечный
Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Будь-яку, навіть найміцнішу, амуніцію собака може розгризти. Якщо Ваш пес схильний до розгризання амуніції, ми рекомендуємо обирати ширину повідця відповідно до ступеня активності собаки. Повідець WAUDOG Waterproof виконаний з інноваційного матеріалу — COLLARTEX, який складається з внутрішнього армуючого шару, що несе на собі основне навантаження, і зовнішньої полімерної оболонки з унікальною, приємною на дотик, фактурою, що перешкоджає ковзанню. Як і будь-який метал, металева фурнітура може втрачати свої якості від систематичного контакту з водою. Якщо ззовні ви легко можете його протерти, то волога в середині залишається і може спричинити корозію металу. Ми рекомендуємо протирати від бруду металеву фурнітуру – так виріб слугуватиме довше. Якщо у Вас виникли питання щодо якості продукції, Ви завжди можете звернутись до Компанії-виробника напряму з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04. Завдяки своїм клієнтам, ми стаємо кращими!
- Елена Й***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Салатовий
Качество супер
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Чорний
Використовувала повідець з січня 2023 року, щодня, собака такса 9 кг. Усім задоволена, вистачило його майже на два роки. Зараз замовлятиму знову такий самий.
- Переваги:
- Зручний, міцний, можна помити.
- Недоліки:
- Почали шматочки відпадати через два роки.
Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof. Якщо у Вас виникли питання щодо якості продукції, Ви завжди можете звернутись до Компанії-виробника напряму з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04. Завдяки своїм клієнтам, ми стаємо кращими!
- Марія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Жовтогарячий
Вже мала такий самий повідець - вистачило на рік щоденного використання до собаки 25 кг. Купила ще - найкращий варіант для мене.
- Переваги:
- Цупкий, водостійкий, не дуже важкий.
- Недоліки:
- Попередній зіпсувався через рік використання.
Добрий день, шановна Маріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
Дуже класний повідець та ще й за таку ціну
- Переваги:
- Якість дизайн
- Недоліки:
Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.22. Колір: Чорний
Поводок очень хороший, удобный. Всем советую.
- Переваги:
- Всем советую. Удобный, приятный.
- Недоліки:
- Недостатков нет.
Добрий день, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Олексій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Жовтогарячий
Шикарне рішення для повсякденного вигулу собаки. Мені дуже подобається, що на відміну від текстильного повідця, цей під дощем хоч і стає мокрим зовні, проте не набирає воду і не починає ковзати в руках.
Другий момент - дуже міцний, і ось що я маю наувазі: я використовую повідець для середніх собак для своєї вівчарки і там навіть натяку немає, що він не витримає, або порвуться нитки і розійдуться шви.- Переваги:
- Дуже міцний, гарна якісна фурнітура, не ковзає в долонях, під дощем не набирає воду.
- Недоліки:
- Приблизно за рік яскравий колір стає блідим, більше немає до чого придовбатись :)
Добрий день, шановний Олексію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Салатовий
Добрий день, шановна Ларисо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Петр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.22. Колір: Чорний
Дуже добре раджу
Добрий день, шановний Петре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.22. Колір: Салатовий
Супер.
- Переваги:
- Надежный
- Недоліки:
Добрий день, шановна Ларисо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Ромащук И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Червоний
Очень хороший поводок. Приятный, лёгкий. Собака 15 кг резко дёргает, но руку не режет, слегка пружинит. Моется, не надо стирать и сушить, посмотрим сколько проживёт.
- Переваги:
- Не режет руки
- Недоліки:
Добрий день, шановна Ізабелло! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Салатовий
Для коржика заважкий, не зручно, але по якості питань взагалі немає - чудова!0
- Переваги:
- Гарна якість, не ковзкий матеріал, що можна мити
- Недоліки:
- Важкий повідець, волочиться по дорозі
Добрий день, шановна Людмило! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою! Повідці серії WAUDOG Waterproof мають широку лінійку розмірів, що дозволяє покрити велику групу порід собак. Кожен власник може обрати той, що найбільше підійде для його улюбленця.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Червоний
Вже отримала. Замовляла разом з нашийником.Дуже,ну дуже гарний повідець! Приємний до рук,не ковзає. Супер! 5 !!
- Переваги:
- Яркій колір,приємний на дотик,не ковзає
- Недоліки:
Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Аліна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Рожевий
Купила повідець 15.07.22. Спочатку повідцем були дуже задоволені, на вигляд красивий, гарно прошити, хороша фурнітура - дала б 5 зірок.
Але з часом дуже почав нищитися, ще не пройшло і року після покупки, всього лиш 9 місяців, а вже можна викинути у сміття. Не знаю чи так повинно бути, чи ні, судити вам!- Недоліки:
- Малий термін придатності :(
Добрий день, шановна Аліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Чорний
Отличный, удобный. Не скользит
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Червоний
Доброго вечора . Купили у вас повідок . Перед тим як купувати уточнювали ширину повітка, Нам відповіли ,що ширина повітка 20 мм . Але на самому ділі виявилося що він 15 мм. Будь ласка на майбутнє зверніть на це увагу!
Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! У серії WAUDOG Waterproof передбачено три варіанти ширини даного повідця. Скоріше за все вам помилково надіслали іншу модель. Зверніться з цього приводу до продавця.
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Жовтогарячий
супер поводок. в руке удобно держать. лёгкий но прочный
Добрий день, шановна Альоно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Жовтогарячий
На етикетці написано ширина 20 мм - і певно мається на увазі ширина карабіна, бо сам повідок шириною 15 мм. Це - введення в оману виробником. Знав би, придбав дорожчу версію, цей завузький.
- Переваги:
- виглядає якісно
- Недоліки:
- ширина менше очікуваної
Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Червоний
Виробник, як завжди, не підвів- якісно, міцно, безпечно, красиво. Ми з цим брендом з першого дня появи в домі нового друга, і не плануємо змінювати, вся продукція найвищої якості.
- Переваги:
- Надійний
- Недоліки:
- Жодних
Доброго дня, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3.05. Колір: Червоний
Отличный поводок,рекомендую
Доброго дня, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Дарина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Жовтогарячий
Суперовий повідець. Брала для самоїда. Але якщо собака гризе повідки то легко перегризе. Коли перестане гризти, то візьму ще)
- Переваги:
- Не мокне, приємний матеріал
- Недоліки:
- Легко перегризається(
Доброго дня, шановна Дарино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Waterproof! Ми не рекомендуємо залишати повідець на розгризання собаці.
- Софія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Салатовий
На вид очень тонкий, и, я сомневалась в его прочности. Сегодня выгуляла хаски, который очень тянет поводок, все отлично, ничего не порвалось. Легкий, цвет яркий и красивый. После широкого и тяжелого брезентового поводка непривычно
Здравствуйте, уважаемая София! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.22. Колір: Блакитний
Отличный поводок, не промокает, брала специально короткий (1,2 м), ну и расцветки замечательные, яркие. Собачке нравится и мне тоже
- Переваги:
- Надежный и красивый
- Недоліки:
Здравствуйте, уважаемая Ольга! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества поводка WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!
- Юлій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.83. Колір: Чорний
купував два однакових комплекти (цей повідець та нашийник Collar WAUDOG Eco посилання) для двох жвавих такс, обирав онлайн наобач по світлинах та опису на Розетці
і два місяці - достатній випробувальний термін, щоб впевнено заявити, що це - ідеальна річ
тобто дві речі, і обидві на диво ідеальні (і порізно, і особливо як комплект). а якщо додати, що за таку ціну - то взагалі неперевершено
відверто вражений тим природньо чемпіонським стрибком рівня якості у нишовій галузі товарів для тварин за останні кіко років, який я бачу на прикладі цієї покупки
ці повідці і нашийники дуже тонкі порівняно з попередніми моделями, якими я користувався за життя, і спочатку я переймався, що повідці в якусь мить не можуть не витримати ривка і просто луснути. але час довів, що незважаючи на суттєву різницю у товшині, ці комплекти де факто відчутно міцніші за усі попередні
тому те, що повідці й нашийники тонкі, йде їм лише у плюс - самі по собі вони сприймаються як недешева стильна і як то кажуть "брендова" річ, і на моїх дівчатах виглядають дуже елегантно, а собакам подобається, що на відміну від попередніх ці нашийники майже невагомі та невідчутні. і те, що наші мєстєчкові виробники набралися досвіду і вже можуть пропонувати товари європейської якості за прийнятною ціною - це вкрай незвично і вельми приємно - Елена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.22. Колір: Жовтогарячий
отличный поводок
- Переваги:
- прочный, удобно лежит в руке и не режет при резком движении собаки